Homeland si eclere in pielea goala
Ne continuam povestile aici.
Sa nu uitam de unde am plecat: Homeland si Homeland 1
pur si simplu...
Hobby
calator de profesie
Raspunsuri
Adela99 spune:
mihaela, daca tot ai indraznit :) ia pune tu frumos in primu' mesaj si linkurile de la celelalte doo capitole, asa ca pe vremea scandinavilor :)
ecsz: asta fu in loc de multumesc!
mianna spune:
bravooo!!!!
sugestie: zic sa se puna la fiecare nou capitol doar linkul de la subiectul precedent (ok, acum putem face o exceptie si sa le punem pe-amandoo, ca nu stiu cine ni l-a facut pe furis pe cel cu paranteza), in niciun caz sa nu le repetam pe toate - ca sper s-ajungem in curand la capitolul 100, si n-are rost sa le avem pe toate-n primul post.
Mik spune:
Bag un cap pe usa sa intreb : cine e in pielea goala ? Titlul e ambigu.
(pardon de intruziune)
mianna spune:
nu-i deloc ambiguu (cu inc-un "u") pentru cele care-s de-ale casei
no, fix la asta folosesc linkurile de la capitolele anterioare.
Mik spune:
Mihaela,
Mianna, sa sti ca am ezitat sa pun 2 de u, si l-am lasat ca in franceza.
Eu va citesc cu placere, da' la TV nu ma uit, asa ca nu stiu ce sa va spun de interesant.
Adela99 spune:
azi dimineatza, stand io in sala de asteptare a stomatologului (doar control de rutina) ma uitam la tv, unde ne dadeau recomandari de carti, printre care asta mi s-s parut de citit:
The Fault in Our Stars , John Green
si mai vorbeau ei de o carte, n-am retinut autoru', decat ca e autoare si germana si ca e vorba despre un copil de opt ani, Moses, despre mama lui care-si cam schimba partenerii si bunicii din partea mamei, si fratele bunicului, Adam, care dispare in timpu' razboiului. am gugalit de-am obosit, cine vrea sa ma ajute?
amandoo is carti pentru tineret, deci ... is pentru mine :) si pentru voi!
Mik spune:
Adela, John Green e tradus in franceza, insa sunt la volumul N-2.
Nu stiu nimic de scriitorii germani pentru tineret.