USL jigneste diaspora romana/cei cu studii afara
Raspunsuri - Pagina 6
Rufus spune:
Da, copiloi, esti o persoana cu principii adanci.
Adica hotul e hot doar daca e mare, cei mici pot fi presedinti, premieri...
Iti sugerez sa parasesti terenul politic, marii hoti sunt in alte zari, fara urma de politica. Ce-ti pierzi vremea pe aici?
Cum spuneam: principiul tau e capra vecinului. De obicei Basescu si, pentru moment Kovesi.
Indiferent de subiect, aceeasi capra. Nu te preface ca nu ai habar
Rufus, Tora si iadele
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Da, copiloi, esti o persoana cu principii adanci. Adica hotul e hot doar daca e mare, cei mici pot fi presedinti, premieri... Iti sugerez sa parasesti terenul politic, marii hoti sunt in alte zari, fara urma de politica. Ce-ti pierzi vremea pe aici? Cum spuneam: principiul tau e capra vecinului. De obicei Basescu si, pentru moment Kovesi. Indiferent de subiect, aceeasi capra. Nu te preface ca nu ai habar Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, daca citesti pe forum, inca de la primele pagini am spus ca da, Ponta a plagiat si trebuie sa-si dea demisia. Da, eu am scris asta.
Un plagiat e un plagiat.
In opinia mea: plagiat Ponta = plagiat Kovesi
In opinia voastra: plagiat Ponta e mult mai grav, mai dezonorant....decat cel al lui Kovesi.
Ceea ce e complet fals si e un punct de vedere tipic basist.
Rufus spune:
Daca te opreai la Ponta cand discutia este despre Ponta, te credeam.
Dar asa...nu te cred.
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
citat din mesajul lui Rufus Daca te opreai la Ponta cand discutia este despre Ponta, te credeam. Dar asa...nu te cred. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Mai Rufus,de ce nu au voie si ai lor sa aiba plagiate?De,calul ala de Kovesi ,daca o iei la bani marunti,banuiesc ca poti avea surprize.....
Ce aveti frate cu totii?Atat venin nu am vazut de mult,pe bune.O fi caldura de vina?
almo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eumada
Mai Rufus,de ce nu au voie si ai lor sa aiba plagiate?De,calul ala de Kovesi ,daca o iei la bani marunti,banuiesc ca poti avea surprize..... Ce aveti frate cu totii?[Atat venin nu am vazut de mult,pe bune.O fi caldura de vina? Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
numai la comentariile celor contra Basescu/PDL am vazut astfel de afirmatii ca cele de mai sus , plus "chiorul" sau multe alte apelative. daca citesc comentariile de prin ziare constat ca toti USD-istii nu stiu decat sa injure, sa jigneasca sau sa vorbeasca urat.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Salariul Ochiului de peste fiert reprezinta 0,000001% din cat au furat altii din aceiasi bani ai contribuabililor. Eu intai de toate, dupa banii astia multi furati plang. |
Unde-s banii astia furati??? Ca de aproape doua luni de zile Ponta&Co nu-i gasesc, sau au uitat de ei, desi pana la investire ne asigurau seara de seara la Antena3 ca din prima zi de guvernare ii vor scoate la lumina.
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Unde-s banii astia furati??? Ca de aproape doua luni de zile Ponta&Co nu-i gasesc, sau au uitat de ei, desi pana la investire ne asigurau seara de seara la Antena3 ca din prima zi de guvernare ii vor scoate la lumina. |
Au trecut numa 2 saptamani de la alegeri......Rabdare!
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Au trecut numa 2 saptamani de la alegeri......Rabdare! |
Au trecut 7 (sapte) saptamani de cand USL conduce tara. Cu Georgescu la carma finantelor.
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Au trecut 7 (sapte) saptamani de cand USL conduce tara. Cu Georgescu la carma finantelor. |
Ai nevoie si de subordonati ca sa scoti la iveala unde-s banii furati, ca n-o sa se apuce Ponta acuma sau Antonescu sa ia la puricat factura cu factura.
Lali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Ai nevoie si de subordonati ca sa scoti la iveala unde-s banii furati, ca n-o sa se apuce Ponta acuma sau Antonescu sa ia la puricat factura cu factura. |
In cei 25% din timp ar fi si greu !