CONCURS: Retete cu branza Delaco Miez de Lapte

CONCURS: Retete cu branza Delaco Miez de Lapte | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Avem placerea sa va anuntam lansarea unei sectiuni speciale pe Desprecopii.com impreuna cu Delaco. Cu aceasta ocazie avem si un CONCURS! Citeste mai departe...

www.desprecopii.com/delaco/retete.html" target="_blank">

In aceasta sectiune gasiti mai multe articole interesante despre alimentatie si nutritie, o serie de www.desprecopii.com/delaco/retete.html" target="_blank">retete atractive si usor de preparat. Accesati chiar acum aceasta sectiune www.desprecopii.com/delaco/" target="_blank">www.desprecopii.com/delaco


www.desprecopii.com/delaco/concurs.html" target="_blank">Participati la CONCURS! Detalii despre concurs aici.


Ca sa participi este simplu! Nu trebuie decat sa raspunzi la acest subiect adaugand o reteta care se poate gati si cu Miez de Lapte. Nu esti membru? Trimite reteta la info@desprecopii.com!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Elana:

Proscuitto cu struguri si Miez de lapte

Ingrediente:

24 bobite de struguri
340g felii Proscuitto
16 bilute Miez de lapte (de dimensiunea rosiilor cherry)
16 frunze de busuioc
8 frigarui
2 linguri de ulei de masline extra virgin
2 lingurite de otet balsamic
1 lingurita de sare
Ľ lingurita piper

Impaturiti fiecare strugure cu cate o felie de Proscuitto, dar lasa partea de sus si de jos a fiecarei boabe de strugure descoperita. Apoi infige pe o frigaruie cate o astfel de boaba impaturita, urmata de un Miez de lapte, o frunza de busuioc, un alt strugure, Miez de lapte, o frunza de busuioc si o ultima boaba de strugure. Peste frigarui se stropeste un pic de ulei extra virgin de masline, otet balsamic, sare si piper.

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Carmina:

Salata cu rosii si Miez de lapte

Ingrediente principale:

450g miez de lapte
2 cesti jumatate rosii cherru taiate in jumatati
3 linguri busuioc proaspat taiat
Ulei de masline si otet balsamic dupa gust
1 catel usturoi tocat optional
Sare si piper

Preparare: Pentru sos amestec bine uleiul de masline, otetul balsamic, usturoiul si piperul, dupa care il torn peste Miez de lapte si il las asa cel putin o jumatate de ora. La final adaug rosiile si busuiocul - gata de servire.

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la AncaR:

Penne cu Miez de lapte, rosii si ierburi


300-340g Penne (sau fusilli - ce aveti )
4 fire oregano proaspat
2 crengute de cimbru proaspat
1 catel de usturoi (zdrobit)
sare si piper negru (proaspat macinat)
450g Miez de lapte
2linguri ulei de masline extra-virgin
3 rosii coapte
frunze de patrunjel tocat
masline Kalamata dupa gust

Se gatesc pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Intre timp, taiati frunzele de oregano si cimbru împreuna cu usturoiul, si amestecati cu aproximativ 1/2 lingurita de sare si piper, apoi adaugati Miez de lapte si uleiul.

Se taie rosiile în bucati de aproximativ aceeasi marime ca brânza. Se amesteca bine impreuna cu amestecul precedent, se adauga pastele scurse, patrunjelul si maslinele. Pofta buna! :)

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Mammy4me:

Miez de lapte marinat


Mie imi place ca intai sa marinez un pic miezul de lapte, ca apoi sa il folosesc cu succes in diverse salate si nu numai:

1 lingura de patrunjel proaspat tocat marunt
1 lingura busuioc proaspat tocat marunt
1 lingura de oregano proaspat tocat marunt
1/2 ceasca de ulei de masline buna calitate
2 lingurite suc de lamâie
1/4 lingurita de sare
450g Miez de lapte

Se pun toate ingredientele intr-o punga cu zip (sau intr-un castron daca nu aveti) si se amesteca bine pana se acoprra tot Miezul de lapte cu verdeturile. Apoi deschide punga, stoarce tot aerul, si re-sigileaza. Daca nu ai punga e ok sa pui amestecul intr-un borcan cu capac.
Se lasa sa stea la temperatura camerei timp de 4 ore înainte de servire.

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Nu uitati ca daca adaugati si poze la retete trimise sau gatite (trimitand poza la info@desprecopii.com) va mariti considerabil sansa de a castiga unul dintre cele 12 premii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la CoryB:

Frigarui cu Miez de lapte, rosii cherry si pepene galben invelit in sunca de Parma


Frigarui de Miez de lapte:

150ml ulei de masline
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingurita de frunze de cimbru
2 lamai, unsa rasa si cealalta stoarsa
20 de bilute Miez de lapte
un vârf de cutit de paprika iute
1 lingura de patrunjel tocat

Pentru frigaruile de pepene galben:

1 pepene galben înjumatatit si fara seminte
10-12 felii de sunca de Parma, taiate în jumatate de-a lungul

Pentru frigaruile de tomate:

20 de rosii cherry
sare si piper

Pentru a face frigaruile de Miez de lapte, se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie mica si se caleste usor usturoiul, cimbru si coaja de lamaia pentru 2-3 minute. Se opreste focul si se amesteca sucul de lamaie. Se lasa sa se raceasca. Se toarna amestecul peste branza intr-un castron. Condimentati cu paproka si patrunjel.

Utilizati o lingurita si formati aproximativ 20 de bile din pulpa de pepene. Infasurati o bucata de sunca de Parma în jurul fiecarei bucatele de pepene.

Alternativ, aranjeaza pe fiecare frigaruie branza Miez de lapte, pepenele infasurat in sunca si rosiile. Gata de servire!

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Ilinca:

Salata cu rosii si Miez de lapte


450g Miez de lapte
Rosii cherry dupa gust - cat de multe va plac
Busuioc proaspat taiat felii(3 linguri)
1/4 ceasca ulei de masline
1/4 ceasca otetul balsamic
1 catel de usturoi tocat
sare si piper

Preparare: Pentru sos, se amesteca uleiul de masline, otetul balsamic, usturoiul, sarea si piperul. Se toarna sosul peste branza si se lasa la marina timp de cel putin o jumatate de ora. Adauga rosiile si busuiocul înainte de servire.

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Premii la concurs:
www.desprecopii.com/delaco/images/premii.jpg" border="0">

12 pachete Delaco care contin:
1 sort de bucatarie
1 Delaco Miez de lapte natur 225g
1 Delaco Miez de lapte natur 120g
1 Delaco Miez de lapte cu sare 225g
1 Delaco Miez de lapte 0% grasime
1 Delaco Cascaval Sofia 450g
1 Delaco Ceva Fin Branzica si smantana 2,2 % 200g
1 Delaco Ceva Fin Branzica si smantana 4,8 % 200g
1 Delaco Ceva fin Cremos smantana 150g
1 Delaco Ceva fin Pufos smantana 140g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Rody:

Salata cu smochine, nuci si Miez de lapte


Aveti nevoie de:
1 1/2 lingura otet Sherry
3/4 lingurita de miere
1/2 lingurita de mustar de Dijon
3 linguri de ulei de masline (nu extra virgin)
sare si piper negru proaspat macinat
4 smochine uscate, taiate in sferturi
8 bilute Miez de lapte
1/3 cana jumatati de nuca, tocate grosolan
3 cesti salata mixta, spalat si uscata

Cum o preparam:
Intr-un castron de marime medie, combinati otetul, mierea, mustarul si un graunte de sare si piperul. Continuati sa amestecati in timp ce adaugati încet uleiul de masline (ca la maioneza). Bateti pana cand amestecul se ingroasa. Gustati si condimentati cu sare si piper, daca mai vreti.

Se toarna o parte din sos intr-un vas si se adauga smochinele, branza, nucile si salata. Folosind clestele sau o furculita si o lingura, amestecati totul apoi turnati inca o parte din sos astfel incat sa acopere frumos salata ( nue nevoie sa folositi tot sosul - poate fi prea mult, il puteti pastra pentru o alta salata).

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

Reteta primita pe mail de la Miruna77:

Miez de lapte cu sos de ierburi


Aveti nevoie de urmatoarele:

450g branza miez de lapte
1/4 ceasca ulei de masline extra virgin
3 crengute proaspete frunze de patrunjel
1/2 canita frunze proaspete de busuioc
3 sau 4 frunze proaspete de menta
5 sau 6 frunze proaspete de oregano
1 fir de cimbru proaspat
1 lingura de parmezan ras
2 sau 3 fileuri de hamsii, drenate
piper, dupa gust
2 linguri capere mici în saramura, scurse

Cum se face:

Asezati branzica pe o farfurie.
Puneti toate ingredientele ramase, cu exceptia caperelor intr-un blender, si amestecati bine. Sosul rezultat se toarna peste branza, apoi se presara caperele. Farfuria se acoepra si se lasa la frigider timp de o ora. Se serveste la temperatura camerei cu paine prajita.

Trimite si tu reteta ta la info@desprecopii.com si intri in concurs!

O zi frumoasa tuturor!

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput