Admiterea la liceu - primul prag - emotii

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

posibil ca diseara sa se afiseze ,totusi,online.
plec sa ma controlez la vedere,ca intre timp, se pare ca am inceput sa vad din ce in ce mai bine.adica nu le voi mai zambi tuturor,ca nu stiu sigur cine e persoana care vine spre mine.
adica voi schimba ochelarii,ieftin ca braga, lentile cu indice mare de refractie, vreo 10 mil.fara sa fie lux.
dar voi vedea f bine listele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vedeti ca au schimbat denumirea site-ului de afisare, nu mai are 2012 in coada si atunci daca aveti link-ul vechi, da eroare.

Acesta este noul link : http://admitere.edu.ro/
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

eu am fisa semnata de copil. in conditiile astea ni s-a permis sa facem rabat. ideea cu prezenta copilului cred ca e mai mult ca sa fie optiunea lui ca juridic...nu prea are putere. oricum, fi-miu mi-a spus ca daca nu intra in Vianu sa hotarasc eu ordinea. o sa pun vianu, viteazu, sava mate info, lazar mate info, cosbuc bilingv mate info, sava stiintele naturii, lazar stiintele naturii, sectile de filo (pe ideea ca e mai usor transferul de la sectia de filo la cea de mate) si la sfarsit hasdeu mate info, hasdeu filo, iorga mate info biling si normal, caragiale mate info bilingv si normal. dar mi se pare absurd ca cu 9.67 sa ajunga la caragiale. viteazu/sava/lazar anul trecut au avut medii mai mari decat vianu dar daca cumva la vianu creste media parerea mea este ca v-a creste in detrimentul unuia din astea (mai putin viteazu unde eu spun ca o sa urce media). si in cosbuc si in hasdeu. ca prea aud multi in directia asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

banuiesc ca numai apare nimic asta seara... offff ce-si bat joc de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata...

Histaminace stiu eu...daca tu sti mai multe , te rog completeaza

1. prima optiune trebuie sa fie cea care ne dorim si cea la care avem si sanse
2. optiunile se pun in functie de preferinte( nu musai in ordine crescatoare / descrescatoare)
3. am sa pun 50 de optiuni

intrebare: este ok daca intre optiunea mea si liceul dorit este o diferenta de 30 sutimi?( plus? minus)sau cam care ar fi marja


pup si multam anticipat de raspunsuri


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

1. 30 de sutimi sunt ok, insa, mai bine treci specializarea la care se incadreaza.e la risc.
daca la optiunea prima nu se incadreaza, se ia optiunea a doua.
adica daca la prima repartizare, sunt 20 de elevi care au medie mai mare ca ea, atunci acei 20 ocupa locurile, daca mai sunt locuri libere, eleva va intra la optiunea dorita, la a doua cautare a calculatorului,ca sa zic asa.
adica,daca un elev are 9 si are optiunea X a doua ,iar alt elev are 8,9 si ar eoptiunea X prima,elevul cu 9 ar eprioritate,daca nu a fost deja repartizat dupa prima optioune.
sper ca am fost explicita.

sunt cateva licee care au urcat f mult:Sincai, Cantemir.
sunt licee unde se face scoala la nivel de olimpiada: Mihai Viteazu, Sava.
50 de optiuni sunt putine!
poate face 50 de optiuni doar cel cu media de absolvire 10 sau pana in 9,90.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

al meu are 9.67.optiunea 20 deja e caragiale/neculce care au media in jur de 8.60. tu spui ca e putin 20 de optiuni. eu am cam pus totce e in jur de 9 si ne avantajeaza ca si specializare si am coborat la neculce, caragiale care au sub 9. cat sa creasca medile anul asta? offf iar ma apuca nervii ca nu apare ierarhia. macar vedeam daca ne incadram in lotul vianu, viteazu, sava, lazar plus cosbuc mate info si ultimul pe lista hasdeu mate info. aste mi se par mie primele 6 optiuni pentru noi. cantemirul si sincai nu pot sa va spun de ce dar nu ma incanta cu toateca la cantemir are trolebuz direct iar la sincai metro ambele din fata casei (metroul il schimba de cateva ori dar nu-l ploua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

vanessa, daca treci liceele de top, primele 10, cu fiecare sectie si tot ies mai mult de 20 d eoptiuni.
media strumfului tau era la nr cca 1500 anul trecut.
bun.inseamna ca primele 1499 de locuri nu vor fi ale lui.ai 20 de optiuni.ATENTIE ! O OPTIUNE ESTE O SINGURA SECTIE A UNUI LICEU,NU TOATE SECTIILE ACELUI LICEU!
20 de optiuni X 30 de locuri/optiune= 600 de locuri! iar el e la nivelul 1500,adica raman 900 de locuri diferenta!ratate!
poti sta linistita????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu stiu unde ai vazut tu 1500. eu am vazut 800 in ierarhia de anul trecut. iar la media lui la repartitie cam 900 si ceva (au mai venit din ilfov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

el are 9,67.si mai explicit
mai sunt,probabil inca 50 de elevi undeva intre 9,68- 9,67.ei vor face optiuni similare,identice cu ale strumfului tau.se face diferentierea pe mai multe criterii, medie de absolvire,note la EN.cu astia concureaza.parintele e relaxat:are 9.50, ultima medie a fost 9.30.deci intra.DAR, parintele uite de ceilalti cu medie identica sau sensibil egala cu a copilului lor,ceilalti care fac cam aceleasi optiuni.

sfat
treci toate sectiile unui liceu sau treci un nr de optiuni care sa depaseasca pozitia lui in ierarhie.


Mergi la inceput