Ultimul mophican..{14}
de aici de tragem SEVA!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
My_Lady0091 spune:
la apel:vine Pastele, cum stati cu ?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
Stau foarte bine: de Pasti ne-am facut vant de acasa deci o sa fac curat dupa Pasti
glimmer spune:
Sper ca nu o dati din dieta in curatenie acuma! Parca trebuia sa "ne radem si sa ne simtem bine", nu?
My_Lady0091 spune:
Azi facem 2 luni
Bine...din ce in ce mai bine!!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui glimmer Sper ca nu o dati din dieta in curatenie acuma! Parca trebuia sa "ne radem si sa ne simtem bine", nu? |
"sa ne hahaim si sa ne simtem bine"
si o putem face oricum si oricand, nu ne rapune un mop
My_Lady0091 spune:
Intrebare de baraj: si in strainatate se "intampla" cele doua mari curatenii de Craciun si Paste?
Si de unde a aparut obiceiul?Lumea nu face curatenie generala si-n restu' timpului?
glimmer spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
"sa ne hahaim si sa ne simtem bine" si o putem face oricum si oricand, nu ne rapune un mop |
Ba, mai pardon, pe mine mopu' ma deprima.
glimmer spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Azi facem 2 luni Bine...din ce in ce mai bine!! |
La multi ani!
glimmer spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Intrebare de baraj: si in strainatate se "intampla" cele doua mari curatenii de Craciun si Paste? Si de unde a aparut obiceiul?Lumea nu face curatenie generala si-n restu' timpului? |
Eu nu stiu cum o fi cu curatenia prin alte parti, da' pe mine ma seaca asta cu batutul covoarelor la bara din fata blocului. Pana si faptul ca au fost "amplasate" acolo cu acest scop mi se pare o chestie...