Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Am reusit sa citesc si mesajul tau de dinainte de a-l edita . Vreau sa-ti spun ca ceva de genul ala a fost si discutia mea la tel verde, raspunsurile politicuoase, intr-adevar, dar standardizate: "nu este treaba noastra". Eu nervoasa, revoltata, pe alocuri frustrata. Ei : "nu este treaba noastra".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Din cate am inteles ei au mai multe liste.
1. Cei deja inscrisi - fac scaderea din numarul total de locuri aprobat
2. Cei recenzati - la sfarsitul perioadei 1 de inscriere se compara lista celor inscrisi cu a celor recenzati si din numarul de locuri ramas de la pasul anterior se pun deoparte locurile celor recenzati dar ne inscrisi - daca se intorc in etapa a 3-a.

Abia dupa toate scaderile astea vor sti daca si cate locuri le mai raman pt etapa a 2-a. Vor afisa numarul de locuri ramase sau vor face jonglerii sa mai suplimenteze locur - unde sunt prea multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asta daca nu da cu minus diferenta intre recenzati si inscrisi. Ca atunci tre sa se mai scormoneasca de o sala de clasa, doua acolosha...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Da usorlili, l-am modificat pentru ca nu isi avea rostul asa detaliat cata vreme si la TelVerde se raspunde la fel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Si daca nu te-a recenzat fizic, nu au venit acasa, te au sigur in evidentele lor? Cum aflam daca suntem sau nu pe liste, ca la scoala de care apartinem ne-au tratat cu indiferenta, daca nu am mers cu dosarul pentru inscriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ei..grea intrebare. Teoretit te-au trecut pe o lista. Sper ca si practic...
Pe mine m-au recenzat la doua scoli. Intai la aia de care apartin cu domiciliul - a venit acasa - dar i-am anuntat ca nu dau copilul la scoala lor. M-au trecut totusi pe lista. Apoi, dupa ce m-am mutat in acte, m-am dus la scoala si m-au tecut pe lista, chiar daca perioada recensamantului trecuse (era totusi inainte de perioada inscrierilor).

Mergi la inceput

Guguluff cunosc postarile tale, tocmai pentru ca esti data de la o scoala la alta, eu spun ca trebuie sa rezolvi la nivel de inspectorat aceasta problema. Nu vei putea sa verifici la telefon, dar cu buletinul in mana si certificatul copilului, la inspectoratul sectorului de care apartineti, trebuie sa primesti un raspuns. Ei ar trebui sa aiba baza de date cu copii recenzati in intregul sector. Daca nu la ei, atunci la inspectoratul municipiului Bucuresti, undeva poti verifica daca datele copilului au fost introduse in baza de date.
Aici in planul de masuri propus de ISMB (chiar sub Metodologie) scrie la pozitia 21 ca in februarie urmau sa centralizeze datele de la recensamant:http://www.ismb.edu.ro/Subpagini/pregatitoare/clasa_preg.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

De ce va faceti atatea probleme daca ati fost sau nu recenzati? Nici pe cei care si-au facut flotant saptamana trecuta nu cred ca i-a recenzat cineva si inteleg ca nu au avut probleme la inscriere. Asa cum nici copiii care au mers la evaluare nu au fost luati toti in calcul. Pana la urma, daca apartin de o scoala sunt obligati sa-mi primeasca copilul. Eu asta am inteles.

Mergi la inceput

Lorikay, daca ar fi lucrurile asa simple, e vorba aici de cineva care a mers increzator in ziua de inscriere (care a inteles ca si tine, ca si mine, ca daca apartine de o scoala sunt obligati sa ii primeasca copilul) si i s-a raspuns "nu mai apartineti de scoala noastra!".
Si atunci chiar daca pentru mine totul e ok, inscrierea a decurs ca la carte, pot sa inteleg punctul de vedere al lui guguluff, daca ea considera ca trebuie sa verifice recenzarea, sa mearga sa o verifice.

>>>Continuare

Mergi la inceput