Maini indemanatice... care aduc bucurie
Raspunsuri - Pagina 9
alinuk spune:
Fete dragi,
Cele care ati intrat in 'joaca asta de oameni mari' pentru copiii care au nevoie de ajutor, o sa va rog asa:
1. cele care transmiteti cu etichete, sa le personalizati cu numele vostru, 'numele artistului', al donatorului(de ex. ''hand made ...lili" sau poate cu nickul de pe DC, "hande made Selene_Bunny") cum alegeti voi
de asemenea pe spatele etichetei puteti scrie si adresa blogului sau a site ului ...cele care aveti
Noi o sa atasam o mica eticheta de personalizare cu numele campaniei "martisoare umanitare de suflet / o campanie DC"..ceva in genul ratustei cu snuruletz, cum am eu acum la avatar aici
2.la expozitia online, in sectiunea speciala de la bazar, fiecare tip de martisor va avea o fisa de prezentare in care vom scrie:
din ce material e realizat martisorul/bijuteria
marimea,
tehnica folosita etc...
donatorul, blogul site ul acestuia si un scurt mesaj din partea acestuia
cine are si cine doreste..
Asa ca va rog sa ne ajutati sa strangem si detaliile acestea
sa ni le dati (unele dintre detaliile acestea le avem deja) sa le completam pe mail: mie si Corinei
multumim!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Fete dragi, Cele care ati intrat in 'joaca asta de oameni mari' pentru copiii care au nevoie de ajutor, o sa va rog asa: 1. cele care transmiteti cu etichete, sa le personalizati cu numele vostru, 'numele artistului', al donatorului(de ex. ''hand made ...lili" sau poate cu nickul de pe DC, "hande made Selene_Bunny") cum alegeti voi de asemenea pe spatele etichetei puteti scrie si adresa blogului sau a site ului ...cele care aveti Noi o sa atasam o mica eticheta de personalizare cu numele campaniei "martisoare umanitare de suflet / o campanie DC"..ceva in genul ratustei cu snuruletz, cum am eu acum la avatar aici 2.la expozitia online, in sectiunea speciala de la bazar, fiecare tip de martisor va avea o fisa de prezentare in care vom scrie: din ce material e realizat martisorul/bijuteria marimea, tehnica folosita etc... donatorul, blogul site ul acestuia si un scurt mesaj din partea acestuia cine are si cine doreste.. Asa ca va rog sa ne ajutati sa strangem si detaliile acestea sa ni le dati (unele dintre detaliile acestea le avem deja) sa le completam pe mail: mie si Corinei multumim! Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Am inteles, sa traiti!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
haircut spune:
Alinuk, ti-am trimis un PM.
O mica mana de ajutor dau si eu cu niste martisoare din fimo
Ioana_Pos spune:
Offtopic:
Alinuk, poate am eu calculatorul tembel, dar eu vad avatarul tau vechi, cu La multi ani! si I [love] rata galbena. Nu prea vaz niciun fir alb-rosu...
My_Lady0091 spune:
Eu voi cumpara cu placere!.as fi facut si eu..dar nu pot promite, cu bebe mic ce sta sa vina pe lume..si perioada de acomodare de dupa.Insa daca reusesc minunea, sigur pun la bazar si anunt lumea
Alinuk...si restul inimoaselor, felicitari!
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
laura-s spune:
Buna dimineata,
Alinuk ti-am trimis pe PM link-ul cu pozele facute la Garbau, sa-l poti pune pe prima pagina.
Merci si spor la treaba mainilor iscusite.
Va ,
Laura
alinuk spune:
Laura-s am vazut de zilele trecute
iti multumesc
din pacate nu mai pot edita mesajele mai vechi de 24h
o sa rog un moderator, poate pe Marius cred sa ma ajute
o sa incerc sa fac si un filmuletz cu acei copilashi
Ioana nu stiu de ce nu vezi update avatarul meu
eu mi l-am schimbat, e ceva cu o ratusca care are in cap o funditza de martisor
e de fapt decupat ce vezi aici in coltul stanga sus
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/6730310167/in/photostream
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
Nimic nu-i intamplator!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui alinuk Ioana nu stiu de ce nu vezi update avatarul meu eu mi l-am schimbat, e ceva cu o ratusca care are in cap o funditza de martisor e de fapt decupat ce vezi aici in coltul stanga sus http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/6730310167/in/photostream |
nici eu nu vad acea ratusca
Am indeplinit si ultimile sarcini
edit:vad ratusca ta...mi-am afisat-o si eu super faina
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inbox spune:
Alinuk, vad ca ideile curg :)...
De unde luati voi avatarele astea, la un moment dat daduse fi-mea din greseala peste tastatura si le afisa pe toate, dar eu nu am mai reusit sa le mai gasesc .
mama de fulgulet din noiembrie 2006 si de fratiorul acesteia octombrie 2010!
Ce fac eu cu timpul meu