O inima de mama franta

O inima de mama franta | Autor: marygaby

Link direct la acest mesaj

Sant mama a unui baietel de doar 3 luni... Trec printr-o perioada grea pt mine si pt casnicia mea... Sotul ma inseala si ma minte privindu-ma in ochii..stiu de fiecare data cand este cu ea si nu il mai suport langa mine.. Am inceput sa il urasc si imi este foarte greu. Am incercat sa vorbesc cu el si a apelat la violenta.. Ma lovit in fata copilului... Asta ma doare cel mai rau.. Vreau sa ma mut sa nu mai fiu cu el dar ma amenintat ca imi ia copilul... Rugamintea mea e sa ma ajutati sa imi regasesc echilibrul sa pot merge mai departe pt Puiul meu mic.. El este aerul meu..nu am cu cine sa vorbesc sa m#259; descarc... Iar pe parinti din pacate nu ma pot baza.. Multumesc din suflet.. Pupici de la scumpici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nu ai mai deschis un topic sau o poveste foarte asemanatoare cu a ta am citit...
1. certifical medico legal
2. cu toate retinerile pe care le ai, trebuie sa mai spui cuiva de situatia ta (unei prietene, parintilor, vecinilor) pt ca vorbim de violenta care e de neaccrptat
3. apelezi la un centru de ocrotire (violenta domestica, mama si copilul....banuiesc ca sunt pentru o perioada scurta)
4. divort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Copilul nu are cum sa ti-l ia, incearca sa te manipuleze cu ce stie ca functioneaza. Stai linistita, copilul va ramane cu tine. Multe femei aflate in situatia ta aud replica asta: "iti iau copilul", pentru ca in nemernicia lor, barbati de calibrul sotului tau stiu ca asta este punctul sensibil si acolo lovesc. Crezi ca va creste el un copil de 3 luni? Am mari indoieli ca va fi capabil.
Pentru faptul ca te-a lovit, nu ar trebui sa-i mai dai credit. Acum este o perioada foarte dificila pentru tine chiar si doar prin prosma faptului ca ai nascut recent si ca ai un copil atat de mic care necesita atata atentie. In momentele astea el ar trebui sa fie stalpul familiei. Faptul ca te-a abuzat fizic exact acum spune multe despre caracterul lui.
Oricat de greu ti-ar fi, recapata-ti independenta si vezi-ti de viata ta. Cu omul asta nu vei face casa.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aditional ai putea angaja un detectiv care sa aiba dovada ca te inseala, in caz ca ii da prin cap sa ceara el copilul. Nu vad ce motive ar avea sau daca ar da cineva un copil de 3 luni tatalui, atata timp cat mama este sanatoasa.
asa ca trebuie sa te tii tare, sa spui familiei, prietenelor, sa-ti certificat medico-legal si sa-i dai un sut virtual in fund.
Cheama-ti intr-o zi familia si prietenii, pune-i intr-o camera si anunta-l pe "domn" ca stii ca te inseala si ca vrei sa isi faca bajaele si sa plece. Probabil va deveni din nou violent, numai bine vei avea si martori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Asta e inceputul :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169169

Nu te supara pe mine, dar ai initiat topicul asta in 18.12, azi e 02.01...ce ai asteptat pana acum ? Ai fost la Frauen Hilfe - pe pagina lor vad ca exista un telefon non-stop, ai apelat la ei ? Muenchen e un oras mare, nu cred ca nu mai exista si alte adaposturi, eventual apelezi la biserica daca e cazul.

Uite alte resurse si in engleza :

Women's shelter:

Frauenhaus München Frauen helfen Frauen e.V.
Postfach 90 04 46
81504 München
089 645169

Munich women's help:

Frauenhilfe München Frauenhaus München GmbH
Postfach 40 06 46
80706 München
089 35483-0

Nu te inteleg de ce mai stai in atmosfera aia, sincer. Iti faci rau tie si copilului.

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Marygaby, ti-am mai scris si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169169&nm=O-mama-disperata . Cu toate sfaturile date, noi nu avem cum sa te ajutam sa iti gasesti linistea. Asta o poti face numai tu singura, daca iti aduni puterea si daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marygaby spune:

Da adevarul e ca am mai scris despre situatia mea.. Aici cu voi e sg loc unde m#259; pot descarca si imi incarc bateriile... Am asteptat crezand ca poate se schimba. A fost Craciunul si am stat aici pt Puiul meu... Dar se pare ca am gresit iar.. Nu pot sa cred ca ma minte in continuare .... Dupa ce sa intamplat data trecuta plangea si ii parea ASA rau.. Nu pot sa cred ca trec prin ASA ceva... Va multumesc pt tot.. Stiu ce e de facut si ASA voi face... Multumesc înc#259; o data...pupici de la scumpici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Varsta ta justifica oarecum naivitatea dar adevarul e ca oamenii nu se schimba (sau se schimba extrem de greu) iar dupa o astfel de scena, sincer, orice convietuire mi se pare exclusa. Mai bine sarbatori printre straini care macar sunt neutri, daca nu binevoitori, decat cu un astfel de dusman in casa.

Multa bafta si sa ne scrii ce te-au sfatuit cei in drept sa te ajute !

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

El este cetatean german? Tu cum te descurci cu banii?
Uite ce am facut eu, cu ajutorul fetelor de pe forum, caci nici eu nu stiam nimic.
Am mers la Jobcenter (Arbeitsamt) si am cerut ajutorul HART4 de acolo m-au trimis la primarie sa fac o declaratie cum ca sunt despartita de sot si dupa iara la ei... a mers foarte repede si am primit banutii. Mi-am cautat apartamen si m-am mutat. a fost al naibii de greu, credeam ca ca voi muri de durere dar uite-ma exact dupa un an multumindu-i lu D-zeu ca mi-a dat putere sa trec peste toate astea.
La mine nu a fost vorba de violenta si noi suntem prieteni, nu ne-am certat in privinta despartirii si am locuit impreuna pana la sfarsitul lui iulie cand ne-am gasit amandoi sa ne mutam.
In cazul tau poti face toate astea fara stirea lui, statul te va sustine.
Poti merge direct la arbeitsamt si de acolo it vor spune ei ce-i de facut... eu am fost si la beratungstelle dar nu am aflat asa multe... de la ceilalti mi s-a spus ce sa fac, direct si unde sa caut ajutor.
Iti doresc multa putere sa poti sa faci pasul si capul sus, vei resi sigur, esti mama si instinctul iti va spune ca nu e bine ca bebe sa treaca prin asa ceva .
Copilul nu ti-l poate lua, fii fara grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuta_20 spune:

Iti trebuie curaj,dar pana la urma stii si tu ca tot aici o sa ajungeti.Adica faptul ca e violent...e un lucru de neacceptat.E greu cu atat mai mult cu cat ai un bebe mic,poate ai pe cineva sa te ajute,cineva din familie,nu poti sa iei acolo pe cineva?Trebuie sa faci un plan si sa gasesti puterea sa iesi din situatia asta. Daca ai scris de 2 ori inseamna ca nu esti hotarata,decizia o iei tu,noi putem sa te incurajam dar tu trebuie sa faci ceva sa iesi din situatia asta nefasta pentru tine,dar si pentru copilul tau!
Asa nici tu nu poti sa ai grija asa cum trebuie de copil,nu esti linistita,esti tulburata si o solutie trebuie gasita.Daca nu poti sa faci pasul asta lamureste situatia!
Daca mai ai nevoie de sfaturi nu ezita sa scrii pe forum,sunt sigura ca nu se supara nimeni si vezi ca sunt multi care vor sa te ajute!Si nu uita nicio clipa:un copil este o mare binecuvantare!Bucura-te de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

marygabi, cum iti mai merge, e totul bine la tine?

Mergi la inceput