Ghinionul lui Huidu

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

DESIREE, nu inteleg acel semn la adresa acelor oameni mortii, mi se pare urat din partea ta, mai ales ca sustii ca esti alaturi de familiile lor, se vede respectul, ca citesti printre randuri.Nu am spus ca acei oameni nu sunt decedati, sau ca fac pe mortii, poate putina semantica a limbii romane nu strica unora sa mai cunoasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul/ mai ales ca sustii ca esti alaturi de familiile lor, se vede respectul, ca citesti printre randuri.Nu am spus ca acei oameni nu sunt decedati, sau ca fac pe mortii, poate putina semantica a limbii romane nu strica unora sa mai cunoasca.



eu gestul ala il vad la adresa imaginii lui Huidu si nu la adresa decedatilor...dar poate ca gresesc

Nina, 31s+,

edit: ups, am gresit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

DESIREE, nu inteleg acel semn la adresa acelor oameni mortii, mi se pare urat din partea ta, mai ales ca sustii ca esti alaturi de familiile lor, se vede respectul, ca citesti printre randuri.Nu am spus ca acei oameni nu sunt decedati, sau ca fac pe mortii, poate putina semantica a limbii romane nu strica unora sa mai cunoasca.



Care semn la adresa oamenilor mort? Da un quote, te rog.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui olim
...


avenirv, Huidu nu ucis pe nimeni din fericire.In accidentul in care a fost implicat s-a produs decesul a 3 persoane.


Asa si alea 3 persoane nu sunt decedate, fac pe mortii sa-i strice imaginea lu' Huidu... Singura diferenta este lipsa intentiei, concluzia este aceeasi: 3 oameni morti de mana pardon, masina lu' Huidu.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA



Daca la ala cu voma te referi, ala era la adresa opiniei tale, nu la adresa oamenilor morti.
Cat priveste semantica limbii romane, esti impotriva regulamentului, dar e de asteptat, daca nu respecti regulile de circulatie, de ce ai respecta regulile forumului?!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

alexandra, la fel de bine poate fii tatal tau in locul lui Huidu.Cine este sofer si circula pe drumurile din Romania indiferent ce masina ar avea, stiu toti ca sunt de tot sigure.Si poate pierde controlul masinii si tatal tau, si poate sa ii fuga masina si tatal tau, si poate sa intre intr-un radar si el, dar asta nu inseamna ca este un criminal care a scapat cu amenda de cateva ori , dar odata si odata va ucide oameni.

cand esti sofer, esti intotdeauna cu certificatul de deces in buzunar, al tau sau al altora, asta spunea socrul meu, care era mare instructor la o scoala de soferi in 1980, cand atunci se mai facea scoala, si care din nefericire a fost si el implicat intr- un accident mortal.A fost inchis pana sau terminat cercetarile, atunci asa era, dar a fost marcat o viata intreaga de acest eveniment, desi victima era cu o alcoolemie de 1.3,si i s-a aruncat in fata masinii.

Cei care am trecut prin accidente, mai usoare sau mai grave, stim ca nu este usor dpdv psihic sa trecem peste anumite traume.Si inca ceva, nu intleleg de ce nu ar avea dreptul la consiliere pshihologica din partea spitalului si a specialistilor.Nu are acest drept daca afost implicat intr-un accident, sau e o fitza in anul 2011 din punctul de vedere al unora!.Sau acum il luam, il inchidem singur in cea mai sigura inchisoare din lume, ca tot e recidivist in trafic, si e cel mai mare pericol public mondial la ora aceasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Celor care-l compatimesc pe Huidu, le zic doar atat: parintii mei mai pleaca impreuna cu nepoata lor, fata mea, la tara.
De fiecare data stau cu frica in san sa nu dea peste vreun smecher, ca Huidu.

Si ieri si azi m-am tot gandit: puteau fi ei in masina aia.
Asa ca ala care a provocat accidentul sa faca bine sa sufere drastic toata viata lui, ca el are o viata, ailalti care au murit de mana lui, din pacate nu mai au.

Deci, cei care-l compatimiti pe Huidu: la fel l-ati compatimi daca ati fi direct implicati? Sunt convinsa ca nu.


La Huidu nu a fost un accident, ci a fost inca o data cand a incalcat regulile si legea si uite na, ca de data asta a omorat niste oameni.
In celelalte dati a avut noroc, ba cu o amenda, ba cu un accident personal.



BAZAR UMANITAR


Pina nu se va definitva ancheta, nu putem stii sigur daca a fost un gest de smecher sau nu.
Hadeti sa lasam atitudinea asta de judecator, si sa lasam pe cei competenti sa-si faca datoria.

Fac naveta Zalau-Bucuresti de 5 ani si nu odata ni s-a intamplat sa nu mai ajungem la destinatie.

Este o aventura la propriu drumurile noastre si stilul de condus al unora conducatori auto.

Acum, simt ca este foarte greu de avut o atitudine echilibrata atat fata de Huidu, cat si fata de familiile celor decedati.
Incerc sa nu intru in nici-o tabara, nici pro Huidu nici contra. Este groaznic sa fi in pielea oricaruia dintre personaje.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Am inceput sa citesc subiectul acum cateva ore, avea 18 pagini. Acum sunt 20... Nu-mi vine sa cred cat se poate discuta despre un accident de circulatie cu victime! (Asta in conditiile in care alte subiecte cu adevarat importante abia au parte de 10-15 raspunsuri...)

Pe DN1 au loc anual mii de accidente, cu mii de raniti (usor sau grav) si cu SUTE de morti. Despre cate din ele se discuta atat de mult? Pentru cate din victime ne rugam asa cum ne rugam pentru cei 3 accidentati de o vedeta?

Hai sa fim seriosi, REGULILE FIZICII NU POT FI INVINSE DE NICI O MASINA, oricat de meseriasa si cu oricate dotari ar fi ea (sau soferul ). (Sa nu uitam ca un as ca Senna a fost infrant de o bara de directie, la o cursa de antrenament, singur pe circuit)

Cati dintre noi nu au derapat in conditii de carosabil umed si temperaturi scazute? (A! Stiu! Soferii de vara.) Si mai e ceva, reactia naturala, instinctiva, in fata unui derapaj AGRAVEAZA situatia, pentru ca tendinta este sa tragi de volan, sau, si mai si, sa calci frana, si asta face muuult mai rau. Solutia salvatoare este sa ai sange rece, sa lasi volanul in pace, sa iei piciorul de pe acceleratie si sa lasi masina sa capete un minim de aderenta ca sa devina cat de cat manevrabila. Abia apoi incerci s-o aduci pe traiectorie. Ei acum, ia sa ne imaginam ca suntem la volan, masina a luat-o pe contrasens si derapeaza. Si din fata VINE CEVA. Ce faci? Ai sange rece? Ai TIMPUL necesar sa reactionezi cum trebuie?
(Cat despre viteza... Eu una am facut tet-a-que in rond la Arcul de Triumf asta iarna cu 20 km/ora. Noroc ca eram singura! Nu spun ca e cazul si aici...)

Daca a vrut sa depaseasca pe linie continua, indiferent ce, coloana sau doar o masina, atunci da, a fost iresponsabil.

Dar inainte sa ne apucam sa polemizam pe zeci de pagini la a doua zi dupa accident, oare n-ar fi mai bine sa vedem cum se concretizeaza ancheta?

Una peste alta, mie Huidu nu mi se pare genul sa nu fie afectat de trei vieti pe constiinta, indiferent ca face sau nu puscarie...

offtopic:

Eu una nu cred ca puscaria potoleste tembelismul la volan, ci suspendarea permisului PE VIATA - pentru alcool la volan, pentru manevre periculoase si pentru viteze de liniutza. In primul rand pentru ca, intr-adevar, pentru omor din culpa in accident de circulatie se cam ia pedeapsa cu suspendare, asa ca ai cazier. Atat. Asta poate sau nu sa te deranjeze, dar sunt sigura ca pierderea definitiva a permisului te atinge! (Dar probabil ca tot fraierii ar pati-o. Sigur jmekerii gasesc resurse sa scape.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

In Romania se conduce atat de iresponsabil si ptr. ca legea permite: uite de ex. oameni mor in accidente de circulatie si NIMENI nu face puscarie, pedeapsa e de o sentinta suspendata! Mi se pare o crasa lipsa de consideratie fata de viata umana. Ia sa vezi daca s-ar schimba legea si s-ar face de la 10 ani in sus de puscarie pentru fiecare viata luata, cati viteji ar mai fi pe drumurile romanesti!?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

desiree, nu inteleg cu ce nu respect regulile de circulatie, ca am luat 4 radare in 200.000 de km
cred ca habar nu ai ce inseamna sa conduci, sau poate esti genul care conduce pana la piata, gradinita, scoala si acasa, nu mergi intr-un wekend media de 1000 de km, deci te inteleg.Sansele sa prinzi un radar pana la magazinul de pe colt sunt nule.Si cum am spus am depasit cu mai putin de 20 de km la ora, nu am primit amenzi decat avertismente, si nici nu am pus viata nimanui in pericol.
Dar cum dupa unii, a depasi pe linie continua si in curba este la fel de grav cu a depasi viteza legala cu 17 km pe un drum national intins ca in palma este la fel de grav, sincer inteleg atitudinea unora in acest caz si cei 8 ani minim oferiti de televziuni inculpatului Huidu.

Nu sunt pro Huidu, dar mi se pare absurd ca tu din Canada sa il consideri pe Huidu un criminal, fara sa stii in ce circumstante a a vut loc accidentul, fara sa partici direct la ancheta, fara sa fii la fata locului si fara a se fii pronuntat o sentinta definitiva si irevocabila in acest caz.Vorbesti din informatiile de pe net, forum , tv si din repulsia fata de Huidu si de cei ce isi permit masini sigure, FINDCA AU BANI!Si nu toti care isi permit masini sigure, bolizi dupa limbajul romanilor ce conduc renault sau logan, depasesc in coloana sau pe linie continua sa stii!Iti spun sigur ca sunt si exceptii si multe!

Si in acest subiect se vorbeste despre cele intamplate lui Serban Huidu,ghinion sau nu, nu este un subiect strict despre nesansa soferilor romani in fata unor soferi in cautare de adrenalina, asa ca sa fim on topic!

De morti doar de bine, Dumnezeu sa ii odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Cati dintre noi nu am derapat la volan??? Asta e intrebare? Pai Huidu, ca si altii ca el, tocmai d-aia isi cumpara masini scumpe, ca sa limiteze riscul derapajului, printre altele. O masina sigura, de jde mii de euro, nu inseamna o masina care se rastoarna mai greu, sau in care ramai intreg in urma unui impact. Intr-o masina sigura nu derapezi degeaba, asa, mergand regulamentar...Tocmai de aceea e scumpa. Intrebare ta trebuia sa-i intrebe pe posesorii de masini adevarate cati dintre ei au derapat la volan fara sa aiba nici o vina.
In ideea ca, totusi, tot soferul a mai derapat la volan, pe care o insinuezi cu intrebarea asta, poti puncta: cati dintre noi nu am omorat pe cineva in acelasi loc unde acu' doi ani depaseam pe dunga continua si anul trecut neinregistra radarul cu 99 km la ora...doar oameni suntem, mai si gresim!
Eu zic ca Dumnezeu il iubeste mult pe Huidu din moment ce i-a dat atatea avertismente...Poate si intamplarea de acum a fost tot un semn. Daca nici acum nu va intelege nimic, cine stie ce va urma?

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie."

Mergi la inceput