Un sfat urgent!!!

Un sfat urgent!!! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Majoritatea stiti problema, dar am sa o rescriu pt cei ce nu stiu...Copilului meu de 1 an si 2 luni de luni dimineata i s-au inrosit ochii , iat miercuri seara sijoi dimineata a facut febra (38,5)..am fost joi la medicul de familie si mi-a zis ca are amigdalita si sa ii dau Axycef (antibiotic ) si Floxal picaturi pt ochi..Am tinut tratamentul pana azi iar de azi nu mai primeste (vomita) deci antibioticul l-a luat fix 2 zile.. De aseara a inceput sa tuseasca destul de rau si tot de atunci ii curge si nasul...Nu mai primeste nici un sirop de tuse nimik..ce sa fac? Sa astept pana maine si sa merg la un alt medic sau sa merg cu el astazi la spital...

Mentionez ca acum 3 saptamani l-am avut bolnav de bronsita si a facut gentamicina...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

daca vomita-mergi la urgenta cat mai repede posibil!

*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

A vomitat antibioticul
in rest nu vomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tratament injectabil. Probabil cu asta trebuia inceput. Insa este tratamentul potrivit?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Da, asa trebuia inceput numai ca nu stiu ce sa fac, sa astept pana maine sau sa merg la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Parerea mea este ca da. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Altfel va chinuiti. E neplacut dar este eficace si in 5 zile sunteti Ok. Ar fi bine sa ii puna branula este mult mai putin stresant decat de trei ori pe zi cate o impunsatura. Teoretic azi e duminica daca incepeti la pranz sau seara marti nu ar trebui sa mai aveti febra, dar tratamentul il duceti pana la capat. Atentie la testul preliminar pentru factor alergen (nu ignora - daca ei nu intreaba - sa soliciti tu). Sanatate!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

eu iti recomand sa mergi la spital. Multa sanatate

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Am fost la spital, am gasit o doctorita la care nu mai fusesem pana acum, mi-a zis ca nu are nimik la plamani si nici in gat decat ff putin rosu si ca i-am dat degeaba antibiotic, mi-a dat sa ii dau Tantum Verde Spray in gat de 4 ori/zi cate 1-2 pufuri, Paxeladine pt tusea seaca 5 ml /8h, 1/3 Clorfeniramina 2 ori/zi si aerosoli de 2 ori pe zi cu ser fiziologic si Dexametazona cat e tusea seaca si cand tusea devine productiva sa inlocuiesc Dexa cu ACC. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

El febra a facut doar de 2 ori miercuri seara si joi dimi, de atunci nu a mai facut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pai daca l-a consultat un doctor si ti-a prescris toate astea, ce importanta mai are ce parere are x sau y de pe-aici? Medicul stie exact ce a vazut.
Foarte bine ca ai fost, urmeaza tratamentul si sanatate multa piticului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ceva de genul asta am patit si eu. Merg la medicul de familie vineri cu un pic de febra(38,5 maxim), imi spune ca are rosu in gat si imi prescrie antibiotic. M-am chinuit sa-i dau acel antibiotic si deoarece il voma de fiecare data, am renuntat. Luni cand m-am intors la medic ca sa-mi dea altceva mi-a zis ca nu are rosu in gat, ca e bine mersi.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput