Urgent!

Urgent! | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Am reusit sa administrez baietelului meu antibioticul ( Azitromicina) pt bronsita numai 2 zile, astazi mi-a vomat tot si nu reusesc sa ii mai dau niciun siropel de tuse nimik...Abia marti am programare la medic si nu stiu cum pot sa iau legatura cu el..Copilul e rau, tuseste tare si nu mai mananca nimik...Ce pot sa fac???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Din cate stiu un antibiotic trebuie tinut minim 3 zile pt ceva rezultate..daca intrerup azi ce se poate face? Se incepe maine cu altceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cheama medicul de familie sau du-te la urgente daca spui ca tuseste tare si nu se mai alimenteaza.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Multumesc XIO, am fost la urgenta, in garda era chiar medicul lui, ne-a schimbat antibioticul in Gentamicina intravenos si hidrocortizon la 12 h..dar n-am inteles ii mai dau sau nu siropuri de tuse pt ca nu mai primeste..le vomita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca le vomita nu ii mai da. Oricum primeste hidrocortizonul pt. afectiunea pulmonara, reduce simptomatologia.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Ms mult Xio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Sa se faca cat mai repede bine baietelul tau...am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare...cand ajungi intr-un punct limita ca asta, nu-ti ramane decat sa fugi la urgenta cu el...Off!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca cel mai indict ar fi sa mergi la urgenta! Sanatate!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Ms mult fetelor,sa va dea Dumnezeu sanatate voua si la copilasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Mergi la inceput