V-ati imbolnavit in vacanta???
Buna mamici, am si eu o mare intrebare si as vrea sa facem un sondaj din care sa reiasa incidenta cu care apar bolile la bebei in timpul vacantei (ma refer la raceli, enterocolite, chiar boli ale copilariei sau orice alt fel de boala)..
Vorbeam zilele astea cu 2 mamici cu copii mai mari ca Iustin (1 an) si ziceau ca n-a existat vacanta din care sa nu se intoarca cu vreo boala..
Mi-e teama de nu mai pot...
Noi peste 3 saptamani plecam la mare..la ce sa am grija in afara de maini nespalate,igiena in general,eventuale intepaturi de insecte?
Oare se poate imbolnavi si de la schimbarea "aerului"??
Sper ca nu radeti de mine ca am pus intrebari cam copilaresti, dar tare as vrea sa stiu de ce anume sa ma feresc..si cum???
Mancare ii voi gati exclusiv sau rar ii voi da cate un borcanel de la Nestle...deci exclus din alimentatie sa pateasca ceva...
A, e posibil sa se deranjeze la burtica daca spal biberoanele cu apa potabila si nu le mai sterilizez??? Nu de alta dar parca n-as mai cara si sterilizatorul cu mine...acasa i le sterilizez 1 data pe saptamana, nu zilnic...Nu ii dau sa bea decat apa plata!!!
Astept raspunsuri!
Raspunsuri
adra_bell spune:
Nu, deloc si avem deja 3 vacante impreuna cu fetita.
De regula folosim un repelent pentru insecte, fiindca ea e alergica la intepaturi si face ditamai buboaiele.
Nu cred ca schimbarea aerului imbolnaveste, mai ales aerul de mare la noi a avut un efect benefic
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
andacos spune:
Asta e un subiect ca-n povestea cu drobul de sare!
De vreo 30 de subiecte!!!!???? ne aduci la cunostintza ca plecatzi la mare,si tot de vreo 30 de subiecte ne tot intrebi ce si cum si ce sa iei si cum s afaci!
Relaxeaza-te si vei vedea ca va fi bine!
Daca este sa se intimple sa se imbolnaveasca ,nu va fi doar ca esti in concediu ci ca...asa a fost sa fie!Se poate imbolnavi si daca te duci cu el pina la piine!
Relax!!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
lulu77 spune:
Nu, niciodata, si mergem in vacante de cand avea Luca 2.5 luni, dar asta nu inseamna ca voi nu va veti putea imbolnavi, sau poate nu...CINE STIE?!?
asteryaro spune:
Andacos, ai uitat sa mentionezi cat de OBOSITOARE sunt aceste subiecte.
Nu sunt nici macar banale...
Si n-am sa pricep, in ruptul capului, de ce mamici precum initiatoarea acestui "subiect" nu-si scriu "ofurile" la scutecele lor.
De ce trebuie sa ocupam spatiu virtual cu aberatii???
De foarte multa vreme, atunci cand intru la "Parintii intreaba..." ma lovesc de aceleasi si aceleasi si aceleasi subiecte "grele"...
Voi nu aveti o odisee, un club al scutecelor, mamici colege???
OMG.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 MS ANDACOS!!! |
Cu placere!Chiar sper ca ai retzinut ceva din ce tzi-am scris!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Luna1 spune:
Ai mei nu s-au imbolnavit deloc in vacante. Cu cea mica am plecat la 10 luni in vacanta in Sudul Frantei, am condus 3 zile pana acolo si nu a avut nimic, a mancat borcanele sau mancare de unde aveam incredere (faceam eu ca am stat intr-o casuta cu bucatarie). La 2 ani jumate am mers cu ea in Egipt unde se zice ca e mama imbolnavirilor de enterocolita si tot n-a patit nimic.
Daca beti apa imbuteliata, respectati reguli normale de igiena si mananca numai ceea ce ai incredere sa-i dai (apropos, borcanelele de mancare sunt mai sigure la drumuri lungi sau in concedii din punct de vedere al igienei).