Strumfi iul-aug 2011!BRAVO ALINUFF!(64)
Raspunsuri - Pagina 10
Burtocika spune:
Crisspy - sincere condoleante, imi pare tare rau Imi dau seama prin ce treci, si eu am pierdut-o pe mama mult prea devreme, acum 8 ani, inca nici nu apucasem sa ma marit ... Noi faceam pregatiri de nunta cand s-a intamplat Dar ma consolez cu ideea ca ne vede de undeva de sus si este alaturi de noi ...
Ii tin pumnii Ramonei si lui Alinuff, abia astept vesti, parca nu ma pot dezlipi de calculator ...
Domnisoara mea face niste tumbe prin burta de am senzatia ca o sa ma rupa in doua, imi da suturi si pumni in toate partile, de unde ma plangeam ca nu are prea multa activitate, iata ca acum isi scoate parleala Prea mult nu pot sa stau la calculator, dar nici in fotoliu (pozitia mea favorita, care imi relaxeaza cel mai bine spatele si picioarele), ca imediat da cu sutul in col ! Parca ar vrea sa dea gaura !
Sotul meu se pregateste de plecare, de marti ramanem singurele, ma rog sa nu vrea domnisoara sa iasa mai devreme, ca mai am inca multe de facut, iar caldura asta ma face sa ma misc "in reluare" ... Plus ca Irina a intrat in vacanta si trebuie sa-i gasesc preocupari, altfel imi sta pe cap toata ziua ... incerc sa o mai duc pana pe 1 iulie, e deschisa gradinita si sper sa mai vina si alti copii.
Va pup, ca mi-a venit pizza
Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
florina_g spune:
Crisspy imi pare foarte rau pentru tatal tau, fii tare, si eu i-am pierdut pe amandoi si stiu ca cuv sunt de prisos acum, nimic nu te poate consola! Ai grija de tine si de sufletul tau!
38 + Eduard Gabriel
alinuff spune:
Buna , sunt Ana prietena Alinei si vroiam sa va multumim pentru sustinere. alina a nascut astazi o fetita de 3 kg cu nota 9. Este bine. amble sunt sanatoase si fericite!
Multumim inca odata pentru sutinere si nastere usoara viitoarelor mamici!
37+ cu Antonia
DPN 6 iulie 2011
gheveronica spune:
buna fetelor ...azi am ajuns si noi acasa ...avem probleme cu sfarcurile si laptele ...luca este plangacios....o sa pun maine poze ....in rest toate bune si multa dragoste...va povestesc maine mai multe...multumesc din suflet tuturor...
felicitari alinuf...bine ai venit bebe antonia
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 37+ cu LUCA GABRIEL amr....7zile
multumesc doamne
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuff Buna , sunt Ana prietena Alinei si vroiam sa va multumim pentru sustinere. alina a nascut astazi o fetita de 3 kg cu nota 9. Este bine. amble sunt sanatoase si fericite! Multumim inca odata pentru sutinere si nastere usoara viitoarelor mamici! 37+ cu Antonia DPN 6 iulie 2011 |
Yuhuuuuuuu, ce fericire!!!!
A venit pe lume prima strumfitaaaaa!!!!
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gheveronica buna fetelor ...azi am ajuns si noi acasa ...avem probleme cu sfarcurile si laptele ...luca este plangacios....o sa pun maine poze ....in rest toate bune si multa dragoste...va povestesc maine mai multe...multumesc din suflet tuturor... felicitari alinuf...bine ai venit bebe antonia (mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit sapt 37+ cu LUCA GABRIEL amr....7zile multumesc doamne |
Bine ati ajuns acasa
De abia astept sa-l vad pe plangaciosul Luca!!!!
Veronicaaa, recuperare usoara (asteptam detalii)
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
oxidoni spune:
FELICITARI ALINUFF! Sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!
Multumim Ana de vestile bune
Bun venit acasa, Gheveronica! Sa se rezolve repede problemele cu sanii si cu laptele, iar bb Luca sa se obisnuiasca repede cu noul mediu, si sa va bucurati unii de altii!
Va
36+ cu Miruna-Maria
Babylicious spune:
Doamne ce de vesti...
Sa fie sanatoasa Antonia!!Sa ii bucure pe mami si pe tati, iar pe Alina o asteptam repede repede cu poze!!! Recuperare usoara si multa sanatate!!
Veronica, imi pare rau ca sunt mici problemute, dar sigur va veti intra in ritm repede repede!! Asteptam detalii!
Va pup pe toate!!
Oana 35+ cu Eliza Maria
Laura13 spune:
bine ai venit pe lume bb Antonia!!!!
bine ai venit acasa, bb Luca!!!
ce de vesti bune, ma bucur mult pentru voi mamici!!!!!!!!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.