Disneyland Paris -4-

Disneyland Paris -4- | Autor: Micky2007

Link direct la acest mesaj

Dragele mele va invit sa discutam in continuare despre subiectul nostru preferat.
capitolele precedente: 1, 2, 3

Pentru obiective inchise aveti aici un calendar.

http://www.dlrpmagic.com/calendar/closures-refurbishments/

Harta metru si RER Paris.
http://www.paris-hotels.it/web/images/parigi/metrobig.gif

Transfer direct Aeroport Beauvais - Disneyland Paris. Autocar VEA.
http://www.beauvais-airport.com/Disneyland-Paris/VEA.php

Orarul autocarului VEA.
http://www.vea-shuttle.co.uk/tableau.horaire_PB_D.asp

Autocar Beauvais - Paris

http://www.aeroportbeauvais.com/bus.php?lang=eng
http://www.aeroportbeauvais.com/acces_maillot.html

POZE Disneyland 2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Ina, hotelul Santa Fe are parcare. In septembrie cred ca vremea e, ca de obicei, in functie de noroc. Noi am fost acum 3 ani de la jumatatea lui septembrie si am avut soare si 20 grade, a fost superb! Ceea ce iti doresc si tie!

Mai merge cineva in martie, ca nu mai tin minte.... nu stiu daca va intereseaza anumite atractii, e interesant si sa verificati dinainte care atractii sunt inchise (in renovare). Noi avem acum ghinionul ca The pirates of the Carribean e inchisa (preferata mea), insa acest lucru nu ma deranjeaza foarte tare, profitam ca sa mergem la alte atractii, unde nu reusim sa ajungem de obicei. (ca piratii ii "vizitam" zilnic cand suntem acolo). http://www.dlrpmagic.com/calendar/closures-refurbishments/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Iris noi mergem la inceputul lui martie.Intr-adevar Piratii din Caraibe este inchis, Dar noi il prindem in prima zi cand ajungem , pentru ca se inchide pe 7...iar noi pe 6 suntem acolo
Daca intrati aici : http://news.disneylandparis.co.uk/calendar/index.xhtml#cldr si dati click pe zilele care va intereseaza veti afla exact ce atractii sunt inchise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Diana, super ca nu il pierdeti, e o atractie foarte frumoasa... nu pierdeti pozele cu Jack Sparrow! (in fata la Blue Lagoon in fiecare zi la ora 17.00 era in decembrie). Noi pierdem si Slinky Dog (fetita mea cea mare e fan Toy Story) dar sunt destule alte atractii foarte frumoase (it`s a small world chiar nu as fi vrut sa pierd, de exemplu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Cred ca in orice perioada a anului te-ai duce tot prinzi vreo atractie inchisa ,nu? E cam imposibil sa fie absolut tot deschis tot timpul anului, cand ar mai putea sa le renoveze sau ce le fac ei acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Stiu ca s-a mai scris dar nu mai am rabdare sa iau de la capat toate paginile...cu ce se ajunge de la aeroport la hotel santa fe?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iris este foarte bun link-ul, l-am pus pe prima pagina.
Este bine ca lumea sa stie ce este inchis si ce nu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Fetelor "La Taniére du Dragon" era interesant?Ca vad ca va fi inchis cand vom merge noi...ce imi puteti spune despre el?Am citit ca este un fel de pestera cu dragoni care par foarte reali la prima vedere...
inapopescu de la aeroport va trebui sa iei un autobuz ce te va duce in Paris la Porte Maillot, de acolo metroul o statie pana la Arcul de Triumf si de acolo iei ReR A4 spre Disney.
Sau mai este un autobuz direct de la aeroport la Disney dar circula din cat am inteles doar de 3 ori pe zi si este cam greu sa-l prinzi.Depinde la ce ora ai avion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Ina de la care aeroport?
Daca spui de Beauvais (eu acolo am aterizat de fiecare data) se ia un autocar (Disney) direct pana la DL, dar este cam scump si nu prea corespund orele la care pleaca.
Sau exista un autocar pana la Port Maillot (centrul Parisului) (cam 0 ora si ceva) si de acolo metrou si RER pana la DL (cam o jumatate si ora sau putin mai mult). Este o varianta mai ieftina.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Multumesc


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Micky, stii sa-mi spui cam cat costa acest autobuz..sau cat costa transportul pana in disney de la aeroport?


Mergi la inceput