Pufii de 2010 (199) - LMA Ema! LMA Andrei!
Raspunsuri - Pagina 20
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem ...de cand ii forumu asta si odiseea si tot...nu s-a umplut un capitol asa repede... _ Mami de strumfita zgubilitica |
fara sa zicem nimic concret... doar de dragul lui 200...
al miremiei... de fapt,..
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
lucia2000 spune:
mai avem atat de putin pana la 200 asa ca haideti sa mai povestim.
tati e invidios ca teo o ia de gat, o ia in brate si o pupa numai pe mami.
oricat m-as ruga de teo pe tati nu vrea nici sa-l pupe nici sa-l ia de gat
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu EU AJUT HAI MIRELA!!! VINE 200!!! de Yannis |
Dau si eu o mana de ajutor
plateea spune:
gataaaaaaa...
sa ne fie de bine!
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind!
povestea unei pastai...numita bbTo
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
fara sa zicem nimic concret... doar de dragul lui 200... al miremiei... de fapt,.. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind! povestea unei pastai...numita bbTo |
Adik realizarile lu' fi-miu 's nimic concret la tine?!?!?
de Yannis
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
da bea, de-asta am facut. de mai multe ori. cum fac eu: Pun frisca pe foc pana da in clocot. ciocolata o fac bucatele f mici si o pun intr-un vas de platic(de obicei bolul de la mixer). Cand smantana da in clocot o iau de pe foc si o pun peste bucatalele mici de ciocolata si o amestec bine astfel incat sa se topeasca toata ciocolata si sa se uniformizeze. o pun la frigider pana a doua zi cand o iau si o bat cu mixer-ul. Cantitatea de frisca este egala cu cea de ciocolata. Exemplu: la 200ml frisca lichida pun 200g ciocolata Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ahaaaaaaaaaa
eu am fc acu de craciun dar nu mi-a reusit cred ca am pus prea putina cioco.........
deci nu are face nik daca fierbe.............
okiiiiiiiiiiiii
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Forever in love...with my baby...
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Si...... FAC CAPITOLUL 200! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa scrii si prima...ca asa e frumos! Daca tot te muncesti la el, macar sa te bucuri de primul mesaj....
_
Mami de strumfita zgubilitica