O buburuza cu noroc

O buburuza cu noroc | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

In primul rand vreau sa va multumesc in numele Mariei_rubi pentru ajutor. I-ati intins o mana de ajutor si ea nu v-a uitat. Acum, va trimite dragostea ei si o buburuza care sunt sigura ca o sa va poarte noroc.

Pe mine m-a impresionat pana la lacrimi mesajul ei primit ieri. SI, dincolo de cuvinte am fost miscata de gestul ei de a multumi pentru ajutorul primit de la donatorii de la DC. Uneori, chiar dupa campanii lungi si reusite, sunt unii care nu spun nici macar Multumesc.
Maria, o frumusete de mamica, a insistat sa impart cate o buburuza donatorilor si a stat de capul meu sa va multumesc oficial in numele ei. Iata mesajul ei si priviti ce frumoasa e pe patul de spital www.desprecopii.com/info.asp?id=2404" target="_blank">aici.

Dragii mei,

Ma cunoasteti, sunt Maria Rubi, nascuta in 09.09.2010. Nu, nu am gresit, aceasta este noua mea data de nastere, ziua in care Dumnezeu mi-a aratat ca viata merita traita cu iubire fata de aproape, cu speranta si cu credinta.
Am intrat in sala de operatie cu gandul la copii, la familie, la prieteni, la voi toti, spunand "Tatal Nostru" in timp ce anestezicul imi intra in vena. Apoi m-am trezit in noua mea viata, fara durere, alaturi de cei dragi. Ma asteptau mesajele de incurajare de la voi, dragi forumisti DC, rugaciunile voastre si conturile pline de gestul vostru marinimos.
Cu doua zile inainte de internare am indraznit sa va povestesc si voua prin ceea ce trec si, timid si fara mari sperante, sa va cer ajutorul. Spun ca fara prea mari sperante deoarece aici, la umanitare, sunt multe cazuri cu copilasi bolnaviori, iar sufletul meu de mama imi spunea ca ei erau mai importanti decat mine. Nu mi-am schimbat intre-timp parerea.
Reactia si implicarea voastra imediata au fost coplesitoare pentru mine. Am reusit datorita voua sa depasesc si bariera psihologica postoperatorie, dar, si foarte important bineinteles, bariera financiara.
Forumisti de pretutindeni, voi sunteti familia mea de suflet. Fara voi drumul era mult mai anevoios, linistea si fericirea mea si a familiei mele ar fi fost cu siguranta ingreunata de grijile financiare. Va port in suflet si va multumesc!
Nu voi uita niciodata!

Cu drag si emotie,
a voastra maria_rubi

Multumesc inca o data dragilor, si ma rog ca darnicia voastra sa vi se intoarca sub forma de noroc si reusita in viata copiilor vostri.

Bravo Comunitate DC. Buburuza vine in cateva zile !

LISTA cu DONATORI PENTRU MARIA_RUBI
X-Ray
Alinamoro
adablackcat
flavia ramona
ancapolgar
Podeanu
pooh
dozz
DianaArad
mQQm
Laura_B
Ana_Stroe
Nelia
Philip
cris1511
_carmen
Ioana M. - Arad (nu e membra DC)
Somleac
Nico26
aidaciolac
Ayla21
cge
Miillyy
mamagiuliei
kid
Dana_Mario
Rocs02
Pitilache
DarkBendis
gudinde
ILDI25
Helbi
Mikiion
Crisflo34
Iselin
Pidana
Doloress
Diana2007
Oanagabriela
Giova
ancadragoman
rall
valentinaq
desprecopii
Maru
T Ioana
cristinacsa
mimitete
Dodo-pui
nushulica
Ducky
Boticelina
Simi
aka
anna_mama
Khristin
MADYN
gabitzica
Monnvas
Pucku
ellinia
kokiy
anca16
simonapro

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina (maria_rubi), ne bucuram ca am putut fi alaturi de tine, sa te sustinem prin incurajarile noastre, gandurile noastre si chiar putinul ajutor financiar.
Ma bucur ca esti alaturi de noi (eu sincer am avut mari emotii in timpul operatiei si dupa) si te-ai recuperat asa de repede. Ma bucur ca esti acasa alaturi de fetitele tale dragi si sotul tau.
M-a emotionat si pe mine scrisoare trimisa Mirelei.

Mirela, multumesc si eu pentru implicarea si ajutorul vostru, ati fost alaturi de maria_rubi si aradencele DC.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Numai bine, curajoasa si puternica noastra!

Multa sanatate!
Sa ai putere si curaj!

Cristina, mama Sabinei
http://sabinac.netfirms.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Va multumesc! Multa sanatate si putere va doresc tuturor!

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si mie mi-au dat lacrimile, se uita colegii la mine...
Cristina, te imbratisez cu drag si iti doresc sa te poti bucura asa cum vrei de toata viata asta noua pe care o meriti din plin!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cristina eu nu stiam nimic de tine...am aflat ca existi odata cu deschiderea subiectului la umanitare...dar acum ma bucur din tot sufletul ca esti alturi de printesele tale.

Doamnte ajuta si lumineaza!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buburuzele au sosit si Laura25 vi le va imparti. Sa va poarte noroc.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Multa sanatate in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristina, multa sanatate

Multumim DC pt buburuze

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari tuturor!

Cristina, sanatate multa si numai bine iti dorim din suflet!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc si eu pentru buburuza. E super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput