Lupta pentru bebe la 40 de ani
Buna,
Va propun un subiect nou in care se pot regasi unele dintre voi - incercarea de a obtine o sarcina cu ochii pe ceasul biologic.
Experientele fiecareia pot ajuta atat cu informatii cat si ca sprjin moral.
Raspunsuri
Karis spune:
Tocmai vroiam sa deschid un subiect asemanator. Sarcina la 35+ .
Am 35 ani, un copil si imi mai doresc un copilas. Ma intereseaza ce riscuri implica o sarcina la aceasta varsta.
gaby76 spune:
Karis 
Eu am 35 si ma chinui pentru primul... daca reusesc pana la 40 e o minune... la riscuri nici nu ma mai gandesc...
amzulica spune:
Fetelor va voi povesti din experienta mea de mamica de aproape 41 de ani (ii fac in februarie) cu un bebe care tot in luna februarie va implini 2 anisori. Am nascut la 39 de ani si 17 zile. Am inceput lupta cu infertilitatea (sotului) cand aveam eu 29, el 24 fiind descoperit cu azoospermie. Deci 10 ani de analize, intrebari, investigatii. Am reusit cu FIV din a doua incercare. La prima incercare n-am raspuns eu la tratament si nu s-a ajuns pana la finalitatea procedurii. Am avut o sarcina foarte buna, m-am menajat avand in vedere ca a fost o sarcina obtinuta cu mult chin si suferinta, m-am rugat la Dumnezeu continuu. Si am reusit.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Am uitat sa va spun ca inca alaptez pe flacaul meu frumos si drag. Se pare ca gaina batrana face zeama buna (lapticul).![]()
Cami
lui
ingeras26a spune:
Felicitari, Amzulica! 
sa fie sanatos flacaul!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Ella2010 spune:
Felicitari Amzulica pt minunea de baietel pe care o ai si iti multumim pentru experienta impartasita! Ne mai dai si noua sperante, aspirantelor cu varsta inaintata.
Unde ai facut FIV?
Ella2010 spune:
pentru Karis
Gasesti aici informatii despre riscurile maternitatii dupa 35 de ani:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=20
amzulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ella2010 Felicitari Amzulica pt minunea de baietel pe care o ai si iti multumim pentru experienta impartasita! Ne mai dai si noua sperante, aspirantelor cu varsta inaintata. Unde ai facut FIV? |
la Giulesti am facut.

Cami
lui
Karis spune:
Ella, multumesc pentru informatii.
Gaby, mult succes si sa-ti dea Dumnezeu cat mai curand copilasul dorit.
Amzulica, felicitari pentru minunea de baietel.
Fetelor, mult succes tuturor. Eu deocamdata incep sa iau acid folic si sa vedem ce-o mai fi. Sper in februarie-martie sa raman insarcinata.
monica70 spune:
Fetita am nascut-o la 35 ani jumate,baiatul la 39.Am incercat de la 30 dar am avut probleme de infertilitate usoare eu (un pic de endometrioza) si grave sotul (astenooligozoospermie cu 1,5 mil/ml la spermograma
) La mine s-a rezolvat cu cu laparoscopia si 3 luni tratament cu dipheriline,la el minune mare
tot in trei luni cu tratament naturist (tinctura de branca ursului+vit E forte+laptisor de matca) - asa a ajuns la cca 52 mil/ml.Baiatul a aparut "surpriza" fara niciun tratament,ba mai mult,"proiectat" in a patra zi de imediat dupa CM.Ambele sarcini au fost f.usoare,nasterile f.f. usoare si rapide - la dilatatie 10 n-aveam nicio durere si pe masa din 3-4 impingeri am terminat treaba.Asta desi am miopie forte (-15) si fusesem programata pentru cezariana,dar nu mai aveam mult si pe fetita o "turnam" in ambulanta.Asa ca si la al doilea m-am hotarat tot natural si a mers treaba ok,desi baiatul a avut 4,100 fata de 3,200 fetita.
Deci se poate.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI