Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (151)
Raspunsuri - Pagina 20
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui xela_07
Ai mare dreptate . Din pacate extremele sunt foarte des intalnite. Desigur ca asa ar fi indicat sa filtram totul si sa luam doar ce consideram noi ca se potriveste. Sfanta cale de mijloc... Noi suntem mai permisivi. Avem si reguli(putine ce-i drept), avem si abordari ferme nenegociabile dar in general discutam mult si incercam sa pastram o armonie, sa fim alaturi de ei. Din ce am invatat pana acum este ca e bine mai mereu sa-mi ascult inima in ceea ce-i priveste si sa ii respect. De cele mai multe ori, ei ne spun ce au nevoie si cum ii putem ajuta, trebuie doar sa fim prezenti, sa avem dispozitie ptr ei, urechi sa-i auzim si ochi sa-i vedem. |
Dap...asa e! De fapt ...si mai bine zis ar fi: urechi sa-i si ascultam, nu doar sa-i auzim si ochi sa-i si privim, nu doar sa-i vedem...ca de multe ori suntem prea superficiali...
ginerica...suntem tare mandre de el!
blue_flower spune:
Salutare, va tot alerg si citesc de o gramada de vreme, nu mai apuc sa va ajung....
De ce nu puneti copilul in tarc cat timp vreti sa mergeti la baie? Ca daca are jucarii acolo...macar 10 -15 minute si tot sta, chiar daca incepe sa chiraie.
Noi il lasam liber prin living/bucatarie, se preumbla pe acolo, trage de scaune, de sertare, se joaca, se urca pe scari, il coboram, iar urca, iar il coboram, vine la cuptor, la frigider cand il deschidem, se uita in sacose...e peste tot. Il imbracam nitel mai bine, ca in bucatarie e gresie pe jos si nu am incalzire in pardoseala, i-am luat si niste incaltari de casa de la chicco, ca sa nu mai alunece pe parchet...acum e chiar super.
Eu nu imi fac griji ref la el, adica sambata si duminica cat stau acasa nu prea il tinem in brate, el e pe jos, printre picioarele noastre. Bine, mai si plange ca vrea in brate, dar apoi tot el se zbate ca vrea jos...si tot asa.
Daca stam cu el pe covor, langa salteaua de activitati care e plina cu jucarii, atunci se joaca singur, e ok...daca il lasam singur,...ne cauta si vine dupa noi.
Azi e 20.10.2010, o data frumoasa.
NU va mai stresati ca nu mananca, ei stiu mai bine decat noi cat le trebuie.
Si am si eu o intrebare: eu am inceput sa ii pun cereale in laptele de seara, cam 3 cupe de la LP - asta ca si cantitate- intr-un biberon cu 210ml de LP. Si am observat ca tot cam de atunci a inceput sa maraie noaptea, se trezeste, imi zice sotul ca se trezeste mai des decat inainte.....o fi de la faptul ca il doare burta? O fi de la cereale? Voi cum faceti cerealele? Le puneti direct in lapte sau le faceti mai intai cu apa si apoi le adaugati lapte?
ayanna_xem spune:
Am ascultat azi gummy bear la disperare..in toate versiunile si limbile...chiar si in japoneza...
...si din click in click am dat peste varianta in romana...neoficiala of-course...am avut un moment de soc, dar dupa aia mi-am amintit ca suntem in Romanica. Saracu gummy bear!!!
Ia ascultati www.youtube.com/watch?v=3d_h06vpX3A" target="_blank">aici cultura muzicala...
ayanna_xem spune:
vad ca bantui singura pe forum...
fii-mea doarme in scaunelul de masa...ultima lingurita a papat-o motzaind...
n-am chef de trebaluit...acum am program de frecat menta...desi ma asteapta un teanc de rufe de calcat nu ma trage deloc inima sa ma apuc de ele.
Am facut destule azi...si smotru si papica...gata, mi-ajunge. Acusica vine si barbat-meu, dar vine numai ca sa plece iar, ca e miercuri si are program de sala, asa ca voi fi singurica cu zgubilici toata seara...daca nu profit acum de putinul timp liber ca sa ma odihnesc, nu mai apuc. Eh, noi sa fim sanatosi!
Ma bag sa fac capitol nou si sa va dau emotii cand o sa vedeti ca e deja gata si capitolul asta sau va astept pe voi?
Mai bine va astept...poate apare si MIREMIA intre timp si ne rezolva ea...
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Salutare, va tot alerg si citesc de o gramada de vreme, nu mai apuc sa va ajung.... De ce nu puneti copilul in tarc cat timp vreti sa mergeti la baie? Ca daca are jucarii acolo...macar 10 -15 minute si tot sta, chiar daca incepe sa chiraie. Noi il lasam liber prin living/bucatarie, se preumbla pe acolo, trage de scaune, de sertare, se joaca, se urca pe scari, il coboram, iar urca, iar il coboram, vine la cuptor, la frigider cand il deschidem, se uita in sacose...e peste tot. Il imbracam nitel mai bine, ca in bucatarie e gresie pe jos si nu am incalzire in pardoseala, i-am luat si niste incaltari de casa de la chicco, ca sa nu mai alunece pe parchet...acum e chiar super. Eu nu imi fac griji ref la el, adica sambata si duminica cat stau acasa nu prea il tinem in brate, el e pe jos, printre picioarele noastre. Bine, mai si plange ca vrea in brate, dar apoi tot el se zbate ca vrea jos...si tot asa. Daca stam cu el pe covor, langa salteaua de activitati care e plina cu jucarii, atunci se joaca singur, e ok...daca il lasam singur,...ne cauta si vine dupa noi. Azi e 20.10.2010, o data frumoasa. NU va mai stresati ca nu mananca, ei stiu mai bine decat noi cat le trebuie. Si am si eu o intrebare: eu am inceput sa ii pun cereale in laptele de seara, cam 3 cupe de la LP - asta ca si cantitate- intr-un biberon cu 210ml de LP. Si am observat ca tot cam de atunci a inceput sa maraie noaptea, se trezeste, imi zice sotul ca se trezeste mai des decat inainte.....o fi de la faptul ca il doare burta? O fi de la cereale? Voi cum faceti cerealele? Le puneti direct in lapte sau le faceti mai intai cu apa si apoi le adaugati lapte? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Eh, uite ca nu-s singura...
...dar din pacate nu te pot ajuta cu raspuns la intrebari pentru ca noi inca functionam cu tzitzi...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem vad ca bantui singura pe forum... fii-mea doarme in scaunelul de masa...ultima lingurita a papat-o motzaind... n-am chef de trebaluit...acum am program de frecat menta...desi ma asteapta un teanc de rufe de calcat nu ma trage deloc inima sa ma apuc de ele. Am facut destule azi...si smotru si papica...gata, mi-ajunge. Acusica vine si barbat-meu, dar vine numai ca sa plece iar, ca e miercuri si are program de sala, asa ca voi fi singurica cu zgubilici toata seara...daca nu profit acum de putinul timp liber ca sa ma odihnesc, nu mai apuc. Eh, noi sa fim sanatosi! Ma bag sa fac capitol nou si sa va dau emotii cand o sa vedeti ca e deja gata si capitolul asta sau va astept pe voi? Mai bine va astept...poate apare si MIREMIA intre timp si ne rezolva ea... |
Pregatesc un capitol nou.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg