Portofino

Portofino | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Cine-mi poate da cateva detalii? Cum ajungi cu avioanele, ce se poate vizita in zona, daca exista plaja.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

* cum poti sa ajungi cu avionul : zburind pe aeroportul internationalCristoforo Colombo din Genova 30 km
* ce se poate vizita :
- Portofino in primul rind, portul, castelul di San Giorgio (Brown), biserica San Giorgio sus pe stinca, farul, daca stii sa te scufunzi poti face scufundari, sunt corali si multe grote
- Abbazia di San Fruttuoso (se poate ajunge acolo numai pe carari trecind dealul sau cu vaporasul ), in golful din fata ei este o plaja si in mare la 17 m adincime este faimoasa statuie Il Cristo degli Abissi, o vezi facind snorkeling (gratis)sau te duc barcagii pina la ea ( pe bani )
- Santa Margherita Ligure
- 5 Terre
- tot ce vrei de la Genova pina la La Spezia (vezi harta).. sunt excursii sau numai curse dus/intors cu vaporasul ... dar si pe sosea cu masina sau cu autobuzele sau chiar si cu trenul .


Cauta pe net caci sunt multe pagini despre acest loc absolut minunat si mai intreaba daca vrei sa afli ceva in mod special. L-am vizitat deci sper ca iti pot da cit mai multe detalii ( exclusa cazarea noi nu am dormit acolo ).

Atentie la parcari caci nu sunt multe, sunt toate cu plata, in centru nu se intra cu masina.

Plajele sunt pietroase si pietrele sunt negre, care se incing mult la soare deci incaltarile speciale pentru plaja sunt absolut necesareciteste si aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100590&whichpage=1

Mergi la inceput