La Dovlecelu' Vesel ..Techila Party! (4)
##################################################################
####@##########@@######@####@#######@@########################
####@#########@##@#####@####@#####@####@######################
####@@@@####@@@@@####@####@#####@#####@#####################
####@###@####@#########@####@#####@####@########################
####@###@#####@@@#####@####@#######@@########################
##################################################################
Mamicile de dovlecei au fost intotdeauna prietene, sunt haioase si razacioase. Vor sa treaca peste momentele grele cu zambetul pe buze.
Va asteptam pe toate cele asemenea noua .
Capitole: 1 , 2 , 3
Sa ne traiesti Techilutz, cea mai cool mami !! La multi ani fericiti!!!
Raspunsuri
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Eu accept tinuta doar daca e vopsea bio . Si nu stiu cine ii tine sus sa vopseasca si pe sub ei .... perciunii mai, la ce va ganditi... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
techila spune:
mai raluk, hai nu ma plange dpa bio. te stiu fata priceputa...daca alea nu-s bio tu poti oricand sa te spoiesti cu niste zeama de ceapa, zeama de coji de nuca, boia si alte minunatii datatoare de vopseluri
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
happy_uka spune:
Lili , bine ai venit Supravietuitoareo!
Ma bucur ca te simti o idee mai bine! Bafta astazi la doftor!
Ma intrebai de dracia aia de pus pe frunte..e un esec rasunator in continuare. Am comandat-o www.price.ro/preturi_chicco_aparatoare_ochi_pentru_dus_327420.htm" target="_blank">de aici, problema pe care o vad eu este ca i-ar fi mica Andrei, dar poti improviza ceva cu un elastic si poate se largeste, sunt sigura ca gasesti o solutie, ca doar esti mamica de meserie, si noi stim sa facem de toate .
Eu tot sper sa nu mai fie capcauna si sa o accepte!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila mai raluk, hai nu ma plange dpa bio. te stiu fata priceputa...daca alea nu-s bio tu poti oricand sa te spoiesti cu niste zeama de ceapa, zeama de coji de nuca, boia si alte minunatii datatoare de vopseluri Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Eu m-as face cu niste zeama de ciocolata..Nee, ca devin libidinoasa..
Mai, fiind ziua techilei, eu m-am gandit sa-mi fac un cadou Dar nu ma pot decide intre www.crocs.store.ro/cayman-retro/1069/1157/femei" target="_blank">astia si www.crocs.store.ro/cayman-x-ray/1070/1158/femei" target="_blank">astia .. Sunt asa .
_
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Eu m-as face cu niste zeama de ciocolata..Nee, ca devin libidinoasa.. Mai, fiind ziua techilei, eu m-am gandit sa-mi fac un cadou Dar nu ma pot decide intre www.crocs.store.ro/cayman-retro/1069/1157/femei" target="_blank">astia si www.crocs.store.ro/cayman-x-ray/1070/1158/femei" target="_blank">astia .. Sunt asa . _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
fara niciun dubiu de indoiala...aia cu roz....clar...nici nu inteleg dilema
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila mai raluk, hai nu ma plange dpa bio. te stiu fata priceputa...daca alea nu-s bio tu poti oricand sa te spoiesti cu niste zeama de ceapa, zeama de coji de nuca, boia si alte minunatii datatoare de vopseluri Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
ma fac cu sfecla rosie, ca aia n-o mai scot din piele cateva saptamani
O sa creada Alex ca bea dintr-o doza mare de cola
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Eu sunt mare fan negru, dar parca din astea doua modele is mai faini aia mushroom. Nu le zic ca-s cu roz, ca apoi nu-mi mai plac .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Eu sunt mare fan negru, dar parca din astea doua modele is mai faini aia mushroom. Nu le zic ca-s cu roz, ca apoi nu-mi mai plac . Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Aveti dreptate! Am comandat aia pe mushroom Si lu sotz unii navy (ca si el o sarbatoreste pe techila cica) si transportu' e gratuit Sau voi credeati ca glumesc ?
_
monis5 spune:
eu credeam ca sunteti toate la vopsit si cand colo, voi aveati treaba la capitol nou .
vin si eu cu mov inchis, ca tot am cules ieri niste afine, s-ar putea sa tina mai bine decat sfecla Ralukai
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)