Madalina Manole (membra DC) a murit

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Asa e, ai dreptate, dar sunt om si eu. Si nu pot intelege.

Cand am si eu momente de depresie ma uit in jur, vad atata suferinta si-i multumesc lui Dumnezeu pentru ce am.
Cand simt ca o sa cad si nu mai am putere, imi privesc copii, sotul si ma gandesc la toate binecuvantarile mai mici sau mai mari d ecare am parte. Si de care multi nu au.
Stiu, suferinta fiecaruia e cea mai mare, pentru ca e a lui, dar sa nu-l maniem pe Dumnezeu noi, cei care suntem atat de norocosi, chiar daca nu le avem pe toate.

Oare de ce cei care par sa le aiba pe toate sunt cei care clacheaza? Iar cei care nu au sau sunt in suferinta lupta din rasputeri?

Madalina Manole nu a murit.
Madalina Manole (membra DC) s-a sinucis
Ceea ce e altceva. Nu a murit ca a avut parte de o soarta tragica (Laura Soica) ci a ales sa moara.

Ma rog ca Dumnezeu sa-i aiba in grija sufletul, poate El pe lumea cealalta va putea sa faca ceva, o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

MyLady, eu imi amintesc foarte bine cine e (sau a fost!) Carmen Radulescu, cei care am crescut pe vremea cind muzica usoara romaneasca era unicul gen la radio/ tv, ne amintim cu siguranta nume ca: Temisan, Dragan, Scupra, Florescu, Iordachioaie, etc... Eu inca stiu si fredonez melodiile lor pe dinafara.
Xio era cu pampersi la vremea aia, nu-i poti pretinde sa stie muzica lor cu atit mai mult cu cit dupa revolutie nu s-au remarcat cu melodii noi...(nu din vina lor ci pt ca stilul s-a schimbat brusc datorita inundatiei de muzica din afara, c'est la vie!)

Deci Carmen Radulescu a ajuns astroloaga? ca suna mai mult a de-aia care da in bobi...Foarte urit ce a inventat ea acolo, povestile cu Serban Wow!

Iar faza cu racii sinucigasi a ajuns cam departe Opriti-va.
De la sensibilitate acuta la a-ti curma viata e o cale lunga. Sint necesare o mie de alte contexte pentru a-ti pierde mintile.

Eu ma gindesc ca otrava aia, si diluata daca era tot nu se putea inghiti cu paharul (in cazul ala era si mai multa cantitativ!)
Reflexul de voma apare la prima inghititura...doar daca torni cu palnia reusesti sa basculezi asa cantitate! Mare dracie!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Oare cum iti permiti tu, Flylady, in ziua inmormantarii (si in oricare alta zi, de fapt), sa spui desprea ea ca era falsa si ca avea figuri in cap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

jasmine, ti-am trimis mesaj privat.
Tot jasmine: daca citesti cu atentie vezi ca era scris "racii si capricornii cu probleme". Nu a spus ca toti racii , toti capricornii se vor sinucide. Nu a spus ca din cauza eclipsei a murit, ci ca omul este influentat si de altele. Unii cred, altii nu.
***Fur is for petting**http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Scuzati off-topicul
Daca citesti bine postul meu am spus "ciudata coincidenta", nimic altceva. Nu m-am referit nicidecum la ce ai sris tu, ci la ce s-a scris despre raci si depresie. Au fost mai multe posturi cu exemple despre raci si depresie. Am facut doar o constatare in ce priveste situatia cunoscuta de mine. Nu ma intereseaza ce-a zis cutarica ametita pe nu stiu ce post TV. Habar nu am despre cine ai scris tu ca a afirmat asa ceva, dar daca e vorba de cucoana aia venita din State pot sa-ti spun ca vorbeste prostii.


Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza


www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

FlylLady ,sunt si oameni marunti care cedeaza. Inainte de toate era om,femeie,sotie,mama.Era pe langa toate astea si artista.Undeva s-a produs un declic,nu a putut trece de acel moment si asta a fost solutia gasita de ea.Acum se fac pregatirile sa o duca mla cimitir. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul membrilor familiei .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Afara de faptul ca a condamna un om care e deja mort e inutil, celor care o acuza ca s-a sinucis le reamintesc ca nu exista pacate mai mari sau mai mici. Cel nevinovat, sa arunce primul cu piatra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Oare cum iti permiti tu, Flylady, in ziua inmormantarii (si in oricare alta zi, de fapt), sa spui desprea ea ca era falsa si ca avea figuri in cap?Dar ea cum si-a permis sa UCIDA sufletele celor care o iubeau atat de mult? Cum poti mutila sufletul propriului copil? "Tata, unde e mama? Mama s-a otravit cu pesticide de ziua ei, puiule." Grotesc.
Daca e sa dai cu pietre, nu in mine trebuie sa dai.

Sper totusi ca a fost crima, sincer.

(Si daca azi o inmormanteaza, trebuie brusc sa o plac? DOAMNE IARTA-MA! Nu mai intru pe subiectul asta ca imi fac pacate singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlyLady74 spune:

Le doresc tuturor celor care au iubit-o si inca o iubesc sa aiba putere, multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

De cand am afalt aceasta veste aproape numai la asta ma gandesc... mi foarte greu sa accept ca s-a sinucis , initial nici n-am crezut. Am spus intr-un alt topic ca nu plang de obicei la aflarea unor vesti triste de la televizor.insa acum am plans de fiecare data cand s-a vorbit despre ea sau cand i-am ascultat melodiile.Mi-e greu sa accept ca o mama poate sa-si paraseasca astfel copilul, copil pe care si l-a dosrit atat de mult si pe care acum l-a condamnat la o viata plina de durere.Si eu cred ca a suferit f mult . Dar totusi ce suferintza poate sa fie atat de mare incat sa nu mai vrei sa-ti vezi copilul crescand? Sa nu mai vrei sa te bucuri de veselia lui, de primul lui cuvant , de prima lui zi de scoala , de prima lui dragoste? A fost o depresie f puternica... si totusi ... de ce a ales totusi chiar ziua ei de nastere?
Dumnezeu sa o ierte iar familiei sa-i dea putere sa treaca peste aceasta suferinta enorma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui FlyLady74

Sper totusi ca a fost crima, sincer.pt replica asta te'am raportat la moderator.

nu te supara, dar cati anisori ai?

si apropos, vezi ca singurica ai zis ca nu mai intri la subiectul asta si ai mai intrat....

Mergi la inceput