Restaurant/terasa cu loc de joaca in Bucuresti

Restaurant/terasa cu loc de joaca in Bucuresti | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

acum cateva saptamani a fost un subiect pe tema asta, care ma interesa al naibii, ca noi suntem mari iubitori de stat la terasa cu prietenii si copiii aferenti. acest subiect nu mai e activ acum. Intre timp am gasit o terasa noua si frumoasa, la 1 minut de Sala Polivalenta, in dreapta complexului Diamon (sper ca am scris bine numele. E o gradinita intre ele, o cladire cu etaj. Dinspre McDonald's-ul de la Brancoveanu, e ultima pe dreapta, mergand spre Polivalenta. Se poate intra din oricare parti (Brancoveanu sau Bd Tineretului), noi preferam partea cu Polivalenta, ca au o parcare imensa acolo care e mai mereu goala. Terasa se numeste Forno D'Oro si in spate are un loc de joaca mare, cu tot felul de "aparate" (tobogane, balansoare etc) si din ce am inteles de la patroni, vor pune foarte mare accent pe acest loc de joaca, inclusiv covor de cauciuc, gazon... si ca incerca modalitati de a-i tine putin prinsi pe micuti si cand incepe sa ploua si se intra in restaurant. La noi nu a fost cazul, asa ca nu stiu exact despre ce e vorba, dar ii cred pe cuvant, ca am vazut ca au si ei copii.
Noi am stat mereu la mesele din jurul locului de joaca si i-am putut supraveghea pe ai nostri plozi fara nicio problema. Chiar ne-a priit. De cand am descoperit-o, numai acolo am mers, mai ales ca pizza e buna rau (pe vatra) si au si gratar.
Poate ne intalnim p-acolo, asa avem si noi o sansa sa ne cunoastem.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reihino spune:

A mai fost cineva la terasa Forno D'Oro? Acuma in 2011.. mai e asa cum o descria lillian anul trecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:Da, asa este, tot cu loc de joaca.

Mai are loc de joaca foarte fain terasa La Cena2, pe Matei Basarab.
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeax spune:

Am mai postat odata, dar postez si aici. Am gasit si eu un restaurant nou cu loc de joaca pentru copii, bun si ca locatie pentru botez.
Poze si informatii gasiti pe site-ul lor aici:

http://www.thelibrary.ro/organizari-evenimente.html
Zi buna!

Mergi la inceput