Bazar Umanitar * 26
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
pai din cate am inteles marti pe 22 trebuie sa plece de acolo,deci o saptamana
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Tanti Zavaidoc spune:
Georgi, ai platit cumva cureaua roz de la mine? Nu o mai gasesc pe nicaieri. Daca nu ai apucat sa o platesti, poti depune banii tot la Alex? Nici nu mai stiu pentru cine era initial...
Dodo-pui spune:
Sper sa nu supar pe nimeni dar ....produse donate pentru Bogdan care-s la mine doresc ca banutii sa intre incontul lui Bogdan...deoarece eu mai am de achitat la terapii si tratamente astfel:
-250 kineto
-320 logopedia
-60 euro~250lei risatarun
...si asta luna aceasta deci pana pe 1 iulie
ramona-patra au intrat banutii
Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ellinia spune:
Supralicitez S13 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5467357007954953810 - 14 lei
anna-mama spune:
Ledi, am primit aviz ca a sosit coletul de la tine, maine ma duc sa-l ridic
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
georgipuia spune:
E platita si confirmata pentru Ema
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruEma#5458242565450245170
Deci numai pt o saptamana redirectionam si efectuam plati. s-a inregistrat.. cum ramane cu intrebarea mea referitor la CONTUL IN EURO? Nu e mai usor platit direct in euro? cum procedeaza ea de acolo? ii scoate in lei si ii schimba?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
diana2242 spune:
fetele din cta sau cele care erau pe lista mamei giuliei de luni a primit careva coletul?eu nu.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Sper sa nu supar pe nimeni dar ....produse donate pentru Bogdan care-s la mine doresc ca banutii sa intre incontul lui Bogdan...deoarece eu mai am de achitat la terapii si tratamente astfel: -250 kineto -320 logopedia -60 euro~250lei risatarun ...si asta luna aceasta deci pana pe 1 iulie |
Eu una nu ma supar deloc... problema e ca eu nu va cunosc si nu stiu exact care are copil cu nevoi speciale si de aceea am intrebat. deci produsele tale merg la Bogdan... am 2 produse cu 2PECU? sau 2 produse cu 1 PECU?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
diana2242 spune:
Pt mine e mai greu in euro sa schimb leii in euro si sa ii depun.Am inteles ca ii schimba sotul ei innainte de a ii trimite si ii trimite el euro.mi se pare ok ca schimba sume mai mari el nu ca noi.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Flowers spune:
Ancadragoman,achit si eu 40 de lei pentru Alex, incerc sa ajung astazi la banca.
Madyrizi a dat ok-ul pt aceasta rochita sa achit pentru Alex.