Cainii si poporul

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
Ieri dimineata, cand duceam copilul la gradinita, o potaie maidaneza sfrijita si rapciugoasa, cu ochi de salbaticiune, m-a latrat pe mine si pe fii-mea, fiindca am zi "Mars" unei alte potai, ce sedea frumusel pe mijlocul trotuarului.

Pai vezi? Exact ce spuneau fetele mai sus, nu esti educata.
Iti spun ele cum trebuie sa faci. Iei atitudinea cea mai umila si-l indupleci cu Draga catelusule, ne dai voie sa mergem pana la gradinita? pe tonul cel mai mieros cu putinta. Nu uita sa pleci in fiecare dimineata spre gradinita cu un copanel bine rumenit de pui pe care sa-l lasi in drum drept taxa de protectie. Daca vezi ca nu merge nici asa, schimbi gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Ieri dimineata, cand duceam copilul la gradinita, o potaie maidaneza sfrijita si rapciugoasa, cu ochi de salbaticiune, m-a latrat pe mine si pe fii-mea, fiindca am zi "Mars" unei alte potai, ce sedea frumusel pe mijlocul trotuarului.

Iti spun ele cum trebuie sa faci. Iei atitudinea cea mai umila si-l indupleci cu Draga catelusule, ne dai voie sa mergem pana la gradinita? pe tonul cel mai mieros cu putinta. Nu uita sa pleci in fiecare dimineata spre gradinita cu un copanel bine rumenit de pui pe care sa-l lasi in drum drept taxa de protectie. Daca vezi ca nu merge nici asa, schimbi gradinita.

Ideile tale sunt geniale.

Serios acum : ma pregateam sa-i trag un picior direct in bot, dar ne-a lasat in pace cand o madama iubitoare de potai, i-a zis sa taca. Se cunosteau .

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Serios acum : ma pregateam sa-i trag un picior direct in bot,

allinta

Cu copilul de mana?

Poate ar fi fost mai potrivit sa suni hingherii.Un gest nu atat de viteaz, adevarat, dar cu rezultate muult mai previzibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Serios acum : ma pregateam sa-i trag un picior direct in bot, dar ne-a lasat in pace cand o madama iubitoare de potai, i-a zis sa taca. Se cunosteau .

allinta

Asta spune tot. Si generatiile urmatoare la fel vor gandi vazand exemplul parintilor. Totusi nu inteleg rolul emoticonului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

allinta

Cu copilul de mana?

Poate ar fi fost mai potrivit sa suni hingherii.Un gest nu atat de viteaz, adevarat, dar cu rezultate muult mai previzibile.

Da. Cu copilul de mana. Doar nu era s-o iau la fuga cu un copil care, mic fiind, nu poate sa fuga la fel de repede ca mine sau sa astept cuminte sa ne muste cainele, ca sunt cu copilul de mana... Tocmai ca potaia ne cam incoltise si se afla in apropierea noastra, obligatia mea de mama este sa imi apar puiul, nu sa telefonez la ecarisaj, cand situatia impune o reactie imediata.

allinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabidaniela

Citat:

Citat:

Citat:

allinta

Asta spune tot. Si generatiile urmatoare la fel vor gandi vazand exemplul parintilor. Totusi nu inteleg rolul emoticonului

Legea compensatiei echivalente, exact ca si legea lui Newton in fizica, este precisa, implacabila si imuabila

Asta este replica cuiva din tabara iubitorilor de maidanezi flamanzi, murdari, bolnavi si agresivi.

allinta

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

allinta

Cu copilul de mana?

Da. Cu copilul de mana. Doar nu era s-o iau la fuga cu un copil care, mic fiind, nu poate sa fuga la fel de repede ca mine sau sa astept cuminte sa ne muste cainele, ca sunt cu copilul de mana... Tocmai ca potaia ne cam incoltise si se afla in apropierea noastra, obligatia mea de mama este sa imi apar puiul, nu sa telefonez la ecarisaj, cand situatia impune o reactie imediata.

allinta

Te superi daca-ti zic ca am zambit larg la explicatia ta?

Of,of mai mai! Pai ia sa vedem, zici ca virgula cainele era agresiv, da? Ce sanse ar fi fost ca dupa piciorul tau tintit strategic in botul lui, cainele sa te muste pe tine, sau MAI RAU, sa se repeada la copilul tau? Ia sa vedem..50%? Crezi ca-i mult?Putin?
E OK sa joci ruleta ruseasca in cazurile astea?

Si da, imi miroase a ipocrizie. Vorbim si ne plangem pe forum ca exista potai agresive, dar TU, ai sunat la hingheri cand ai ajuns acasa?TU, direct implicata in problema? Datul din taste pe un forum nu va alunga cainele agresiv de pe trotuarul cu pricina. Deci ai sanse mari sa va mai intalniti. Deci, ce ai rezolvat pana la urma? NIMIC.

Mergi la inceput

Iti miroase a ipocrizie ?!
Inseamna ca nu ai avut niciodata ghinionul sa te intalnesti cu un maidanez care sa te latre suparat, desi esti cu copilul langa tine.
Cand un caine te incolteste, ce sanse sunt sa te lase in pace, fiindca tu nu reactionezi ?! Of, of, mai, mai !
Voi cauta numarul de telefon al hingherior si voi discuta despre haita de caini din acea zona.

Pana in urma cu ceva ani, cand numarul cainilor maidanezi nu era atat de alarmant, imi placeau. Daca vreunul maraia sau ma latra, vorbeam calm cu el si ma lasa in pace. Dar ei sunt mult prea multi si, deci, nu au ce manca. Nici macar iubitorii lor nu fac fata cu hranitul acestora.
Bineinteles ca au devenit din ce in ce mai agresivi si periculosi.

Imi pare de o inconstienta crasa sa se ia apararea unor jivine salbaticite, care pun in pericol viata noastra, a oamenilor.

allinta

Mergi la inceput

Allinta, tu degeaba te superi pe mine acum.
Tu, cu tastarura ta , ai confirmat realitatea: ne plangem dar nu actionam nicicum.
La asta faceam referire, nimci mai mult. N-am luat apararea nimanui, decat poate copilului tau, asa, sa nu-ti vina vreo idee din asta viteaza cand mai esti cu el de mana , caci n-ai carti bune sub maneca.

Practic, de oricare parte a baricadei te-ai afla, lucrurile se schimba doar cand iei atitudine.

>>>Continuare

Mergi la inceput