Bazar (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am facut plata pentru E219 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5458193797042743266 Am trimis pe mail dovada platii.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Dodo, si eu stiu ce multa munca e la actualizat, mai gresim si noi, ca doar suntem oameni , nu trebuie sa ne suparam, zau asa. mai ales ca putem remedia problemele.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

nu sunt suparata ,dar nu-mi doresc sa supar pe nimeni,dar am avut impresia ca nushulica e fff suparata pe mine si eu n-am facut nimic cu rea intentie.
cat despre ceea ce facem,ma bucur ca pot ajuta

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Am facut plata pentru E219 - http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5458193797042743266 Am trimis pe mail dovada platii.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze 1 AN
intru pe mail si apoi mut

Bazar general pe DC

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Finalizate: anca 27; mamagiuliei, arcadia, ducky; carminabulina, kid, olishka, inapopescu, piselino, tala, valenita, flowers, andreea.

Am o nelamurire la licitatia lui E 246. Pot sa bag mina in foc ca prima zi de licitatie a fost 14, si s-a setat 2 zile pina pe 16. Azi a supralicitata valenita si ar fi trebuit sa se prelungeasca pina miine. Daca nu ma lasa neuronul , pot sa jur iarasi ca am facut modificarea , desi ea nu are editata. Ori am pierdut-o eu pe drum, eu doar am vrut sa o scriu si am uitat, nu stiu ce s-a intimplat. Este cineva disponibil sa verifice acum? Eu nu mai pot intra pina miine seara ca ma pregatesc pentru miine de pomenire la cimitir.
Spor la treaba doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si cu L 264 este aceeasi problema, dar deja am mutat-o la finalizate. Nu obisnuiesc sa verific licitatiile de la inceput, ca nu am nici rabdare, nici timp sa caut pe zeci de pagine la cit de prolifice suntem noi, dar sunt niste produse care mi-au ramas in cap cind le actualizam.
Sory, mamagiuliei ca-ti rapesc bucuria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Selene, prinde, iti arunc stativul meu!

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ana produsul la mutat la loc Alexandrina...e rezolvata problema l-a pus din nou in albumul C...si ma indoiesc ca KOKO nu intelege ca a fost o greseala...o fi fost a mea...hanar nu am acum la 5 zile dupa daca am scris si sub el tot eu sau doat la cel licitat de tine si nu cred ca-i un capat de tara.

Bazar general pe DC

Dumnezeu imposibilul!

Fetelor, se mai intampla, oameni suntem

Sunteti extraordinare si va admir pentru ceea ce faceti.

mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am intrat sa confirm primirea coletelor de la: Ema_paun, Dandusa si Selene_Bunny! Multumesc fetelor!

Mi-am dat seama ca din lotul acela licitat mai facea parte si fusta asta, asa ca trebuie s-o contactez si pe kokiy!

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruBogdan#5458063394220294578

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

avand in vedere ca e week la mijloc o sa fac plata luni la toate produsele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

sorry de intarziere, mi-s puii bolnaviori :(

Puteam sa jur ca am trimis un raspun ori pe pm ori pe forum, dar l-am cautat si nu am gasit. era ceva de genul:

"urmeaza sa primesc pachetel de la 4 fete, dar nici una din cele mentinate de alex_andra (din Buc).
daca ramane caciulita la licitatii si o castig, voi trimite banitiii in timp util dar nevoie de ea avem cand va fi iar rece afara.
daca va incurc prea mult, pot renunta la caciulita cu pricina.
presimt ca voi petrece destul de mult timp prin bazarul vostru, si in cazul in care voi ajunge prin capitala cu finalizatele, iau leg cu alex_andra si poate va putea pune caciulita in acelasi colet.
nu le doresc pe amandoua caci cea roz e mica si nu am ce face cu ea.

ms de intelegere si un sfarsit de saptamana cat mai senin ;)!

Mergi la inceput