Nou stil de viatza (293)
Nou stil de viata: (289), (290),(291), (292),
Albumul stilatelor
Sa ne cunoastem mai bine:
1. Ce inseamna "a manca sanatos"?
2. Faceti sport/miscare? De cate ori pe saptamana?
3. Ce dieta/diete ati urmat pina acum si cu ce rezultate?
4. Ce diete nu vi se par compatibile cu stilul vostru de viata? De ce?
5. Mancati pentru a trai sau traiti pentru a manca?
Mihaser(58.7kg => 56.1kg)-Happy(89.5kg => 83 kg)-Danitin(83kg => 79 kg)
Propus: , Realizat -13.1kg.
Clasamentul actualizat: 10 Martie 2010
---zi de raport: MARTI---
Fulgusori : 50 - 59 kg
Andre_ea----1,61 m : 59.0 kg.....59.4kg, 59.5 kg ----------51 kg
baby_boom----1,60 m : 53.0 kg.....53kg.----------50 kg
ClaudiaH --- 1,63 m : 59.2 kg .....58 kg -------------55 kg
Hopes-------1,63 m : 56 kg..... 56.8kg -----------55 kg
Ioana ------ 1,70 m : 58 kg.....59 kg -----------------56.5 kg
Mihaser-----1,64 m : 58.1 kg..... 56.5 kg, 56.1 kg -----------56 kg
Tlaura ------- 1.64 m : 55.5 kg.....57kg -----55
Mladite : 60 - 69 kg
BB_Yasmi-----1,69 m : 66.8 kg.....64.8 kg, 64.2 kg --------------60 kg
Madelaine --- 1,60 m : 64.4 kg.....65.9 kg-------------55 kg
Nastad -------1,54 m : 63 kg .....65.9 kg ------------55 kg
Sabina--------1,61 m : 65.6 kg. .....-----------55 kg
Roxana -----1,73 m : 59.5 kg .....61.5 kg --------------57 kg
Tumpi --------1,57 m : 62 kg .....61.3kg ------------56 kg
Zvelte...in devenire : 70 - 79 kg
Camy_pus--------1,65 m : 80 .... 75 kg -----------55 kg
Criscosty ----- 1,62 m : 71 kg .....73 kg, 72.6 kg -----------70 kg
Danitin--------1, m : 83 kg.....79.5 kg, 79 kg -------------68 kg
Magghyc-------1,66 m : 78.4 kg.....76.8 kg, 75.5 kg --------60 kg
Violeta-------1,65 m : 70 kg .....70.4 kg, 70 kg ----------------64 kg
ZisaCami-------1,65 m : 76.6 kg .....72.8 kg, 72.2 kg ----------------60 kg
Bazate : 80 - 100+ kg
Agness-------1,70 m : 91.5 kg.....90.5---------85 kg
Ancadragoman--1,63 m : 86 kg..... 83.7 kg ---------75 kg
An-k --------1,65 m : 100.6 kg......----------------85 kg
Dordia-------1,66 m : 94 kg..... 89.4 kg, 89 kg ------- 80 kg
Eftimie------1,70 m : 93.5 kg....91kg, 90 kg ------------80 kg
Happy--------1,70 m : 89.8 .... 83 kg -----------75 kg
Vikinga--------1,74 m : 80.5 .... 80.5 kg -----------69 kg
Zuzilici------1,60 m : 92.2 ....88.2 kg, 88 kg ----------------70 kg
Mentinere:
Anda -------1,70 m: 52.3 kg
Anky --------1,68 m: 58 kg
Mik ---------1,58 m: 48.8 kg
Momentan...in pauza:
CristinaT --- 1,60 m : 62.7 kg
Delidana ---- 1,72 m : 66.4 kg
Donna ------ 1,63 m : 72.7 kg
Gusta --------1,65 m : 63 kg
Hcclara ----- 1,74 m : 69 kg
Khristin------1,70 m : 77.8 kg
Mamicadulce- 1,77 m : 72.5 kg
Mephala ------ 1,64 m : 59.4 kg
Olga---------- 1,73 m : 65.5kg
Puskin -------1,65 m : 62 kg
Rolo --------- 1,75 m : 80 kg
Sigrid --------1,68 m : 83 kg
Tzuni ---------1,78 m : 67 kg
Yubi --------- 1,58 m : 56.3 kg
Prietene dragi, gravidute si mamici:
Louisea
Gabriela
Crystina
Liris(73kg)
Danielag(59kg)
MARTIE:
Yubi ~ 4 Martie
Ruxandra ~ 7 Martie
Bianca (An_k) ~ 14 Martie
Guilhem (Mik) ~ 25 Martie
Mihaela (Yubi) ~ 28 Martie
Nadja (Vikinga) ~ 30 Martie
Zile de nastere:
Gabrielama -------------- 12 ianuarie, cu Mara (7 aprilie)
Ioana ---------------------- 17 ianuarie, cu Delia (28 august)
Olga-------------------------20 ianuarie, cu Tony (4 iunie) si Sophia (3 aprilie)
Andre_ea---------------------21 ianuarie, cu Tudor (10 august) si Ilinca (9 ianuarie)
Anky ----------------------- 11 februarie cu Bianca (2 februarie) si Cris (12 mai)
Sigrid (Dana) -------------- 26 februarie, cu Adela (4 decembrie)
Liris (Simona) ------------- 27 februarie, cu Robert Alexander (30 septembrie) si Diana Francesca (26 aprilie)
Yubi (Carmen)--------------- 4 martie, cu Mihaela (28 martie)
Puskin(Ruxandra) ----------- 7 martie
Crystina ------------------- 1 aprilie, cu Lilly (27 octombrie) si Ruby Elena (14 septembrie)
Madelaine ------------------ 1 aprilie, cu Roland (18 noiembrie)
ClaudiaH ------------------- 2 aprilie, cu Stefan (3 aprilie) si Lucia (18 iulie)
Agness----------------------14 aprilie, cu Monica (2 septembrie) si Eduard (2 octombrie)
Eftimie -------------------- 20 mai, cu Eduard Costin (28 februarie)
Tzuni (Mihaela) ------------ 24 mai, cu Maria Sara (20 iulie) si Lola (6 februarie)
Donna -------------------- 12 iunie
Gusta (Marilena) ----------- 15 iunie cu Mara Augusta (31 mai)
Mephala (Carmen) ----------- 6 iulie, cu Iustin (5 iunie) si Teodor (6 septembrie)
Mik (Mihaela) -------------- 12 iulie, cu Guilhem (25 martie), Virgile (24 iunie) si Marcy (19 decembrie)
Hcclara (Claudia) ---------- 13 iulie cu Luca (21 februarie) si Marc (12 septembrie)
Khristin ------------------- 14 iulie cu Yasmine (3 decembrie) si Chris Anthony (6 octombrie)
Baby_Boom (Florina) ----------- 19 iulie cu Elisa (9 iulie)
Mamicadulce (Anca) --------- 24 iulie, cu Leon Marc Stephan(1 decembrie)
Sabina --------------------- 3 august, cu Sofia (11 septembrie) si Gheorghe (6 septembrie)
Zuzilici (Ana Maria) ------- 8 august, cu Isabella Maria (21 aprilie)
Hopes (Gabriela) ----------- 12 august, cu Eduard Gabriel (30 noiembrie)
ZisaCami (Camelia) ----------- 15 august, cu Raducu Costin (30 ianuarie)
Violeta----------------------- 23 august
BB_Yasmi (Lavinia) -----------24 august cu Iasmina Alissa (31 octombrie)
Criscosty ------------------ 26 august, cu Dany (30 ianuarie)
Nastad (Doina)-------------- 29 august, cu Oana Mihaela (3 aprilie) si Doru (23 iunie)
Roxana --------------------- 14 septembrie, cu Serban (22 iunie)
Danielag ------------------- 20 septembrie
Anda ----------------------- 28 septembrie, cu Carina (22 octombrie)
Dordia (Diana Nicoleta) ---- 15 octombrie, cu Stefan (14 noiembrie) si Tudor Dumitru (17 aprilie)
An_k ----------------------- 19 octombrie, cu Bianca (14 martie) si Anthony Gabriel (8 ianuarie)
Tumpi (Ioana) -------------- 24 octombrie
Vikinga -------------------- 25 octombrie cu Aldo (15 noiembrie) si Nadja (30 martie)
Magghyc --------------------- 6 noiembrie cu Nic (?) si (Sarah) (?)
Rolo (Raluca) -------------- 7 noiembrie, cu Ileana (15 aprilie)
Tlaura---------------------- 18 noiembrie, cu Andrei (26 septembrie)
Delidana (Delia Nicoleta)--- 19 noiembrie
Zuzilici de [b]Isabella Maria (21.04.2006)
Raspunsuri
baby-boom spune:
Hello!
Bun, deci sa ma feresc de carbohidrati "albi". De tot.
Anda, da, sunt batoane de susan sau fructe uscate cu oleaginoase...sunt tentante, si stiu ca-s nasoale, si mai stiu si de capul de mort de pe porumb, sa nu mai zic de sirop..
Fetelor, care sunteti plecate de dimi pana seara, cum faceti sa mancati ok toata ziua? Gatiti de cu seara si va puneti pachetel? Nu ma incanta 100%, dar o fac si p-asta daca nu-s alte variante.
Constientizez ca daca ma fortez cu apa se va lipi de mine, urmeaza doar sa intru tare in idee.
Imi mai dati idei de ce si cum sa mananc, mai ales pt pranz si gustari? ca micul dejun e parca mai ok de incropit
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Mik spune:
Florina, eu imi iau un sandwich si un fruct. Nu-mi place sa rontai intre mese, doar beau apa si ceai.
carina spune:
Zuzi: multumim de capitol. Esti bine?
Tumpi: de ce nu vrei cu oua?
Florina: eu plec la 7.40 de acasa si ma intorc cel mai devreme la 18.30. Nici unul dintre noi nu pleaca nemancat dimineata si fara pachet si gustare (io si copila)/ desert (colegu') in campul muncii. Eu cum mananc mai mult salate sau chestii rapide imi fac in fiecare seara, copilei la fel, iar sotului ii fac pe cate 2 zile de obicei: duminica fac pentru luni si marti, marti pentru miercuri si joi si joi pentru vineri. Azi de exemplu, v-am zis ce am avut eu, copila a avut ca si mine si mananca la mine la birou la 3 + mar + pruna+ biscuiti pana o iau de la scoala. Sotul a avut costite la gratar cu acelasi piureu si salata de rosii+ ceva praji (nu spui de care).
Seara inainte de somn imi fac to do-ul pentru a doua zi dupa amiaza, ca sa stiu exact planul si sa apuc sa mai iau una alta daca am nevoie. Daca te organizezi bine, nu e greu.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tumpi spune:
Zuzi, multumim de capitol nou.
Anda, nu-mi place ideea de ou in inghetata, nu-s de ce,desi cred ca si cand era mica sor-mea cu ou face inghetata.Eu pana acum am facut fara,de fel de fructe su am facut odata de lime.
Acum am gasit una de vin rosu,da tot cu ou si n-are decat 424 kal
Chiar voiam sa te intreb de meniuri, nu-s ce sa-i mai dau sotului la el in conditiile in care el nu are posibilitatea sa-si incalzeasca mancare.Deci tb sa gasesc diverse combinatii care merg mancate reci.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
louisea spune:
Salutare chicas
Zuzi multumim pt capitolul nou Am uitat sa te felicit ca ati fost la o plimbare asa lunga
Anda ce bine iti sta Te deshide la fata si arati asa tinerica (nu ca n-ai fi :)). Sa-ti fie de bine tunsoarea
Vik bine ai revenit!! Sa sti ca ti-am dus dorul la subiect.
Miha sanatate Elianei
Delia tu ce mai zici? Cu cititul?
Tumpi iti scrisesem si eu ca si Anda ca imi place de tine ca te-ai pus pe treaba si nu mai gasesti scuze etc. Dai mai incet jos dar o sa fie de durata si o sa vezi ce satisfactie o sa ai cand te simti bine in pielea ta la greutatea dorita. SI nu fi dura cu tine. Ia-o incet. E clar ca din cand in cand mai ai chef de altceva sau n-ai chef de sport in fiecare zi, dar totul e sa ti cat de cat o linie constanta
Baby-bum.. pt luat cu tine la servici? Ai micro? Frigider? Bucatarie cu farfurii, tacamuri?
Gustari - eu - cel mai des: morcovi, ardei, fructe, seminte..
Meniul meu de azi:
MD: fromage frais cu ovaz si semite
G: niste morcovei
P salata din brocoli, rosie, ardei, feta, masine, tun + 2 minipizza (facute in casa desigur - am facut mai multe o data si le-am congelat)
G: cateva migdale si o banana
C: varza calita cu somon la cuptor si branza de vaci si niste supa de praz
G: un mar, niste migdale si cateva fructe uscate
Si plimbare aprox 30 de min. Din pacate incep sa am dureri la mers, cel putin daca merg un pic mai alert :(( Tare frustrant... Si la bazin nu pot ajunge deocamdata mai des de o data pe saptamana
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
louisea spune:
Fetelor voi ati patit ca nu va arata in stanga ca aveti mesage private? Eu acum am intrat sa verific ceva si vad ca am o gramada de mesage noi, dar in stanga (desi sunt logata) nu-mi apare - cum aparea inainte cu rosu.. hmmm.. No.. Vedeti sa verificati si voi daca aveti
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
, asa ma simt acum si nici n-am mancat toata salata
Lou, mie imi apare cand am mesaje.
ti-am spus ca ma ramolesc, am citit ce ai scris, da uit sa mentionez, asa cum am vazut poza Andei si am admirat-o cat de pustoaica este.
Aa, asa cum ma gandeam la ce zicea Miha cu schimbarea prefixului, ehe maica, as mai vrea sa fiu si eu acolo
Inca ma chinui sa beau mai multe lichide,dar nu-mi iese,nu intra si pace
Meniu de azi:
MD: o cafea doar ca m-am trzit tarziu
Pranz o canita cu supa de linte
Gustare: un sfert de pomelo si un ameste de banane deshidratate, coji nuca de cocos, stafide si alune de padure(cam un pun, sa fi avut vreo 20 gr)+ inca o cafea
Cina:salata de rucola(cca 75gr)+2 lingurite porumb+6 masline negre+ juma piept de pui facut la cuptor(cca 100gr)+ 20-25 gr seminte floarea soarelui si dovleac cu putinsa sare,sumac si ulei de masline si zeama de la jumatate de lamaie
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
baby-boom spune:
Anda, si eu tziu minte ca ne-am vazut acasa la forumista din Marasti( cu ocazia asta pe susnumita forumista) in cadrul programului clubul piticotzilor...a trecut muulta vreme de atunci. Nu mi-am dat seama pana cand nu ai zis.
la doamne!
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Sabina spune:
Dragele, am intrat sa va spun ca m-am vazut azi intamplator cu Tzuni, care arata foarte bine , dar era putin obosita de la munca.
E bine, va pupa, va iubeste si o sa intre sa mai dea un semnal.
Eu sunt un pic mai bine cu fiecare zi, dar merge lent de data asta.
iau fiecare zi de la Dumnezeu si astept.
va pup tare.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby-boom Anda, si eu tziu minte ca ne-am vazut acasa la forumista din Marasti( cu ocazia asta pe susnumita forumista) in cadrul programului clubul piticotzilor...a trecut muulta vreme de atunci. Nu mi-am dat seama pana cand nu ai zis. la doamne! Florina si Elise (9 iulie 2004) http://www.youtube.com/watch?v=90xfWYnz9KM |
Mama ce veste buna ca mi-am amintit bine - inseamna ca nu sunt complet senila.
Tumpi: uite eu acum fac tortilla ca n-am mai facut demult si se poate neincalzita - cu pui/ porc la cuptor, legume/ sos iute sau guacamole/ branza rasa. Tarte de tot felul iar merg neincalzite, salate (dar mai consistente) cu o baza de orez integral sau quinoa sau orz si peste carne, legume, nuci, branza. Ma mai gandesc si iti mai scriu. Tata are aceeasi problema cu ouale crude in inghetata, dar ele se pasteurizeaza in momentul in care torni laptele fierbinte peste ele, la fel ca o crema de patiserie (ca la eclere).
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/