Mi-a fost rusineeeeee

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Rufus,dementiala poveste..am ras cu lacrimi..


Si cea cu mucul de tigara..imi si imaginam cum Doamne iarta-ma ,sa ocolesti un muc de tigara..pe stanga sau pe dreapta..

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu - soferita incepatoare - in contre cu sotu' ca ma comenta la condus. hotarim noi ca we cu pricina conduc doar eu.
mergem la gradina botanica si parchez pe o strada ingusta rau. la iesire trebuia sa intorc masina. se ofera sotul s-o intoarca el, eu nu si nu, doar eu is sofer we asta. ma bag la volan si incep manevre. tot cite 10 grade o intorceam, baietii bateau mingea in capatul strazii. apar si niste tineri de la o intrunire studenteasca. se ofera s-o intoarca ei, eu nu si nu, ca e pariul meu cu mine. enfin, dupa lupte seculare reusesc s-o proptesc fix de-a latul strazii, moment in care nu mai reusesc s-o pornesc. dau la chei de ma satur, apoi ma declar invinsa si imi chem sotul. urca omul la volan ... si dupa doua secunde scoate capul pe geam cu ochii cit cepele "nu mai ai benzinaaa"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Super subiect! Am ras cu lacrimi si sunt la birou, cu un text de lege plictisitor pe care tb sa-l traduc in franceza, asa ca nimeni nu pricepe ce-i asa distractiv!
Eu sunt campioana la cazaturi in momente cheie si tinuta de gala!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eram la primul meu job...tocmai picasem la admiterea de la facultate si de ciuda si frustrare m-am angajat! Tinerica, frumusica, doar ce-mi luasem si permisul auto si pusesem mana pe Dacia 1300 a tatalui meu. Eram tare mandra ca-s soferita si mergeam zilnic cu masina la birou traversand tot centrul Bucurestiului.
Intr-o zi, la plecarea de la serviciu, conducand la fel de tantosa, mandra de mine si de calitatea de soferita, in trafic observ ca absolut toti ocupantii masinilor ce treceau pe langa mine radeau in hohote. Hmmm... Ce nebuni!! Imi continui deplasare...trec Mosilor, Rosetti, Universitate aceleasi reactii tot timpul...pe la Cismigiu, la un semafor isi face mila un nene de mine si deschide geamul si-mi spune razand cu gura pana la urechi: "Domnisoara, vedeti ca aveti niste sticle de plastic legate de teava de esapament!"
Cobor din masina si vad o minunatie de "coada" ce avea Daciuta mea...vreo 10 sticle de plastic de 2 L legate de o sfoara ...le plimbasem prin tot centrul...mandra foc! Imi facuse gluma un coleg de birou!
Edit: Adi, am sa te pomenesc si nepotilor!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
**************************

Emma este iubire!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Problema clasa a IV-a

Mall Vitan, Diverta.

Cautam un raion anume si nu gaseam intrarea. Intreb pana la urma un agent: "Sunteti amabil, unde este intrarea la raionul X?" "Ah, chiar aici in stanga". Bun. Dau sa intru chiar acolo in stanga, din nefericire insa femeia de servici se intrecuse pe sine in ziua aceea, astfel ca nu am observat geamul de plexiglass, care m-a zvirlit inapoi 5 cm, si mi-a facut un cucui de cca 3 cm.
Sa se calculeze viteza.

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

O zi la servici obositoare,aglomerata...

Intra un pacient in etate de 79-80 de ani.Imi spune ca are ceva confidential...Asistenta iese din cabinet.Mi se adreseaza:
-De ceva vreme nu mai pot sa merg la nevasta,intelegeti dvs...Are legatura cu circulatia creierului?(precizez ca sunt neurolog).Ii raspund:
-Dom'le,eu sunt cu bolile capului mare,cu capul mic la urologie!

Pacientul ramane incremenit.Atunci am iesit eu din cabimet ca sa nu izbucnesc in ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eram de cateva luni la primul meu loc de munca, avea un sef crunt care teroriza pe toata lumea iar eu devenisem rapid omul bun la toate, eram super stresata, cum suna telefonul mi se facea rau, atmosfera de la locul de munca nu mai zic ca era dezastru...intr-o zi intra o coega foarte precipitata la mine in birou si-mi zice " te cheama sefu", in secunda doi eram la usa sefului si deja imi facusem o analiza cu privire la actiunile mele, ce am facut, ce n-am facut ce ar fi trebuit s afac si nu mi-am dat seama etc... ma inchin bat la usa si intru, biroul plin numai cu oameni de vaza, toata spuma orasului...toata lumea se uita la mine, eu nimic ( seful asta nu suporta sa-i zici nimic, nici buna ziua, doar sa faci ce ti se spune, ca imediat ii sareau dracii), si stau acolo in fata tuturor in postura ghiocelului, seful a incercat sa ma ignore, vazand ca nu articulez niciun cuvant il aud tunand "Tu ce naiba vrei!" prind curaj si zic "pai mi-a transmis X ca m-ati chemat", cred ca aveam si fata de proasta ca il bufneste pe asta un ras ( nu-l vazusem razand si nu stiam daca e de bine sau de rau) "treci ma la munca si-au batut astia joc de tine"... am simtit ca intru in pamant, mi-am cerut scuze ca i-am intrerupt si am disparut, oricum toti din birou radeau vazandu-ma pe mine si stiind ce om e respectivul!

Am editat mesajul fiindca in loc de "primul meu loc de munca" scrisesem "primul mue loc de munca".

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Tocmai ma angajasem pt prima data, era prin 2001. Seful era destul de sever si nu tolera prea multe. Si intr-o dimineata suna un tip la usa; cum eram in trecere deschid usa si il intreb ce doreste. El se uita la mine si zice “sunt sectoristu” si da sa intre. Eu habar n-aveam ca mai exista sectoristi, eu credeam ca era o functie pe vremea lu raposatu’. Eram convinsa ca asta face misto de mine, asa ca ma postez pe pozitii in fata lui si ii zic sa imi spuna cine e si ce vrea. Ala repeta ca e sectoristu si ca are o treaba cu seful meu, si se fofileste pe langa mine si intra in firma. Eu panicata ca terchea berchea asta o sa intre peste director si ala o sa ma traga la raspundere ca las pe orice nebun sa intre la el, incep sa il trag de camasa pe “sectorist” si sa il imping pe pe culoar sa il dau afara. Nu va zic ce taraboi a iesit: ala tipa la mine, colegii radeau sa moara, eu rosie de nervi il impingeam de zor...cand in toata invalmaseala asta il aud pe sef: “ce-i faci draga lu’ domnu’ sectorist?”. Va da-ti seama ca ai mei colegi lesinasera de ras, eu eram verde albastra, sefu se uita la mine ca la o nebuna, sectoristu isi aranja hainele...Cred ca 2 luni am fost subiectul de amuzament al colegilor, ca al naibii sectorist tot venea la 3-4 zile prin firma cu diverse pretexte: ca are ceva de xeroxat, ca vrea o agenda, un pix...Sefu mereu ma apostrofa: “lu’ asta i-a placut cum l-ai intampinat si acum nu mai scapam de el”

33+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

tari toate fazele!

Odata, pe strada, mi-am confundat un prieten, puteam sa jur ca e el, arata identic de la spate, am vrut sa-l surprind, am venit tiptil din urma si i-am spus tare "bau!". S-a intors omul spre mine si ...de atunci n-am mai acostat lumea pe strada

Faza cu pantoful, a mai povestit cineva ceva de genul asta, mi s-a intamplat si mie: fugeam dupa troleu si mi-a sarit unul din picior si, ca si cum n-ar fi fost de-ajuns, pana sa ma duc sa-l iau de unde il proiectasem, cineva, grabit, s-a si impiedicat de el

Si eu am vrut, cu incapatanare, sa intru in masina altuia

Ultima care imi vine in minte o stiu de la o colega: la prima ei intalnire cu un tip, deci in plin romantism, a ragait puternic in paharul de coca cola asa, ca pentru prima impresie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Eheeeeeiiii...aveam baiatul cel mic...mic si trebuia sa-l invat la olita.Eram la niste prieteni la Bradet si era dimineata. Ii cumparasem o olita rosie , de forma unei masini de curse...o frumusete, numai ca copilului ii era frica sa faca...ceva in ea. I-am explicat de 2-3...mii de ori , el nu si nu. Atunci plina de nervi ma asez pe olita sa ii arat cum sa face, stateam pe ea (pe olita) si faceam...un zgomot care imita ce trebuia copilul sa faca. Cand m-am uitat spre usa, acolo erau prietenii mei care ma priveau cu ochii scosi din orbite... venisera sa ne cheme la micul dejun.Sotul meu care era in bucatarie a venit si m-a intrebat ce s-a intamplat , ca au venit cei 2 in bucatarie si nu scot nici un cuvant, doar se uita lung la el.Le-am explicat pana la urma , dar si acum ma intreaba daca am nevoie de olita...

Dana

Mergi la inceput