FIV 262
Raspunsuri - Pagina 9
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi violab, io te bat. stai calma si ai incredere in tine, ibn Dzeu si i dr. si la mine a durat o vesnicie: desi ciclul imi vine la 25-26 de zile, inhibarea l-a facut sa vina la 32, vreo 15 zile de inhibare am facut, apoi am inceput stimularea cu gonal-f. si mie mi-a bagat LH dupa vreo 5-6 zile, desi limitele erau bune. am stimulat 12 zile, daca nu 13. foliculi erau, dar cresteau greu. asa ca se poate. bafta multa! |
Tu esti ingerul meu pazitor cred.

violab spune:
| citat din mesajul lui Ioanatugs violab eu i-ti doresc multa bafta, sa creasca foliculii si nu vreau sa te descurajez, insa mie la un estradiol ca al tau mi-a oprit stimularea. Daca la tine a continuat, poate a vazut ceva dr. ta si are sperante ca va fi bine. Tin pumnii sa fie bine! ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu |
Merci frumos. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

catalina2307 spune:
clau123
nou venit
Romania
cluj
1 Posts
Trimis la - 10/01/2010 : 21:36:34
--------------------------------------------------------------------------------
sunt claudia din cluj-napoca.as dorii sa fac fertilizare la clinica POLISANO din sibiu. daca si-a facut cineva imi poate spune cum a fost si daca merita sa merg acolo. va multumesc clau.
daria08 spune:
Buna fetelor, v-am tot strsat eu cu diferite intrebari, asta e mai ceva decat toate
.... V-ati ingrasat dupa fiv-uri? Cum v-ati simtit? Ce s-a modificat ireversibil si reversibil?
No, sa vedeti cand oi incepe sa ma injectez, ce intrebari de baraj o sa pun
...acum fara gluma, imi cer scuze daca sunt insistenta cu intrebarile mele de "incepatoare" , va rog sa ma iertati.

violab spune:
| citat din mesajul lui daria08 Buna fetelor, v-am tot strsat eu cu diferite intrebari, asta e mai ceva decat toate No, sa vedeti cand oi incepe sa ma injectez, ce intrebari de baraj o sa pun ...acum fara gluma, imi cer scuze daca sunt insistenta cu intrebarile mele de "incepatoare" , va rog sa ma iertati.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stai linistita ca nu esti singura. Sa vezi ce le-am mai stresat si eu pe fete. Eu sunt in tratament acum si nu m-am ingrasat. Poate iti pot spune fetele mai multe.
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui daria08 Buna fetelor, v-am tot strsat eu cu diferite intrebari, asta e mai ceva decat toate No, sa vedeti cand oi incepe sa ma injectez, ce intrebari de baraj o sa pun ...acum fara gluma, imi cer scuze daca sunt insistenta cu intrebarile mele de "incepatoare" , va rog sa ma iertati.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acum serios vorbind,d-aia suntem aici sa ne ajutam cu un sfat si sa ne incurajam reciproc.
Referitor la intrebarea ta eu nu m-am ingrasat de la FIV ( eram grasa dinainte
) dar in schimb am observat o pilozitate mai mare....,dar ce nu suportam noi pt. a ne indeplini dorinta de a avea un bebe...eu una as fi in stare de mult mai multe sacrificii doar doar sa se intample minunea o data...Mult succes si sa dea Domnul sa reusesti din prima.
Pupici la toate FIV-oasele si

Alina in asteptarea unei minuni de
catalina2307 spune:
Daria - eu nu m-am ingrasat nici u gram. Chiar am slabit. Parul mi-a crescut mult mai repede dar a si cazut in cantitati f mari. In rest....nimic deosebit. Irascibilitate, sensibilitate, plans prostesc si cam atat.
Sunt si fete care s-au ingrasat f f mult. Deci nu este o regula Fiecare organism reactioneaza diferit.
mirela2 spune:
dupa ce toata vara m am chinuit sa slabesc, dupa stimulare am pus tot la loc adika vreo 5 kile, asta e
violab spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Daria - eu nu m-am ingrasat nici u gram. Chiar am slabit. Parul mi-a crescut mult mai repede dar a si cazut in cantitati f mari. In rest....nimic deosebit. Irascibilitate, sensibilitate, plans prostesc si cam atat. Sunt si fete care s-au ingrasat f f mult. Deci nu este o regula Fiecare organism reactioneaza diferit. Catalina |
Si eu care credeam ca numai eu sunt irascibila. Imi vine sa musc din zid. Azi am fost din nou la doctor. A vazut 2 foliculi de 14 pe ovarul drept si cam atit. Ea zice ca vineri urmeaza sa-i extragem. Ma vad din nou miercuri cu ea. Acum eu ma gindeswc daca merita efortul. Au mai fost fete care au resuit cu 2 foliculi? Stiu ca cea mai importanta e calitatea dar totusi, 2?

catalina2307 spune:
viola - merita, indiferent de efort. Conteaza daca au mai fost sau nu au mai fost cazuri cu doi embrioni? In mod sigur o sa apara cineva care cunoaste pe altcineva care a avut un singur embrion si ala a fost invingator, bla bla.
Nu are importanta. Tu ai sansa ta si trebuie sa crezi in ea. Ai incredere in tine, in medicii tai si Doamne ajuta!