Citim impreuna - Arcul de triumf

Citim impreuna - Arcul de triumf | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

www.scribd.com/doc/12690806/remarque-erich-maria-arcul-de-triumf" target="_blank">Erich Maria Remarque - Arcul de triumf

Lectura placuta!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

De cand imi doream sa pot comenta cu cineva aceasta frumoasa poveste de dragoste. Acum am ocazia. Spor la citit, eu am reinceput-o!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu o citesc pe net, dar merge greu pt.ca n-am timp. Sunt la a 3-a carte de Remarque, l-am studiat si la facultate si parca toate sunt la fel....sunt curioasa cum se dezvolta povestea ca sunt abia la incepot. Voi cum stati cu cititul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Si eu citesc de pe net. Am ajuns la pag 85 citind de vineri seara. Imi place f. f. tare.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu am terminat-o. Cartea e asemanatoare cu restul cartilor lui Remarque, dar pare mai completa, povestea de dragoste din Trei camarazi, umorul din Obeliscul negru si suferinta razboiului din Soroc de viata si soroc de moarte.
De departe cel mai complex personaj e Joan. Meditez acum la implicatiile stancii si valului. Comparatia lui a fost stralucita, dar neadevarata. El era cel vizat, dar n-a stiut pana in ultimul moment. "Dar nu esti stanca. Esti un bloc de beton", spune Joan cu siguranta.
Dintre cei doi, el era cel nestatornic. Fie si pentru faptul ca nu putea oferi nimic sigur, nimic bazat pe incredere. Era un vesnic ratacitor. Si Joan il analizeaza mai tarziu:

"M-am gandit atat de mult la tine, si la mine. Tu niciodata nu m-ai vrut cu totul. Poate ca nici nu-ti dai seama. A existat totdeauna ceva care pentru mine era interzis. N-am putut niciodata sa patrund complet in tine. Si cat am vrut! Cat am vrut! Mi se parea tot timpul ca vrei sa pleci. N-am fost niciodata sigura. Faptul ca politia te-a alungat, ca a trebuit sa pleci - putea tot asa de bine sa se intample in alt fel - sa fi plecat intr-o zi, de la tine, sa nu te mai gasesc aici, sa te fi dus in alta parte..."

Revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Mi-a placut mult de tot "Arcul de triumf", acum cativa ani cand am citit cartea, sper sa imi amintesc mai multe despre ea citindu-va pe voi.
Cine a baut calvados sa ne spuna cum e. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Eu am vazut - la inceputul anilor '90 - www.imdb.com/title/tt0088734/" target="_blank">filmul (fara sa stiu de versiunea mai veche si mai frumoasa) si, cum eram oricum amorezata de Anthony Hopkins, m-am apucat sa citesc cartea. Acum n-am apucat sa recitesc nimic. Dar de calvados imi amintesc:)

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teodora D.

Mi-a placut mult de tot "Arcul de triumf", acum cativa ani cand am citit cartea, sper sa imi amintesc mai multe despre ea citindu-va pe voi.
Cine a baut calvados sa ne spuna cum e. :)

Tare! Nu mi-a placut, dar l-am gustat din nostalgie dupa Arcul de Triumf
Si mie mi-a placut la nebunie cartea, acum multi ani cand am citit-o. O cumparase tata "la pachet" - cum se vindeau cartile pe vremea aia. Si Obeliscul negru la fel.
Dupa revolutie am descoperit ca-l publica editura Vivaldi si-am mai citit si alte carti de-ale lui. Ma atragea atmosfera din ele.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput