"Odiseea burticilor vorbarete de 2010"

"Odiseea burticilor vorbarete de 2010" | Autor: cris_09

Link direct la acest mesaj

"Odiseea burticilor vorbarete de 2010"-asteptam cat mai multe burtici sa se inscrie

poze
my baby16s+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Interesant titlu..ma alatur si eu..

elena10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am deschis un nou subiect in care sper sa se inscrie toate gravidutzele vorbarete,pentru a ne putea sfatui si ajuta.Aici nu conteaza varsta sarcinii,de unde esti,sau cu ce te ocupi,important e ca avem toate acelasi scop:SA AVEM PARTE DE BEBEI SANATOSI,FRUMOSI SI PAPACIOSI.Asteptam cat mai multe burtici sa ni se alature!!!!!!!!!!!

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

bine v-am gasit!!!
Ma alatur si eu grupului vostru!

asteptam un 24+ Theodor Stefan

http://s213.photobucket.com/albums/cc316/athena1509/?action=view¤t=STEFAN_1-1.flv - Bebe la ecograf

Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

am sosit si yo sper ca ma primiti..

+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

Mergi la inceput

vad ca ne strangem multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dragi mamici (in devenire), va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot

EMA este o asociatie non profit, ce are ca obiect de activitate un serviciu de urgenta pentru situatiile extreme. EMA este organizata si sustinuta pe baza de voluntariat,si de donatii. Unul dintre cei care au donat acestui "organism " un autotvehicul de interventie este SMURD -ul. EMA a fost infiintata de un pasionat off-roader pentru a ajuta pe cei la care ambulantele normale nu pot ajunge, adica sate izolate, varf de munte.... ( mai multe informatii, aici http://www.fundatiaema.ro/Despre-E.M.A.html)

Puteti ajuta acest ONG sa castige (din partea guvernului Romaniei) echipament necesar, accesand urmatorul link, si votand doar prin transmiterea adresei de e-mail. Daca vreti sa ajutati si voi, accesati..

http://www.charitygift.ro/513/58/1/6/Fundatia%20E.M.A.-Emergency%20Medical%20Assistance

As vrea sa va ganditi ca, daca voua sau celor dragi voua vi se face rau sunati la 112 si o salvare poate ajunge la timp la voi, dar oamenii si copiii din zonele greu accesibile nu au nici o sansa la supravietuire... Asta este sansa lor!

Numai astazi se mai poate vota!! Va rog dati mai departe la cat mai multi cunoscuti!

Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Haideti feteleeee,urcati in vagoaneeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Poate intre timp invatam sa facem si listuta de inceput de capitol

poze
my baby16s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Haideti feteleeee,urcati in vagoaneeeeeeeee!!!!!!!!!!!!Poate intre timp invatam sa facem si listuta de inceput de capitol

poze
my baby16s+

ma bag si io
cristina (5+)

Mergi la inceput

liniste deplina

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Ma alatur si eu voua, burticute! Sanatate multa tuturor viitoarelor mamici si bebeilor din burtici.

Mira fericita 14+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput