Avem mare nevoie de un LOGOPED!!!

Avem mare nevoie de un LOGOPED!!! | Autor: deliak

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, dragi mamici de copii speciali si nu numai!!

Sunt mamica unui baietel diagnosticat cu tulburare pervaziva de dezvoltare...cu alte cuvinte...autism. Puiul are 6 ani, si facem terapie ABA de aproape 2 ani. A inceput sa vorbeasca nu foarte de mult...insa marea problema este ca rosteste cuvintele foarte incet si nu isi coordoneaza respiratia, parca vorbeste mai mult pe inspiratie...si nu se intelege mare lucru....plus ca stalceste cuvintele destul de mult.
Avand in vedere ca ne-am chinuit destul de mult sa il aducem la nivelul acesta, cred ca nu ar trebui sa mai pierdem vremea si cred ca este ABSOLUTA NECESARA interventia unui logoped cu experienta.

Puteti sa ma ajutati? Un nume? O adresa de mail? Un nr. de telefon?

Va multumesc mult de tot

Felicia

Scuze...editez....suntem din Bucuresti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Imi pare rau ca nu-ti pot recomanda pe cineva, dar cu o cautare pe google gen"asociatie logopezi" afli destule adrese, nume, cabinete etc. Sper sa gasesti persoana potrivita si...keep walking! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Noi am lucrat cu o doamna foarte draguta la scoala 58 pe strada Pescarusului(lg. Stadionul National) se numeste Florentina Galbinasu si face parte dintre logopezii sectorului 2.
Daca dorestti iti dau pe PM nr. de telefon.

Cornelia si taurasul Rares Costin (22.04.2002)
Fotografii
Grecia2008

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Pacat ca statul formeaza specialsiti, dar de fapt ei nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Pacat ca statul formeaza specialsiti, dar de fapt ei nu exista.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliak

Buna ziua, dragi mamici de copii speciali si nu numai!!

Sunt mamica unui baietel diagnosticat cu tulburare pervaziva de dezvoltare...cu alte cuvinte...autism. Puiul are 6 ani, si facem terapie ABA de aproape 2 ani. A inceput sa vorbeasca nu foarte de mult...insa marea problema este ca rosteste cuvintele foarte incet si nu isi coordoneaza respiratia, parca vorbeste mai mult pe inspiratie...si nu se intelege mare lucru....plus ca stalceste cuvintele destul de mult.
Avand in vedere ca ne-am chinuit destul de mult sa il aducem la nivelul acesta, cred ca nu ar trebui sa mai pierdem vremea si cred ca este ABSOLUTA NECESARA interventia unui logoped cu experienta.

Puteti sa ma ajutati? Un nume? O adresa de mail? Un nr. de telefon?

Va multumesc mult de tot

Felicia

Scuze...editez....suntem din Bucuresti

Ti-am trimis un mesaj privat, cu un nr de telefon al unei logopede dn Bucuresti, l-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraion spune:

In ce zona din Bucuresti locuiesti ? Eu lucrez cu copii pana in 6-7 ani..pe sect 6. Terapeutii / ele cu care face Aba , nu iti pot recomanda un logoped ?
Nicoleta ilis stiu ca mai lucra cu copii cu autism.
Iti trimit un messaj cu mail ul meu.

Mergi la inceput