fara sprijin dar insarcinata

fara sprijin dar insarcinata | Autor: dulse

Link direct la acest mesaj

am 19 si sunt insarcinata. cand am aflat de aceasta sarcina aveam deja 12 saptamani,pentru ca am avut menstruatie peste sarcina si am luat si anti-conceptionale si nu am mai putut sa fac avort. toate bune si frumoase pana cand intr-o zi m-am certat cu prietenul meu cu care eram de 3 ani si am primit ... o mica corectie de la aceste (cateva palme si vreo 2 lovituri in burtica) am spus ca poate e trecatoarea faza poate s-a speriat de gandul ca o sa fie tatic dar zilele treceau si era din ce in ce mai rau. pe la 4 luni jumatate am aflat ca este cu o fata de 15 ani (el fiind cu 9 ani mai mare decat mine). si cand am intrebat ce s-a intamplat am primit doar 4 cuvine "mi-e sila de tine". plang de cateva zile incontinuu nu stiu ce se intampla nu inteleg de ce? il sun si imi spune ca nu este copilul lui sa nu-l mai caut oare cu ce am gresit? imi suna prietenele noaptea le ameninta o suna pe mama noaptea si o ameninta jur ca nu stiu ce sa mai fac

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Draga mea, eu nu-ti spun ce sa faci; eu iti spun ce (cred) ca as face eu in situatia ta: Mi-as creste copilul singura! Mi-ar fi enorm de greu, dar nu imposibil, si tu ai parintii langa tine. In alta ordine de idei: m-as duce la Politie! Fara doar si poate si poate reusesti sa iei un ordin de restrictie impotriva lui. In majoritatea cazurilor, amenintarile la viata cuiva sunt doar atat, amenintari; DAR mai sunt si cazurile nefericite unde se trece de la amenintari la fapte! EU asta as face.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sa-ti spun si ce as face eu in locul tau :
-as inregistra toate telefonele care le da atat prietenei cat si tie
-m-as duce cu ele la politie si as ecre un ordin de restrictie daca se poate
-daca astea nu il impresioneaza (si in cele ce urmeaza vorbec foarte serios chiar daca e ceva extrem , e parerea mea) as plati/ruga niste baieti ca dupa fiecare amenintare sa-l scuture frumos de tot

Lasa tu iubitul , gandeste cu mintea, chiar vrei sa stai langa un dezechilibrat ca el si sa-ti upui copilul la tot felul de riscuri?
Si ca un P.S: vezi sa nu aiba probleme psihice , ca asa sunt maniaco-depresivii: o perioada sunt cei mai cei , fericiti , cu planuri frumoase si pline de roz , i o perioada sunt deprimati , tristi , vaiat n-are rost.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

probelam akm e k.. tata m-a dat afara din casa, a aflat ca m-am despartit de prietenul meu si sincer nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

off.. nu vreau dekt o viata linistita pe care vad ca n-o am m-am saturat de scandaluri in fiecare zi si ceruri si tipete sincer nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mama draga,dar voi unde sunteti acolo? in jungla?
ca ce chestie tipa la tine si da telefoane de amenintare noaptea pe la prietene?
schimba-ti telefonul,adresa....fa reclamatie la politie...
iti e mila de el?!
cred ca te- vazut prea slaba si profita de asta...cum adica face test de paternitat si iti ia copilul?ce copilul acesta e o jucarie?
o luam asa si plecam cand vrem noi?
in primul rand ca nu poate sa ti-l ia,ca nu are cum....nu intru in detalii.....face asta doar ca sa te sperie
si tu ii intri asa usor in joc!!!

incearca sa fii putin stapana pe tine,sa nu-i mai raspunzi la provocari(de ce te certi cu el?)sa fii calma si ai sa vezi ca nu mai indrazneste sa ameninte cu nimic...
doar daca nu are probleme psihice

spui ca tatal tau te-a dat afara din casa?unde stai acum?
iti perimiti sa-ti cresti singura copilul? are cine sa te ajute cand vei naste?
ma gandesc ca e mama ta langa tine,desi esti f tanara se poate sa ai si un job si dupa ce nasti vei primi bani pt ingrijirea copilului....

si totusi tu ce iubesti la acest om?
esti atat de tanara si ai o viata inainte...pt ce-ti complici existenta cu un asa individ?!
acum coplici viata ta,pe urma a copilului tau...si asa mai departe....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

mama draga,dar voi unde sunteti acolo? in jungla?
ca ce chestie tipa la tine si da telefoane de amenintare noaptea pe la prietene?
schimba-ti telefonul,adresa....fa reclamatie la politie...
iti e mila de el?!
cred ca te- vazut prea slaba si profita de asta...cum adica face test de paternitat si iti ia copilul?ce copilul acesta e o jucarie?
o luam asa si plecam cand vrem noi?
in primul rand ca nu poate sa ti-l ia,ca nu are cum....nu intru in detalii.....face asta doar ca sa te sperie
si tu ii intri asa usor in joc!!!

incearca sa fii putin stapana pe tine,sa nu-i mai raspunzi la provocari(de ce te certi cu el?)sa fii calma si ai sa vezi ca nu mai indrazneste sa ameninte cu nimic...
doar daca nu are probleme psihice

spui ca tatal tau te-a dat afara din casa?unde stai acum?
iti perimiti sa-ti cresti singura copilul? are cine sa te ajute cand vei naste?
ma gandesc ca e mama ta langa tine,desi esti f tanara se poate sa ai si un job si dupa ce nasti vei primi bani pt ingrijirea copilului....

si totusi tu ce iubesti la acest om?
esti atat de tanara si ai o viata inainte...pt ce-ti complici existenta cu un asa individ?!
acum complici viata ta,pe urma a copilului tau...si asa mai departe....

Alaturi de SONIA

Alaturi de SONIA

Mergi la inceput

am stat de dim pana akum la o colega dar a venit mama si m-a luat acasa.. tata s-a potolit dar in schimb am aflat ca prietenul meu este cu o fata pe care o cun care stie k sunt insarcinata de numai 15 ani:) am plans 3 ore pana am facut o criza am lesinat si m-am trezit la spital... sincer dupa toate astea vreau sa uit ca exista acel om si astept sa treaca astea 4 luni si sa-mi vad ingerashul. e prima bucurie pe care o s-o am prima din multele. pt ca ma gandesc la primul ei dintisor la primul ei cuvant, la primii ei pasi si asa mai departe o sa lupt pentru copilul acesta o sa-mi dau si viata pentru ea. e tot ce am mai scump si voi avea de acum inainte;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

"numai"15 ani? adica atata cat aveai si tu cand ati inceput relatia, nu? sau nu mai stiu eu cat face 19 minus 4.

ma bucur s-aud ca ii ai alaturi pe parinti, fiindca tu esti un copil care face un copil. tatal cati ani are? ca nu prea cred ca-i barbat in toata firea care sa caute boboace de liceu.

mult noroc, sa ai un copilas sanatos si sa reusesti sa iei acum viata de la zero cu ochii mari deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

am stat de dim pana akum la o colega dar a venit mama si m-a luat acasa.. tata s-a potolit dar in schimb am aflat ca prietenul meu este cu o fata pe care o cun care stie k sunt insarcinata de numai 15 ani:) am plans 3 ore pana am facut o criza am lesinat si m-am trezit la spital... sincer dupa toate astea vreau sa uit ca exista acel om si [bastept sa treaca astea 4 luni si sa-mi vad ingerashul[/. e prima bucurie pe care o s-o am prima din multele. pt ca ma gandesc la primul ei dintisor la primul ei cuvant, la primii ei pasi si asa mai departe o sa lupt pentru copilul acesta o sa-mi dau si viata pentru ea. e tot ce am mai scump si voi avea de acum inainte;)

Eu nu inteleg ce vrei tu de fapt? Acum spui ca numai dai 2 lei pe el acum iti dai ochii peste cap ca el vb cu una care are 15 ani.

Dar daca tot plangi pana lesini,inseamna ca iti plac si picioarele in cap pe care ti le dadea ca altfel nu-mi pot explica....cum de accepti asa ceva.
Nu inteleg nici afirmatia"numai plang ca stiu ca-i fac rau ingerasului',si apoi scrii ca te-a luat cu lesin de cumplita veste.
Nu-ti poate lua copilul ca pe un obiect iar tu ar trebui sa-l mai lasi in pace sa-si vada de ale lui.Daca te ameninta pe tine si prietenele tale,nu vad de ce te plangi in loc sa actionezi.
Tu esti la facultate??Frecventezi vreun curs ceva?
Daca copilasul acela e atat de important ptr tine asa cum spui atunci comporta-te ca atare!

Stii ma,dulse,scuza-ma daca sunt asa rea....

Vrei ajutor?Ce anume mai concret doresti??

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

in primul rand, iti doresc sarcina usoara in continuare, o bb-ica sanatoasa
nu uita ca in primul rand are nevoie de tine, calma linistita, zambitoare, vesela

individul vad ca nu face nimic pt a te simti cea mai fericita viitoare mamica din lume, uita l, uita de el, ignore la telefoane, asa sa faca si prietenele tale, nu dar sincer acuma are 5 ani(nu ai spus varsta lui) de suna la prietene???
inregstrate convorbirile, toate si mers la politie, probabil ca daca se va vedea ca ameninta mai multa lume si nu e un caz singular vor face ceva
iar nu cred ca il iubesti, est doar atashata de el

daca as cunaoste i-as recomada din suflet un doctor, psihiatru

numai bine iti doresc

Mergi la inceput