trombofilie-recomandare ginecolog

trombofilie-recomandare ginecolog | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

dupa multe chinuri si incercari esuate intr-un final am reusit sa raman din nou insarcinata. am rugamintea recomandati-mi si mie un ginecolog bun care sa se priceapa la probleme de trombofilie (sunt pe tratament cu clexane de 0,4 zilnic ) si sa accepte cezariana in aceasta situatie. multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Irina, eu am aceeasi problema si dupa doua sarcini pierdute am nascut acum o luna prin cezariana un baietel sanatos si grasut. Medicul meu a fost dr. Tanase de la CF 2, pe care il recomand din suflet pentru ca s-a purtat extraordinar cu mine toata sarcina si la nastere, a fost disponibil la orice ora, s-a ocupat de orice pb a mea (personal sau trimitandu=ma la altcineva) in cel mai scurt timp - un om deosebit din punctul meu de vedere. Dar sa stii ca pe partea de trombofilie tot la Fundeni m-am tratat, ginecologul e doar informat si tine seama de tratament in timpul sarcinii, dar nu trateaza el.
Daca te pot ajuta cu ceva (informatii, sfaturi, incurajari ) o fac cu mare drag. Sarcina cat mai usoara si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

maria multumesc mult. ma intereseaza doar ca ginecolog pt urmarirea sarcinii, problema de trombofilie o urmaresc in continuare la fundeni nu e problema. insa vreau sa stiu sigur ca face cezariana pentru ca am auzit ca sunt medici care vor nastere normala cu oprirea clexanului cu vreo 2-3 sapt inaintea DPN, si nu doresc sa imi asum aceste risc. stii cumva daca poate fi gasit si la un cabinet privat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marianebuna spune:

Sigur face cezariana chiar si la cerere si nici nu trebuie sa i-o aprobe nimeni ca e seful clinicii. Si da, poate fi gasit la clinica Polisano Baneasa (langa aeroport) marti si miercuri dupa-amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Dr Iulian Badea de la Municipal. A iurmarit sarcina unei prietene care are aceeasi pb ca tine. Are si cabinet particular dar nu stiu unde. In general el urmareste sarcinile cu probleme . Face cezariane,Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
eu am nascut cu dl dr Anca Alexandru Florian de la Municipal. Analizele tot la Fundeni le faceam. Am nascut prin cezariana.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc fetelor. intr-adevar municipalul imi este ceva mai aproape si mi-ar fi mai usor asa ca o sa vad la cine prind prima programare.

Mergi la inceput