A friend too all is a friend to none- Asa e si cu Michael.Va uita lumea asa cum au uitat de toti.Amintirea isi permite anumite libertati.Ea lasa anumite detalii la o parte si le extrage pe altele ,potrivit sentimentului de valoare a obiectelor pe care le atinge. Asa ca lasati jalea si vedeti-va de Romanica voastra si de valorile ei. Calmati-va,va rog. Si mai lasati-ma cu mustrarile vis-a-vis de greselile gramaticale. Ma minunez cand va vad asa inteligente , probabil ca faceti greseli si gramaticale si de exprimare , din graba. IF YOU ARE PATIENT IN ONE MOMENT OF ANGER, YOU WILL ESCAPE A HUNDRED DAYS OF SORROW.-valabil pt cateva dintre voi
Bafta si capul sus. Viata merge mai departe cu si fara Michael. Apropos- Cate dintre voi , cele care ma criticati atat, ati cumparat macar un CD al lui Michael in ultimul an? 1% poate.
Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ. Multe lacrimi sunt false , sunt seci si doar asa....ca sa fie. O SEARA BUNA TUTUROR , MAINE O SA VA FIE MAI BINE
Sunt atat de daramata emotional inca nici nu am cuvinte. Desi nu am fost fan inrait ... insa fara sa imi dau seama - cand exact -, Michael a intrat in sufletul meu forever. SUnt toata umflata de plans si am o durere de cap infioratoare. De cand a murit ... nu am ajuns inca la un echilibru cu mine insami. Gata si cu Madonna - nu mai sunt fanul ei. Atat de dureros a fost totul inca de acum inchid CNNul si dau pe OTV sa ma deconectez.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
iarina
2205 Mesaje
Mirela, te rog, poti sterge mesajele userului Tomecica? Te rog frumos, sa nu stricam topicul asta. Nu are sens sa ne obosim. s-o scoata careva pe tanti asta de aici. Si sa stergeti si mesajele noastre in care i-am raspuns. Imi pare rau in asemenea momente ca limba romana nu are feminin pentru anumite cuvinte.
"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
desprecopii
8061 Mesaje
tomecica, daca ai intrat sa tragi niste concluzii enteligente la acest topic - lasa-ne plizz. Chiar simti sa ai ultimul cuvant? Aici e un topic de jale - lasa-ne in prostia noastra si cut off cu crapul asta filozofic.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
A friend too all is a friend to none- Asa e si cu Michael.Va uita lumea asa cum au uitat de toti.Amintirea isi permite anumite libertati.Ea lasa anumite detalii la o parte si le extrage pe altele ,potrivit sentimentului de valoare a obiectelor pe care le atinge. Asa ca lasati jalea si vedeti-va de Romanica voastra si de valorile ei. Calmati-va,va rog. Si mai lasati-ma cu mustrarile vis-a-vis de greselile gramaticale. Ma minunez cand va vad asa inteligente , probabil ca faceti greseli si gramaticale si de exprimare , din graba. IF YOU ARE PATIENT IN ONE MOMENT OF ANGER, YOU WILL ESCAPE A HUNDRED DAYS OF SORROW.-valabil pt cateva dintre voi
Bafta si capul sus. Viata merge mai departe cu si fara Michael. Apropos- Cate dintre voi , cele care ma criticati atat, ati cumparat macar un CD al lui Michael in ultimul an? 1% poate.
Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea nici un gand negativ. Multe lacrimi sunt false , sunt seci si doar asa....ca sa fie. O SEARA BUNA TUTUROR , MAINE O SA VA FIE MAI BINE
doar atat pot face atunci cand un artist paraseste scena:
Odihneste-te cu ingerii suflet de copil!
==================== Doneaza pentru Dan (doinabita)
0900900212 pentru 2 euro 0900900213 pentru 3 euro 0900900215 pentru 5 euro 0900900210 pentru 10 euro.
Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
iarina
2205 Mesaje
Eh uite ca user-ul recidiveaza si cu riscul de a-mi lua avertisment, imi permit sa scriu aici cuvintele care din pacate n-au feminin in romana, dar putem inventa. Este vorba de doua " marlan si mitocan". Du-te si te culca Tomecica, nu mai muri de grija noastra.
"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde
dariaevelin
1246 Mesaje
de cand ati inceput subiectul il urmaresc si plang si plang si plang .... :((
nu stiu (pur si simplu nu stiu) sa subscriu sentimentelor. am plans si-s in sevraj inca de atunci. si plang si deplang zilnic. IN FIECARE MOMENT. nu-mi revin. asa cum povestea hannen, sotul meu a preluat fraiele gospodariei.
:((((( ma straduiesc sa scriu cate ceva, nu am cuvinte,nu le-am avut de la bun inceput(sunt genul care "ard" in interior), vreau sa va spun doar ca mi-am print-uit masina cu imaginea( si urmeaza!) versurile lui! Cele care mie-mi plac! Ceea ce mie mi-a adus cat de cat linistea(pt ca da,intrasem in tahicardie,plans zilnic) a fost mesajul(de la neverland) lui Jermain. Nu mai pot face nimic sa schimb ceea ce e de neschimbat, darrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pot(PUTEM) nu numai sa purtam mai departe mesaajul lui ci sa-l aplicam! Sa-l simtim,sa-l traim,sa-l ducem mai departe!
LET'S HEAL THE WORLD!
PUTEM S-O FACEM,INCEPAND CU NOI SI DE LA NOI!
Daria si tigrutul vesel, Brien
Editat de - dariaevelin on 07/07/2009 23:10:06
kariguld
6360 Mesaje
BITTE!!! spuneti si mie unde se poate vedea on-line ceremonia. pe net, ca teveu.....
un link, ceva....
caut de vre-o ora si nu gasesc....
BITTE!!!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!