UNDE reclamam angajatii postei care FURA colete??

UNDE reclamam angajatii postei care FURA colete?? | Autor: iriss27

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am comandat de pe ebay, din UK diverse produse, toate fiind pachete mici. Am 3 comenzi care nu au ajuns deloc. Sunt sigura ca vanzatorul a trimis, pt ca aveau toti calificative bune. Problema este ca am comandat fara asigurare, deci nu pot fi urmarite si nici banii nu mi-i pot primi inapoi. Tot ce am comandat cu asigurare a venit (leaga pt bb, plasma, carusel, topogan, etc).
Deci, cei care fura iau colete mici, neasigurate.

Cand am mers la posta, mi s-a spus ca expeditorul trebuie sa faca o sesizare, dar cum nu au numar de urmarire, nu pot face nimic.

Unde putem reclama noi, in Romania?? Sunt ferm convinsa ca la noi se fura ca in codru.

Urmaresc topicul La Redoute, au fost cateva luni, cred ca nu mai mult de 4, cand NEXTdirectory.eu a livrat si la noi, ghiciti ce, de o saptamana, Romania a disparut din lista lor de tari. De ce?? Pt ca foarte multe colete au disparut, iar ei ca niste oameni cinstiti au returnat banii, deci au avut pierderi mari pt ei.

Eu vreau sa fac o reclamatie, una mai puternica, nu stiu unde. Vreau sa punem capat acestei nenorocite de situatii, sa nu mai fim oaia neagra a Europei, vreau sa pot cumpara orice din strainatate, sa nu fie nevoie de o franciza care sa cvatrupleze preturile special pt noi.
Vreau ca cei care fura sa fie pedepsiti. Vreau ca sa nu mai primesc refuzuri de livrare din partea vanzatorilor.

Credeti ca e imposibil? Cine mi se poate alatura in acest demers?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iriss din pacate ma numar si eu printre cei care au comandat de la Next si nu si-a primit coletul. Le-am scris si mi-au returnat banii, dar in mod sigur nu le-a convenit situatia, si pe buna dreptate. Vina le apartine si lor insa, pt ca trimit pachetele fara un numar de insotire, ceva....Sunt constienta ca fac asta tocmai pt a mentine costul transportului foarte scazut, dar ceva trebuie sa se poata face. Cred ca in primul rand ar trebui ca ei sa faca sesizari, insa dupa cum vezi prefera sa sisteze livrarile si sa nu-si mai bata deloc capul cu noi. Te sustin insa....poate putem schimba ceva

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

O fi si vina celor de la Next, insa, in serviciile Postei de oriunde din lumea asta exista si acest serviciul: trimiteri simple. Sunt mai ieftine ce-i drept, insa, e un serviciu platit, asa ca te astepti sa beneficiezi de el daca tot ai platit. Eu personal nu am avut astfel de probleme, asa ca trag concluzia ca salariatii postei de la Iasi sunt cinstiti.
In ceea ce priveste intrebarea din titlu, nu stiu sa rapund la ea, insa daca tot s-a iscat situatia cu Next zic eu ca o mediatizare a problemei in presa centrala poate avea oarece ecou in constiinta conducerii Postei Romane.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Am sunat astazi la posta si mi-au dat linkul asta pt sesizare

http://suport.posta-romana.ro/index.php?languageid=2

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dupa cum unele dintre voi stiu, cred ca-s recordmena la pierdut colete LR, din pacate. De cate ori am mers la posta mi s-a cerut acel numar de urmarire, care, dat fiind expedierea facuta "low cost" ca si scrisoare simpla la coletele mici, punga, nu exista. Mi-a devenit extrem de clar ca acele pungute nu se inregistreaza si nu are nimeni nici o dovada ca ti-a fost trimis ceva, ca a furat postasul, vamesul, sau mai stiu eu cine. Singurul lucru pe care l-am sesizat, dupa ce am facut un mic scandal in oficiul postal si am cerut sa vorbesc cu diriginta oficiului a fost ca brusc, postasul responsabil de strada mea a fost schimbat si mi s-a parut mie ca dadea putin din colt in colt cand ma intalneam cu el...dar poate e doar o coincidenta. Nu am apucat sa testez onestitatea actualei postarite pentru ca pe de o parte ma invatasem sa dau comenzi mai grele, fizic (sa aiba ceva voluminos, care sa nu se preteze la trimiterea in punga pt ca la colete nu am avut probleme, alea fiind trimise inregistrat) si pe de alta parte pt ca LR au scos Romania din lista de tari unde livreaza.
Acum am incercat marea cu degetul si am dat o comanda riscanta (prietenii stiu despre ce vorbesc), nu a ajuns nici asta desi alte fete primesc ... cu toate riscurile.... asa ca nu stiu ce sa mai cred, probabil inca o postarita se imbraca din Fr pe banii mei.

Nu cred ca putem sa facem nimic din pacate, iar magazinele nu pot fi obligate sa iti livreze daca ei nu vor. Si de ce ar face-o daca din 5 comenzi, 2-3 trebuiesc re-trimise sau despagubite....

Mergi la inceput