Ecler

Ecler | Autor: 3x3

Link direct la acest mesaj

am sa incerc reteta. in general nu lucrez cu margarina. este un derivat artificial, deci nu sanatos, pentru ingerasi eu stiu alta reteta. daca as evalua, din 15$ totalul ingredientelor ar iesi cam 70eclere!
daca vrei sa o cunoasti, da-mi un semn!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3323.jpg

astea sunt ale mele , dar cu o alta reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Mi-ati facut pofta

Scrieti va rog retele
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui geanina-nica

Mi-ati facut pofta

Scrieti va rog retele
Multumesc anticipat

GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/


http://andaoana.wordpress.com/2009/04/23/choux-and-vanilla-simple-and-addictive/
Sper sa iti placa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am scris reteta pentru profiterol in caramel. reteta pentru ecler e acolo. diferenta consta ca in loc de forma rotunda si mica a profiterolului torni o forma lunguiata, pe care o tai in lung si umpli ca crema la aleere.cand o sa am timp am sa scriu ecler cu cafea si ciocolata. trebuie o reteta speciala pentru crema de ciocolata. dar merita! odata ce reteta este stapanita la nivel domestic, niciodata nu vei mai cumpara din magazine!
cauta in cartea de bucate profiterol
voi reveni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3x3 spune:

am scris reteta pentru profiterol in caramel. reteta pentru ecler e acolo. diferenta consta ca in loc de forma rotunda si mica a profiterolului torni o forma lunguiata, pe care o tai in lung si umpli ca crema la aleere.cand o sa am timp am sa scriu ecler cu cafea si ciocolata. trebuie o reteta speciala pentru crema de ciocolata. dar merita! odata ce reteta este stapanita la nivel domestic, niciodata nu vei mai cumpara din magazine!
cauta in cartea de bucate profiterol
voi reveni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

3x3 asteptam reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cu ce gresesc?Imi cresc eclerele,sunt ok dar cand sa le scot din cuptor se tuflesc.Este prea putina faina (fac reteta de pe net cu o cana apa,o jumatate de cana ulei,o cana si un sfert de faina) sau pun prea groase gogoselele?


nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ni-na tre sa le lasi sa se coaca mai bine sa devina aurii ,asa am facut si eu la inceput si tot asa imi ieseau si apoi am prins rostul ,bafta!

Mergi la inceput