Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor, nu v-am uitat!

Cati, mi-ai facut strigarea pe tot forumul, nu? Deci trebuia sa raspund

Efectiv nu am timp deloc de scris, mai citesc din cand in cand, insa am cam pierdut firul. Copiii mei sunt foarte nazdravani, Floris nu stiu daca are vreun loc unde sa nu fi avut julituri si vanatai (ok, ce-i protejat de pampers doar). Copil mai incapatant nu am vazut, sincer! Si din pacate zice mai multa lume asa...
Suntem cam toata ziua afara, de obicei in gradinuta noastra, insa e clar ca eu tot langa ei stau. Iar seara e balamuc aici! Pana as ajunge eu sa stau in liniste, se face miezul noptii, ca na, mai sunt si treburi de facut (ziua nu prea reusesc sa fa cnimic).
Floris mananca bine, face numai prostii, dar prostii, nu gluma :) D inteles intelege tot, de vorbit ioc (ma rog, cu cateva exceptii), insa ma asteptam, la atatea limbi in casa.
Jasmina are deja viata ei sociala, ceea ce inseamna pentru mine sarcini in plus, dar asta e.
Vreau si eu o buni ca Iasmi a Laviniei!!!

Na, nu ma simt bine sa intru si sa scriu doar despre noi, neparticipand la discutii, insa nu am timp sa raspund la posturi. De aia nu mai intru :-) Si apoi, vad ca multor fete le merge la fel, o fi vara de vina?

Deci va pup pe toate si va doresc sanatate si o vara frumoasa alaturi de comorile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Sa-mi mai laud un pic puiul ... a mai adaugat 2 cuvinte noi la vocabularul sau ... dale (sandale) si pepe (pepene) . Aici sunt 2 filmulete noi cu Silvia cea vorbareata (ultimele 2) ..

Pupici la vorbareata mica!

De unde au fetele voastre atata par mey?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
Va pun si eu poze noi

ha ha...ce bestiale sunt pozele cu "de-a v-ati ascunselea"...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Adina...bine ai revenit draga!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

am intrat sa ma plang..probleme cu mancarea, din nou...dar de data asta a intrecut masura... nu stiu ce sa ma fac...de unde s-o apuc... sa merg la analize...sa-l mai las... o fi caldura, dintii??? nu mai mananca nici macar ce manca inainte...azi in afara de laptic a papat un pic de paine cu sunca de pui si suc de portocale(din asta ar bea in prostie)...niste gris acum spre seara si lapticul...atat!!!!!! ce sa ma fac cu el??? dati-mi un sfat...ca o iau razna!!!!!

va pup!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Pe noi ne mai tineti minte?

Miha, am vazut ca ai intrebat de mine . Sincer, v-am citit zilnic, dar am simtit nevoia de putina tacere. Dar acum revin in forta .
De vreo saptamana trecem printr-o perioada destul de buna, in sensul ca Matei nu si-a mai rupt/luxat/spart nici o parte a corpului. Acum o sapt a avut o lovitura crunta la nas. Acum 2 sapt si-ar spart gura f nasol. Deja un incisiv central de sus nu mai este intreg.
In acest timp, am facut morfofetala de 20 de sapt, iar un doctor ametit mi-a pus un diagnostic gresit: placenta praevia. m-am speriat de moarte, dar noroc cu sotul care a insistat sa mai fac o morfo la prietenul meu Iosup, care, bineinteles ca a infirmat tot ceea ce spusese dr ala ametit de la Romar. Si uite asa am aruncat eu 8 milioane in 2 saptamani. In schimb am aceeasi pb ca la sarcina cu Matei: colul f scurt, deci trebuie sa ma menajez cat pot.

Sunt tare, tare mandra de faptul ca Matei si-a dar drumu f bine la gurita. Unde acum vreo 3 saptamani spunea si el vreo 15 cuvinte, de vreo 4-5 zile a inceput sa faca prop. scurte (putine, dar le face). Nu pot spune ca pronunta perfect, dar atunci cand spune ceva inteleg si persoanele straine. Vorbeste non-stop : un amestec de araba, cuvinte corecte si chineza. Pur si simplu se trezeste din somn vorbind. Deja ma ajuta sa fac patul, imi aduce sacul menajer ca sa-l schimb la galeata de gunoi, duce absolut orice scama, mizerie la gunoi, incepe sa-si mai stranga si jucariile (nu are rabdare sa le bage pe toate in cos) si diverse. Suntem f mandri de el. Ma pupa in fiecare zi pe burta si face ''mai, mai''.
M-am laudat destul .

M-am bucurat enorm sa vad ca au revenit pe forum niste fete tare dragi: RGE, Jasmin si Adina. Le astept cu nerabdare pe Lala si Cami.

Va pup cu drag pe toate! De maine o sa ma implic mai mult in problemele dezbatute aici (in limita timpului disponibil).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Saalutare..intru si eu cu vesti triste insa..Plang de nu mai stiu ce e cu mine...
Azi dimineata cand sa trezit raul ...ca de obicei m-am dus la el in camera sa ii deschid usita de la patut sa iasa.. si el nu a reusit sa se ridice de jos ..L-am luat in brate si l-am dus in patul mare.. ne dand chiar asa mare importanta faptului ca nu poate sta in picioare pt ca ieri a avut un eritem fesier uratt si il ustura...si am facut eu legatura ca poate il ustura rau cand merge...
Peste 3 ore am ajuns la urgenta ca raul nu putea merge...sta in fund..sta in picioare sau in patru labe..

La urgenta i s-au facut si radiografii la bazin si genunchi..totul a fost normal..Hemoleucograma normala... Si ne-au trimis cu salvarea la Neuro psihiatrie infantila... unde suntem internati acum... suspecti de o pareza la piciorul drept..Refuzzz sa cred asta pt ca el isi simte piciorul ..misca degetele ..se gadila...dar nu se poate folosi de el..
Eu am venit acasa si a ramas tata peste noapte cu el... Ca mai am un sufletel mic si acasa... Ma doare sufletul cand ma gandesc cum e..si cand il vad ca e neajutorat..
Maine suntem programati la RMN.

Acum ajungand acasa mi-am amintit ca am uitat geamul deschis in camera lui azi noapte si nu a fost chiar asa cald si poate a racit ...Ca si pe mine cand ma mai prinde la spate nu prea imi pot misca um picior..Oare e posibil asta??? sau ma amagesc eu ...in speranta ca optimismul ma scoate din starea asta

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offffff intru si eu la taclale si cand colo vad doar .......
offff mai ank....ce pot sa spun????!!!! am ramas inlemnita......doamne ajuta sa fie ce spui tu si sa fie totul bine!!!! i-am povestit sotului si mi-a spus ca a avut si el un verisor care a patit asa din cauza curentului si ca si-a revenit in 2 zile!! deci gandeste pozitiv, TREBUIE SA FIE BINE!!!!
andreea, imi pare rau ca nu papa eric, nu stiu ce sfat sa iti dau ca noi nu am avut pb cu papa.
adinaaaaaaa........... ti-o trimit putin pe buni de iasmi ???
roxxy, bine ai revenit!! pe nazdravanul matei (citind mi-a saltat inima ca sunt si copii mai nazdravani si mai neastamparati ac si iasmi.....ceea ce nu credeam..)

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Anco acum intram sa le spun la fete ,pentru ca nu cred ca ar strica sa ne rugam toate ca Raul sa isi revina si sa fie doar de la curent.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ancad, ai mare dreptate!!! eu ma gandesc si ma rog sa fie raulito bine. doamne ajuta sa vina ank cu vesti bune!!!

si noi cred ca mergem azi dimi sau maine cel tarziu la spital la dr ca pana avem programarea la cabinetul dansului e prea mult......am asa emotzii si stare de nervozitate....offfff sper sa imi spuna si altceva inafara de operatie...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput