Parc de distractii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Distractie placuta, Ayla!!!!
Sa ne povestesti cum a fost!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ayla, ati plecat la Europa Park acum de Paste? Supeerrr...Sa ne povestesti cum a fost, noi nu am ajuns acolo inca, e programat pt 2010 !!
Cand am fost la Gardaland am stat la un hotel cam la 15km de parc, la Sirmione parca. Nu cred ca exista hotel chiar in parc, dar sunt multe statiuni pe aproape, pe malul lacului Garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

A fost minunat! De vis!
Info www.butterfly.ro/Parcuri_Europa_Info.htm" target="_blank">Europa Park
Din Arad sunt exact 1363 km (cat am mai ocolit noi spre si din parcari, etc), pe care i-am facut in 12 ore jumate. Dar a meritat si drumul si oboseala.
Iar in viitorul apropiat www.butterfly.ro/Parcuri_Legoland_Info.htm" target="_blank">Legoland avem pe lista.
O sa pun si poze.

Don't give up, look up!
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

Ayla ne spui si noua unde v-ati cazat,preturi.

Mergi la inceput

Am stat la Highway Hotel, de 3 stele, la vreo 6 km de park, a fost 117 euro pe noapte camera cu pat matrimonial si 2 paturi suprapuse pt copii, plus mic dejun inclus. Zona e minunata, e liniste, aproape e Shell-ul, Mc Donald`s-ul si Burger King. In Herbolzheim este. Am luat pliant sa ne facemn rezervare alta data, noi am fost super incantati.
www.highway-hotel.com

In parc am platit la intrare 63 euro de adult, bilet de 2 zile, si copil peste 4 ani 55 euro, 2 zile. Plus parcarea 4 euro la park.
In rest chiar ce am mancat, alimentarea, nu am avut alte cheltuieli.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

LauraT, am fost in Mirabilandia acum 3 ani. Poti lua intrare pt 2 zile si ai grija sa ai haine de schimb la tine. Si.neaparat costumele dse baie si prosoape. In rest...e de vis!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Din Germania Legolandul e preferatul nostru, avem in fiecare an abonament, dar si Bayern Park e frumos pentru copii http://www.bayernpark.de/ !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ayla,eu ma fost de curand la Legoland si pot sa spun ca am fost incantata.Dar ca sa fii mai sigura de timp bun,iti recomand sa mergi in lunile de vara.Si acum vis-a-vis de Legoland s-a mai facut unul nou Lalandia,si e fain si acolo.

Mergi la inceput

Cristina, Stefania, multumesc!
Ramane de proiect pe viitor, probabil pe vara, pt ca sotul nu mai are cum pleca acum.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma

Mergi la inceput