Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar (2)

Despre vaccinuri-intre minciuna si adevar (2) | Autor: MissParker

Link direct la acest mesaj

Capitolul 1 este AICI.

Nu apucasem sa mai postez la capitolul 1, unde discutia deviase (din nou) spre denigrarea persoanelor implicate.

Sa revenim la informatii despre vaccinuri, industria farmaceutica, adevaruri si minciuni.

1.

Pentru ca vad ca se tot insista cu „stiinta zice“, „stiinta face“, „stiinta a dovedit“, se pare ca e total trecut sub tacere faptul ca in spatele „stiintei“ se afla tot oameni, oameni care sunt coruptibili si chiar corupti, multi dintre ei:

Sheldon Krimsky – www.amazon.com/Science-Private-Interest-Corrupted-Biomedical/dp/0742543714" target="_blank">Stiinta in interese private. A corupt momeala profitului cercetarea biomedicala?. Daca veti citi cartea, veti afla ca raspunsul este: DA.

Horace Judson – www.amazon.com/Great-Betrayal-Fraud-Science/dp/0151008779/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1239285189&sr=1-2" target="_blank">Marea tradare – Frauda in stiinta

John Abramson – www.jabfm.org/cgi/content/full/18/5/414" target="_blank">Efectul conflictelor de interes asupra cercetarii biomedicale si a indicatiilor in practica clinica: Putem avea incredere in dovezile din medicina bazata pe dovezi?. Raspunsul este clar: NU. Interesant cum 75% din experimentele clinice publicate in The Lancet, the New England Journal of Medicine (NEJM) si the Journal of the American Medical Association (JAMA) sunt facute cu fonduri din industrie. Dar numai o treime din aceasta cercetare sponsorizata comercial are loc in universitati sau centre medicale academice, restul este facut de firme care lucreaza exclusiv pentru profit.

2.

Fiindca se tot vantura pe aici mari stiri mari cu litere de-o schioapa despre cum aia nevaccinatii mor pe capete la cate o runda de pojar etc., sa mai informam si despre fata cealalta a medaliei. Recunosc, asemenea stiri sunt rare, dar ele tot apar.

18 bebelusi si copii mici au murit in urma vaccinarii in decurs de 4 ani, reiese dintr-un raport secret al guvernului englez.

4 decese au fost puse in legatura cu reactiile adverse la vaccinul ROR, conform documentelor puse la dispozitia guvernului de consilierii acestuia, experti in imunizare.

Pe langa declaratiile oficiale (litaniile de acum cunoscute „Nu va faceti griji, totul e ok“ ), Dr. John Griffin, fostul editor al revistei medicale Adverse Drug Reactions, declara: "In cazurile de deces este foarte probabil ca doar un caz din doua sa fie raportat, in cazul altor efecte secundare un caz din 10". Medicii sunt solidari, nu???

Detalii www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510273/Secret-report-reveals-18-child-deaths-following-vaccinations.html" target="_blank">aici


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

3.

Daca va intereseaza aspectele etice si cam cat valoreaza viata copiilor pentru concernele farmaceutice, cititi aici despre www.independent.co.uk/news/world/africa/pfizer-to-pay-16350m-after-deaths-of-nigerian-children-in-drug-trial-experiment-1663402.html" target="_blank">Cum se spala pe maini concernul Pfizer dupa ce a omorat copii nigerieni experimentand pe ei antibiotice. O suma derizorie de 50 de milioane de pfunzi va fi platita (in urma unui aranjament ca sa nu se ajunga la proces) pentru moartea unor copii nevinovati.

Firma trimisese o echipa de doctori in orasul nigerian Kano, in toiul unei epidemii de meningita, cu scopul declarat de a implementa o "misiune umanitara". Ceea ce a urmat a fost un experiment medical ilegal pe copii care erau bolnavi critic, medicii dand unor copii un medicament nou al firmei Pfizer, altor copii un antibiotic deja verificat al unei firme concurente.

Nimic nu s-ar fi aflat daca firma asta Pfizer nu ar avea si angajati cu constiinta. Juan Walterspiel a scris o scrisoare presedintelui de atunci al companiei, William Steere, la un an si jumatate de la evenimente, in care preciza ca acel experiment a violat regulile etice. Walterspiel a fost concediat o zi mai tarziu pentru motive care, nu-i asa, nu aveau nimic cu scrisoarea respectiva.

Ei, erau doar niste africani amarati... nu-i asa?

4.

Last but not least, iata ca ne apropiem de deznodamantul procesului Dr. Wakefield, medicul de acum celebru pe care Big Pharma si slujitorii ei credinciosi au incercat sa-l discrediteze, dar vor esua lamentabil. Am zis eu ca adevarul iese in final la iveala.

Astfel, cu dedicatie speciala pentru raspandacul-sef x., pe 7 aprilie a detonat o mica www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/Lies%20Exposed%20At%20The%20UK%20MMR%20Vaccine%20Trial%20Court.pdf" target="_blank">bomba in proces, o bomba care va avea implicatii si pentru Consiliul Medical General, si pentru guvernul britanic si pentru revista medicala The Lancet. Slava Domnului!

„Ziaristul“ Brian Deer, initiatorul procesului (care totodata relata in ziare despre proces pana sa se afle implicarea lui directa, lucru total lipsit de etica) si-a iesit din fire si a facut spume chiar in camera audientei.

Motivul? Au aparut dovezi ca Dr. Horton, editorul revistei The Lancet, stia despre faptul ca Dr. Wakefield strangea dovezi medicale legate de procesele parintilor cu copii autisti vatamati de vaccinuri, stia acest lucru cu un an inainte de aparitia articolului Dr. Wakefield in ziarul The Lancet. Ceea ce este contrar declaratiei date de el sub juramant in 2007, cum ca nu ar fi avut habar de asa ceva.

Culmea este ca scopul acelei actiuni in justitie era acela ca Dr. Horton (mieluselul moralist) il acuzase pe Dr. Wakefield ca ar fi trecut sub tacere implicarea lui in procesele parintilor cu copii imbolnaviti de autism in urma vaccinurilor.

Inca o bombonica: Dr. Horton a uitat sa declare ca seful lui, Sir Crispin Davis, presedintele Reed Elsevier, fusese numit director non-executiv la ... pârâtii procesului cu parintii, insasi firma GlaxoSmithKline, iar asta in vara lui 2003, deci numai cu cateva luni inainte de aparitia articolului care-l incrimina pe Dr. Wakefield.

Asta pe langa alt fapt absolut jenant: judecatorul care respinsese cazul parintilor cu copiii autisti impotriva firmei GlaxoSmithKline este ... nimeni altul decat fratiorul mai mic al lui Sir Crispin, Sir Nigel Davis...

Se leaga ceva, faceti ceva conexiuni la nivel de cortex?

Anyway, pentru cine doreste in continuare sa se informeze, mai multe detalii gasiti www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/JABS%20Briefing%20Note,%209%20April%202008.pdf" target="_blank">AICI.


Si tot despre vaccinuri...

Fapt este ca asa-numitul „Vaccine Compensation Act“ (hopala, ce tupeu pe ei, sa admita ca vaccinurile chiar fac rau unora!! In acelasi timp, ce jalnic sa pretinda ca acest rau ar putea fi vreodata compensat cu bani!!) deja a compensat peste 2.000 de persoane/familii care au dovedit ca au fost vatamate de vaccinuri, ceea ce a rezultat in plata a ca. 2 bilioane de dolari. In plus, sute de articole medicale/stiintifice din lume, de la universitati de renume, au implicat de mult timp timerosalul ca factor cauzal in tulburarile de dezvoltare neurologica care includ autismul.

Mai departe, in 2003 Comitetul Reformator al guvernului american a ajuns dupa investigatii de 3 ani si jumatate la concluzia ca timerosalul este raspunzator pentru cresterea cazurilor de autism si ca FDA si autoritatile de sanatate, in refuzul lor de a actiona pt. eliminarea mercurului, s-au facut vinovate de “infractiune institutionalizata in scop de autoprotectie si protectionism inadecvat al industriei farmaceutice”.

Mai multe detalii, in articolul www.opednews.com/articles/3/opedne_evelyn_p_051126_pharma_s_poisoned_ge.htm" target="_blank">Generatia otravita de industria farmaceutica

Asa cum a durat 50 de ani pana la primele verdicte impotriva industriei tabacului, care corupea si mituia la greu „experti“ care „garantau“ ca tigarile nu cauzeaza cancer, va mai dura probabil niste ani buni, dar in final sunt convinsa ca si adevarul despre vaccinuri va iesi la iveala...

Inceputul l-a facut cazul www.cnn.com/2008/HEALTH/conditions/03/06/vaccines.autism/index.html" target="_blank">Hannah Poling, in care guvernul a intervenit cu decizia de compensare financiara pentru autismul de care sufera fetita in urma vaccinarilor. Vor mai urma si altele. Pana ce „stiinta“ corupta se va schimba (oare?), imi ramane sa sper ca macar politicienii si judecatorii se vor dovedi mai integri.

S-auzim de bine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker
Nu apucasem sa mai postez la capitolul 1, unde discutia deviase (din nou) spre denigrarea persoanelor implicate.


Oh my!!
Pai, nu a denigrat nimeni "persoanele implicate", fiindca au avut grija sa se denigreze singurele prin trimitere de PM-uri care sa sperie mamicile pro-vaccin ("inca nu e prea tarziu, poti chiar acum sa repari raul facut" ), prin programarea propriului bebelus de a deveni un inteligent rebel si prin antecedente de conturi clona de pe care "persoanele implicate" se ridicau singure in slavi .Asta e pentru cei care se indoiau ca englejii au Libertatea lor .Citat:

Pentru ca vad ca se tot insista cu „stiinta zice“, „stiinta face“, „stiinta a dovedit“, se pare ca e total trecut sub tacere faptul ca in spatele „stiintei“ se afla tot oameni, oameni care sunt coruptibili si chiar corupti, multi dintre ei
Asta e tare de tot . Ma duc imediat sa o pun la De la forum adunate :))).


P.S. MissParker, sa nu crezi ca am ceva cu tine.
Stiu ca nu poti fi oprita, si nu pot sa nu ma ingrozesc la gandul ca un copil se poate imblonavi grav sau poate muri din cauza obsesiilor tale :(((.

Da, se poate trai si fara vaccin, dar atat de mult conteaza zestrea genetica a copilului, mediul de viata, conditiile de viata si ce ii ofera viata in general, incat nu mi-as permite sa refuz vaccinul nici macar propriului copil, despre care stiu mai multe decat stiu despre mine insami.

Repet, ceea ce faci aici, pe DC, este oribil, inconstient si periculos!!!


Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !


Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

IATA si sursele
Jurnalul american al medicilor de familie in care unui dubios i se permite sa debiteze ineptii in legatura cu studiile clinice (una din putinele modalitati actuale de verificare a eficientei si sigurantei medicamentelor)
2 carti la fel de obscure ca si cei care le scriu si ale caror reale interese nu le postezi aici
Atata timp cat autismul se diagnosticheaza si la cei nevaccinati si autoritatea in domeniu, singura pe care de altfel ar trebui sa o ascultam, OMS asigura ca nu exista nici o legatura reala (nu una inchipuuita de diversi frustrati care trebuie musai sa gaseasca vinovati pe alti pentru ratarea din vietile lor) ceea ce incerci tu sa insinuezi in mintile parintilor care nu au cunostinte medicale este ABOMINABIL

In concluzie, ca vad ca degeaba aduc argumente stintifice, ca lumea pleaca urechea tot la ineptii mistice scrise in reviste gen cancan sau formula as, ceea ce faci tu aici este un lucru foarte periculos si desi pe acest forum libertatea de exprimare este aparata voi atrage atentia administratorilor privind mesajele de acest gen si consecintele dezastroase pe care le pot avea.

In rest, urat , foarte urat din partea ta, Miss Parker. Cu parere de rau trebuie sa spun ca astfel de campanii ca cea in care esti implicata zilele astea (acum un an era alaptatul daca imi aduc bine aminte) se incadreaza intr-un anumit patern bipolar de care sper ca medicul la care mergi pentru psihoterapie e constient si are deja un plan terapeutic pentru el.

Iar pentru cele care citesc uimite si speriate aberatiile pseudo-stintifice de mai sus, aveti mare grija si nu faceti gesturi extreme.
Vaccinarea a salvat milioane de vieti iar efectele secundare sunt prea putine ca sa fie cu certeta doar din cauza vaccinului.
Nimeni din lumea medicala actuala nu vrea sa faca rau (ma rog, cu exceptia unor dubiosi ca cei de sus) si de obicei majoritatea opiniilor este indiferent de semnele de intrebare in favoarea vaccinarii, cu respectarea riguroasa a indicatiilor, precautilor, conditilor de pastrare, preparare si administrare a acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sheannamp uff, credeam ca nu mai iese odata medicul din tine prin pielea moderatorului

MissParker, conform unui studiu secret daca ai fi mama mea as face autism. Nu as vedea o alta modalitate de a ma proteja de tine.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Sheannamp, te asigur ca nu-ti amintesti bine, eu nu am fost implicata in nici o campanie ref. la alaptat, dar stii cum e cu prejudecatile, greu se scapa de ele

Ma bucur ca ai mentionat-o pe terapeuta mea. O gasesti www.pointoo.de/o/DE/Hessen/Frankfurt am Main/Arzt.html?page=4" target="_blank">AICI, o cheama Elfriede Zehme-Hafner si daca stii germana, iti dau numarul ei.

Elfriede este medic SI psiholog, are 70 de ani si nu si-a vaccinat copiii (ups, cata clarviziune inca de acum 40 de ani!!), fiica ei este de asemenea medic si terapeut si nu si-a vaccinat copiii. Ia uite alti medici abominabili... Imagineaza-ti surpriza mea placuta cand am aflat aceste lucruri.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ia sa vedem si niste surse mai putin obscure...

Spre exemplu, avem aici un www.spiegelblog.net/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/masern.jpg" target="_blank">grafic despre evolutia pojarului in Germania intre anii 1961 si 2000, grafic publicat de Biroul Federal de Statistica din Wiesbaden.

Din acest grafic se vede limpede ca introducerea vaccinarilor pe la 1975 nu a avut nimic, dar NIMIC de-a face cu declinul pojarului ...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid


MissParker, conform unui studiu secret daca ai fi mama mea as face autism. Nu as vedea o alta modalitate de a ma proteja de tine.

Come to The Dark Side ... we have cookies!asta ecea mai tare replica auzita in ultimul timp!

denizel si eu sunt de parere ca Miss Parker este de neoprit,de fapt ajung la concluzia ca face aceasta propaganda pentru a-si demonstra singura ca a luat decizia corecta!

Eu sper ca mamicile tinere sau mai putzin tinere,cu sau fara experientze,sa nu se lase mani****te de Miss Parker si sa ia decizia corecta in privintza copiilor!Sper din tot sufletul ca si bebe-lul lui Miss parker sa fie ocrotit de boli,sa nu aiba de suferit datorita deciziei luate de mamica lui!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Aceeasi sursa, Oficiul Federal de Statistica din Wiesbaden, alta boala "eradicata" (???) de vaccinuri: www.spiegelblog.net/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/diphtherie21.jpg" target="_blank">grafic despre evolutia difteriei in Germania intre anii 1920 si 1995.

De aici se vede si mai limpede ca

1) in 1925, cand s-a inceput vaccinarea cu primul vaccin anti-difteric (Adsorbat-Impfstoff), s-au inmultit cazurile de difterie. Ceea ce dovedeste ca vaccinul era apa de ploaie.

2) Din 1970 pana in 1980, cand s-au facut vaccinari in masa, avem o fluctuatie la fel de clara, care se incadreaza per total in declinul general al bolii.


Nu mai continui, cred ca deja este evident pentru toti cei care vor sa vada.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ia sa vedem si niste surse mai putin obscure...

Spre exemplu, avem aici un www.spiegelblog.net/wordpress/wp-content/uploads/2009/03/masern.jpg" target="_blank">grafic despre evolutia pojarului in Germania intre anii 1961 si 2000, grafic publicat de Biroul Federal de Statistica din Wiesbaden.

Din acest grafic se vede limpede ca introducerea vaccinarilor pe la 1975 nu a avut nimic, dar NIMIC de-a face cu declinul pojarului ...Din raionu' Wiesbaden? Uauu! De la tine de pe strada nu ai poze?
Ce ar fi sa ne uitam putin peste www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/6mishome.htm" target="_blank">datele de la www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/images/measles_incidence.gif" target="_blank">Center for Disease Control? Nu de alta dar daca mai continui cu minciunile astea pe aici o sa ramana cum am stabilit deja.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Doamne,cred ca o sa astept mult si bine un raspuns de la MP la o intrebare foarte simpla:daca ea sau copilul ei ar fi muscate de un animal cu probleme cum ar proceda:ar face vaccinul sau si-ar lasa copilul sa moara?

Mergi la inceput