De Ce Nu? Femeile Care Inseala
Raspunsuri - Pagina 20
marius spune:
Lipsa copiilor este un nonsens atunci cand vrei si poti sa ai copii. Nu este negociabil, nu este compensabil, nu este nimic. VID total. Cine se pune pe sine in fata unui copil merita un NU maaaare de tot.
Asta e. Ia intreaba-ti parintii cum ar fi daca tu nu ai fost existat? Probabil ca se vor uita ciudat la tine si nu vor avea nici un raspuns. Pentru ca NU MAI EXISTA o astfel de probabilitate. In fine.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
balanta spune:
...si ne intoarcem la vesnica intrebare...ne casatorim ca ne iubim sau ne casatorim daca este implinita o lunga lista de....asteptari...
ivona_st spune:
seara buna. eu sunt pregatita sa imi iau portia de judecati de valoare pe topic-ul asta.
cazul meu: maritata de 5 ani, cu un copil de 3 ani, mi-am inselat sotul cu un amic de-al lui pe care il cunoscusem cu doua zile inainte. a fost o atractie sexuala absolut dementa si nu mi-a mai pasat de nimic. constinta nici macar nu a incercat sa zvacneasca, desi in trecut se dovedise destul de eficienta: n-am fost niciodata o femeie cu privirea-n pamant si mainile in poala, dar m-am oprit mereu strict in zona de flirt cand ar fi existat ocazia sa pic intr-ale adulterului. de data asta insa, nu simteam ca vreau sa ma opresc. din contra.
faptul ca respectivul era, si el, insurat, iar sotia lui era gravida in al doilea trimestru nu are cum sa ma faca mai simpatica persoanelor cu simt critic care citesc postarea asta. noroc ca a ma face simpatica nu e scopul meu. mai ales aici si acum.
intreaga poveste a durat cam 3 luni. cineva scria pe aici ca iti trebuie, printre altele, timp ca sa poti "duce" o relatie extraconjugala. trebuie, dar iti gasesti. pauze la serviciu, intarzieri acasa, "intalniri" cu prietene...exista portite pentru fura ceva timp. chiar cand ai un copil.
asa cum intuiam inca de la inceputul relatiei asteia, m-am indragostit. mi s-au aprins calcaiele. simteam ca plutesc. imi batea inima mai tare la fiecare sunet scos de telefon. din clipa in care pe mess aparea o fereastra de dialog cu el, pe fata mea aparea un ranjet idiot. cand ma indreptam spre locul unde urma sa ma intalnesc cu el sau cand il asteptam sa ma ia mi se parea ca timpul nu se misca din loc. stiam ca va dura putin, stiam ca nu e o alternativa la omul de langa mine dar parca tocmai d'asta vroiam sa traiesc experienta cat mai intens, sa trag dine a tot ce pot. si a fost, intr-adevar, extrem de intens. atractia, indragosteala, totul. evident, si finalul a fost intens. :-) foarte brusc, adica. si conform cu asteptarile.
daca ma intreaba cineva "de ce?" nu stiu sa raspund. nu l-as fi inlocuit pe sotul meu cu celalalt barbat nici daca eram, cu totii, 3 persoane fara obligatii. ne simteam extraordinar impreuna, radeam mult, admiram multe lucruri la el. dar nu ar putea fi, niciodata, persoana langa care sa traiesc. chiar glumeam de multe ori spunandu-i ca, la cate a facut in viata asta, are mare noroc ca sotia lui i-a ramas alaturi. deci nu am inselat pt ca vroiam un potential viitor partener, ceva mai bun decat ce am acasa.
nu am vrut sa ma razbun pe cel de langa mine pe motiv ca, de cand a aparut fetita, a avut mai mult timp liber ca mine, mai putine obligatii ca mine, o mai mica implicare in tot ce inseamna casa si copil. cel putin, nu in mod constient. iar pe cel cu care am inselat nu l-am ales premediat. nici nu construisem vreodata, in minte, imaginea celui cu care, da, as avea o aventura. aparitia lui m-a lovit in moalele capului si nu am mai gandit. adica nu m-am gandit decat ca il vreau si asta a fost. am inceput "aventura" gandind ca un barbat dar, pana la urma, m-a lovit si pe mine pattern-ul feminin de a trai o astfel de relatie - cu indragosteala. au fost momente in care ne venea sa fugim de acasa...vorba vine, sa evadam undeva, cateva zile, pt ca fiecare simtea nevoia de mai mult timp impreuna.
alt amanunt care nu imi face cinste e ca nu m-am simtit vinovata in niciun moment. nu am simtit nici ca mi se cuvine, nici ca o fac "de-a naibii", nici ca ar trebuie sa se deschida pamantul si sa ma inghita. pur si simplu mi se parea ca traiesc ceva care urmeaza sa se termine in curand si ca, pana vine acel moment, vreau sa ma bucur de ceva-ul cu pricina. din clipa in care am decis ca o iau pe drumul asta am facut-o in mod asumat. mi-am asumat inclusiv riscul ca sotul meu sa afle despre dubla tradare - cea din partea mea si cea din partea amicului. nu pot spune ca nu imi pasa. ma gandeam ca cel mai grav lucru care se poate intmpla va fi sa ne despartim. pt ca, daca tragi linie, facand abstractie de toate amanuntele gen cine va afla, ce va comenta, cum il voi mai privi in ochi etc, totul se rezuma la asta, la riscul de a o lua de la capat pe cont propriu, divortata si cu un copil.
daca regret? am impresia ca nu. mi-a batut inima altfel. si mi-a fost tare bine, atat cat a durat. culmea e ca relatia pe care o aveam ma facea mai rabdatoare, mai toleranta, mai draguta acasa. eram atat de binedispusa si de senina incat nu ma mai enervam deloc, priveam cu ingaduinta lipsurile sotului (unele care, inainte, ma scoteau din sarite) si eram inclusiv o mama mai calma si mai vesela. iar lucrurile astea au continuat chiar dupa incheierea relatiei.
am zburat sus o vreme si am revenit pe pamant. nu i-am spus sotului si nici nu am sa o fac vreodata. poate ca, daca voi afla intr-o zi ca si el m-a inselat sau voi descoperi la prima mana tradarea, voi fi mai intelegatoare decat as fi daca nu as fi fost in postura de a insela. nu sunt o ipocrita, cel putin asa cred. n-as putea sa ma urc pe pereti si sa fac scandal. cu siguranta, ar durea. dar propria abatere va servi drept amortizor.
espiritu spune:
ceea ce a descris ivona este ceea ce numesc eu revigorare a relatiei.
uneori e benefic.nu e de dorit dar uneori chiar ajuta.
inca o data vreau sa repet pt cele care si-au pregatit rosiile : NU SUSTIN ADULTERUL!!e o diferenta intre a fi pro adulter si a reusi sa vezi un pic dincolo de tabuurile societatii.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ivona_st mi-am inselat sotul cu un amic de-al lui pe care il cunoscusem cu doua zile inainte. ... daca regret? am impresia ca nu. mi-a batut inima altfel. si mi-a fost tare bine, atat cat a durat. culmea e ca relatia pe care o aveam ma facea mai rabdatoare, mai toleranta, mai draguta acasa. eram atat de binedispusa si de senina incat nu ma mai enervam deloc, priveam cu ingaduinta lipsurile sotului (unele care, inainte, ma scoteau din sarite) si eram inclusiv o mama mai calma si mai vesela. iar lucrurile astea au continuat chiar dupa incheierea relatiei. |
Foarte frumos! Sa te aplaudam???
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui espiritu ceea ce a descris ivona este ceea ce numesc eu revigorare a relatiei. uneori e benefic.nu e de dorit dar uneori chiar ajuta. inca o data vreau sa repet pt cele care si-au pregatit rosiile : NU SUSTIN ADULTERUL!!e o diferenta intre a fi pro adulter si a reusi sa vezi un pic dincolo de tabuurile societatii. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
espiritu, ajuta pe naiba, n-ajuta nimic. Ar ajuta poate la ceva daca i-ar spune sotului si eventual si sotiei celeilalte.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristoiu
Foarte frumos! Sa te aplaudam??? |
si tu esti controlor de moravuri ?
cristoiu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mik
si tu esti controlor de moravuri ? Mik. |
Nu sunt controlor de nimic. Dar fiecare actiune are un scop. Fac ceva ca sa obtin ceva.
Ma intreb, asa de exercitiu, ce vrea ivona sa obtina. Poate aplauze.
Sau oare aprobare si mingaieri pe crestet?
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristoiu
espiritu, ajuta pe naiba, n-ajuta nimic. Ar ajuta poate la ceva daca i-ar spune sotului si eventual si sotiei celeilalte. |
da-mi tu motivele alea puternice si OBIECTIVE pt care ar trebui sa faci delatiunea.
nu stiu cat e sau nu de adevarat ce a scris doamna in cauza,nu e problema mea sa stiu daca e sau nu real.
cu ce te deranjeaza daca situatia e roz in familia ei dupa acest episod?cu ce te deranjeaza ca aventura in sine a facut-o sa aprecieze ce avea ?
ce te dearnjeaza de fapt?ca au facut sex/dragoste?
si in definitiv asta e subiectul acestui topic.vrei sa fie inchis ca nu iti plac tie chestiile care oricum exista?cere sa fie inchis si nu mai trebuie sa arati degetul nimanui cu aere de moralista sefa.
mai demult era o brigada care vad ca nu prea mai exista.pt cine isi aminteste de "beretele roz".esti bereta roz?
I'm not crazy my reality is just different than yours !
Deus spune:
ivona_st - esti tare
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney
>>>Continuare