Bomba

Bomba | Autor: LucaLuca

Link direct la acest mesaj

"În legatura cu propria situatie locativa, l-am mai întrebat pe ministrul Sanatatii de ce si-a cumparat un apartament tocmai la Monaco. “E casa de vara. Mergem doar în vacanta acolo. Apartamentul l-am cumparat cu o parte din banii primiti dupa ce am vândut o companie de leasing. Prioritatea personala, a mea si a familiei mele, este sa avem un copil si exista un anume tip de impediment medical pentru care nu am reusit pâna la aceasta vârsta. În gândirea noastra, sigur ca nu stiam ca avea sa se întâmple la sfârsitul lui decembrie 2008, era sa mergem sa folosim acel loc pentru a urma împreuna un tratament si eventual sotia mea sa ramana gravida. Acum a trecut pe planul doi. O sa vedem cum o sa rezolvam aceasta prioritate personala”, a conchis Ion Bazac."

sursa: http://www.cotidianul.ro/ion_bazac_se_intarzie_constructia_apartamentului_lui_mircea_geoana_dar_din_pacate_n_am_cu_ce_sa_l_ajut-70942.html

How about that?!

Macar acum comentati?! Articolul e de astazi, va fi monitorizat de cabinetul ministrului. Adresati-va unui om care, iata, stie ce inseamna lupta cu infertilitatea. Si care poate sa faca ceva in Romania pentru cei care nu au bani sa faca tratamente in Monaco!---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Adevarata BOMBA!!! Ne-a dat Dumnezeu un ministru al sanatatii care chiar face parte din "secta" noastra. Acum depinde de noi sa-l sensibilizam cu privire la aceasta problama la nivel national. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Luca esti minunata
Haideti fetelor sa lasam comentari este in interesul nostru o asa ocazie nici nu ne gandeam. Eu comentae cand ajung acsa nu pot de la servici.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubitMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Mie mi se pare science fiction nu atat informatia in sine, cat coincidenta fericita. Ministrul Sanatatii sa fie direct afectat de problema pentru care luptam noi si, mai ales, SA SI RECUNOASCA PUBLIC!!

Ma indoiesc, din pacate, ca vor fi prea multe comentarii - trebuie facut user, dureaza 40 de secunde, si banuiesc ca este un efort inuman, epuizant pentru unele dintre persoanele de aici. Daca vor exista totusi persoane care isi vor face user pentru a comenta, la rubrica pagina web puneti va rog http://. - atragem vizite pentru cauza.

Exista si un buton de votare a articolului.

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Am vazut ca exista un forum de discutii si pe site-ul Ministerului Sanatatii! Propun dezbaterea pe un topic acolo: www.ms.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Daca este real, imi pare rau pt familia d-lui ministru. E dur sa nu poti concepe indiferent de rangul social si cateodata banii nu iti garanteaza ca reusesti. Dar adevarata frustrare este cand din cauza motivului financiar visele iti sunt spulberate.E trist dar in Romania asta se intampla in timp ce politicienii sunt prea ocupati de marile lor interese si sa fure cat pot in timpul cand sunt la guvernare. Redati femeilor din Romania visul macar sa isi poata strange copiii in brate intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Luca, crezi ca ajuta cu ceva inca un comentariu acolo? ca in rest am comentat peste tot, incl pe site-ul cu filmuletul de la romania te iubesc.
Bravo!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Ingeras, eu pot sa spun doar - nu ma intreba de unde stiu, dar stiu - ca articolul este citit de catre ministru, cu tot cu comentarii. Crezi ca ajuta comentariile? :)

Iti multumim pentru tot!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

LucaLuca - esti extraordinara! Iti multumim din inima!

Fetelor - haideti sa acordam azi 10 minute pentru a scrie un mesaj pe Cotidianul. Nu e greu deloc de facut acel user. Marturisiti ministrului toata durerea voastra! Cum sa nu il intereseze orice articol si comentariu despre el? E la inceput de drum in functia pe care o ocupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

comentat

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

si eu am comentat si nu mi s-a parut deloc greu..
LucaLuca felicitari pentru toata munca pe care o depui pentru aceasta cauza. Sunt sigura ca se va schimba ceva in curand, nu se poate altfel, trebuie sa credem!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput