Cafelutza de Emirate

Cafelutza de Emirate | Autor: ache

Link direct la acest mesaj

Fetelor, poftiti de continuati aici.

Fac abstratie ca e seara si va invit la o cafelutza, curmale si baclava, cui ii permite silueta .
Pana una alta eu astept sarbatorile, mai exact zilele libere si sper sa nu fie trafic ca la nebuni, sa putem pleca din oras fara stres si nervi. Visez frumos .

Pearl, ce s-a intamplat cu bradul, n-ai gasit sau era prea scump? Iar despre blocurile fara curent, pai ce sens are sa le construiasca si apoi sa le tina asa, ca trebuie sa-si scoata investitia.
De chirii, ce sa mai zic. La noi un studio e intre 70000 si 90000 Dhs, dar oricum nu gasesti nimic available. E dezastru cu casele.

Annie, te duci in Dubai la shopping si plimbareala, sau lucrezi acolo? Eu o sa ma fac singura de ras ca nici n-am carnet si n-am condus in viata mea, momentan imi chinui soata si cica imi deschid si eu dosar. Numa' ca zic asta de vreo 2 ani.

Frumos de voi ca va intalniti. Nu stiu cati romani sunt aici, am mai intalnit dar prieteni nu mai am, ca au plecat din tara. In schimb avem restaurant cu specific romanesc, "Transilvania" si mai era sambata "Seara romanilor", serveau sarmalutze, ciorbitza burta si mititei cu mamaliguta, dar nu stiu daca se mai face.
Sunteti invitatele mele de veniti prin Abu Dhabi.

Am ajuns si noi pana la urma sa vedem rechinii de la Dubai Mall. Si ne-au cam pacalit, ca pozele din ziare, alea vechi, aratau ceva enorm ca acvariu. Oricum e frumos. Nu stiu cum de intrau scafandrii aia sa dea mancare la pesti, cum de nu-i haleau rechinii. Poze aici.

Ce mai stiti de celelalte fete de pe forum. Luna 75 vad ca nu a mai scris deloc. Sper ca e bine.

Ma duc sa astept si eu ploaia, ca pana acum numai vant si nisip.
Si sa fac curat, ca vin ai mei in 2 zile si casa e cu fundul in sus.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ache pt topic

Eu dau cafeul de dimineata, cu curmale si baclavale

restaurant cu specific romanesc in abu dhabi ??/ imi ies ochi din cap, nu stiam, asa ca fa bine si da o adresa, turn -by -turn ... auzisem ca ar fi si o biserica ortodoxa pe acolo, stii ceva?

aici chiriile sunt . mult mai acceptabile un apt cu 3 cam cam 50.000.. .dar greu se gaseste.

Eu numai ma shopinguiesc si plimb (a se citi rataci) in dubai desi ieri am ajuns in bur dubai, dupa ce m-am ratacit, am oprit la city center s-a iau un taxi, dupa o ora m-am enervat si am luat masina..si am reusit

Eu va invit la fujairah, pana si parcari avem peste tot si free .

vineri as vrea sa merg la city center (daca tot am invatat drumul ) sa vad de cadouri pt mos Nicolae, dar fara Clau, ca e golan mare si se prinde

va pup

ache , oare sa fi deschis subectul la preteni din totdeauna?!?! (dau si eu cu parerea)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

In primul rand LA MULTI ANI DE ZIUA ROMANIEI!!!!!!

Ce baclavale..eu am descoperirea secolului in materie de dulciuri..ii zice kanafa (sau canafa??) si e o minunatie de branza dulce cu fidea crocanta si inecata in sirop de zahar!!
Ache si eu la unison cu Annie..restaurant romanesc in Abu Dhabi????????????? Mamaaaa..pai asteapta-ma ca vin! Mai ales ca daca au si mancaruri din Transilvania (noi suntem clujeni)
Cat despre cladirile fara curent isi scot ei investitia oricum ca se aduc ceva linii de elctricitate din Fujairah sau Sharjah...

Ei, Ache fiind voi mai aproape de ambasada, ati vost la vot????

Pearl

Mergi la inceput

LA Multi Ani tutoror romanilor din Emirate!

Da chiar ache cu cine ai votat? cred ca e cam balamuci cu votatul

Mey Pearl, cum sa aduca de la Fujairah ca si aici toate cladirile noi sunt fara curent....

Ah si azi am facut 4 ani de emirate

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Neata si LA MUL TI ANI[u] de ziua emratelor, ce fericiti sunt astia pe aici, si la voi la fel?

Eu ii inteleg pe localnici, dar pilipinezii, indienii si altii ???

Ache tu esti aici cu toata familia? Au sosit ai tai parinti? Sper s-a ajunga cu bine, si s-a aibe timp frumos aici

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Neata si o .
N-am reusit sa mai intru ieri, eram prinsa in curatenii de ultima ora .

Asa ca "La multi ani romanilor!" si "La multi ani emiratilor!". Au decorat astia tot, frumos, o sa fie nebunie de trafic azi. Si de la radio santz am auzit ca fac in Abu Dhabi un foc de artificii de 45 min., ala de la Atlantis a fost de 40 min. sic. La cat au cheltui cu artificiile puteau sa bage ceva si in publicitate, ca daca nu anunta nici nu o sa stie nimeni sa se uite, na. Asta pe seara, pe la 8, deci mai e timp sa ajungeti . Ieri a fost concert George Michael, l-ati ratat .

De votat n-am votat, nici nu stiu ce se vota, luminati-ma si pe mine. Eu sunt cam rupta de realitate de cand cu bb, abia astept sa vina ai mei. Sosesc in noaptea asta si stau 3 luni, ca mi-au refuzzat rezidenta pt ei, povestesc mai tarziu si de ce. Si am si mareata idee sa ma duc si eu cu bb la aeroport, sper sa nu chinuim copilul prea mult. Annie , merci de urari.

Restaurantul e deschis recent, de vreo 6 luni cred si au un meniu mare, include si gulas, pastrama nu stiu cum, mamaligute, o gramada de ciorbite , sarmalute, pui la ceaun cu mamaliguta si mujdei, musaca, tigai picante, mai zic? Din cate stiu e al unor sirieni care traiau prin Romania, sau traiesc si au bucatar roman (o sa intreb de-i ardelean) si au chelnarite romanace si un baiat barman, la sucuri poate .

E langa serviciul meu, il vad pe geam de la birou. E in Hamdan Street, behind BHS Bldg., la mezzaninul unei cladiri de vreo 4 etaje, scrie mare Transilvania. Poate asa va momesc sa veniti pe aici . Si ne-au facut si plaja noua, pe Corniche, cu tot ce trebuie, dusuri, toalete, ...va astept. Zici ca-s platita sa le fac reclama .

Biserica eu stiu ca-i catolica, dar se duc toti crestinii, nu-i bai.

Subiectul l-am deschis aici ca cica suntem la categoria grupuri de rezident, daca vreti cerem sa-l mute.

Ce faceti zilele astea libere de vin? Spuneti tot, poate imi vin idei si mie. Da sigur sigur trebuie sa ajung in urmatoarele 3 luni prin "Fujazeera" si Ras al Khaima.

, ma duc sa golesc un dulap, sa coc vinetele si apoi cumparaturi.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Toata chestiunea cu Abu Dhabi e ca e taaare departe de noi...tre sa facem vro 4 ore sau asa ceva cu masina pana p-acolo..ca altfel ne place mai mult ca Dubaiul.
Ache au fost alegeri parlamentare in Romania, primele cu vot uninominal...din cate am inteles, a iesit iar PSD...sta-le-ar in gatlej!
Care zile libere???????

Pearl

Mergi la inceput

vb lui pearl, care zile libere, eu tot am liber de 4 ani plus vreo 2 in tara .. recent am capatat un membership la Hilton si ne mai omoram timpul pe acolo, ca in rest... plictis la greu

data trecuta cand am fost la Abu dhabi am facut vre-o 3 ore jumate (pana la ambasada) cu tot cu popasuri, chesti e sa "nimeresti" Dubai by-pass, la intoarcere l-am ratat (ceva obisnuit, nu)

eu azi am de calcat, si daca e cald, poate iesim la Hilton. Ah al meu sot munceste azi . am si o invitatie la "La meridien" cica e un fun day, dar nu cred...suntem raciti.

ACHE, am vazut poze, cat are Adam, si scuze ca intreb, sotul tau ce nationalitate e?

si daca popositi la fujazeera, si vrei s-a ne vedem, let me know , cat despre rezidenta, in cele 3 luni poti sa o faci, nu? stiu ca au schimbat sistemul de vize, dar nu stiu exact ce si cum

EDIT: Ache Sa-ti traiasca flacaul si s-a creasca mare e un dulce!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

neatza, fetele, e vineri, ce planuri aveti?

va invit la o cafea in Fuj e cam rece . ce ati luat de mosh, ce vreti de la el?

Ache cum au ajuns ai tai? cum se simt?

pearl tu? nu mai spui nimik?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Io-s mai lenesa azi, numai acum m-am trezit...si in RAK e frigornitza..de cateva zile dorm cu sosete in picioare.
Azi cred ca nu facem nici o excursie..lenevim p-acasa....
Annie te bagi la o excursie in Abu Dhabi de Eid (am inteles ca is vreo 4 zile libere si io-s cu gandul la restaurantul pomenit de Ache..)?

Pearl

Mergi la inceput

si eu vreau sa vad restaurantul respectiv, dar..

1. nu stiu cand e Eid-ul

2. nu cred ca al meu sot v-a avea 4 zile libere

3. pana in abu dhabi nu cred ca conduc singura

4. azi vreau sa merg in city center singura sa iau cadou la cupil

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput