Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  Clinica Virtuala Desprecopii.com

Ajutor!!!Interpretare analize

(2 voturi)
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 6
Bubulin
Bubulin



24 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiBubulin Adauga semn de carte la raspuns Trimite Bubulin un Mesaj Privat  Reply with Quote
Buna seara .... nu ma ajuta si pe mine cu analizele?Am postat mai sus detaliile. Tks.
Mergi la inceput
kristinuta13
kristinuta13



90 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luikristinuta13 Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
buna seara...mi-ar fi de mare folos o interpretare a unui ex de secretie vaginala...sunt insarcinata in 7 saptamani si am facut examenul ce se da in mod normal pt gravidute.
-epitelii frecvente
-leucocite frecvente
-mucus abundent
-flora gr II
Frecventi bacili Doderlein
Frecvente Mobiluncus
Rari coci gram +
Citoliza relativ frecventa
La dr ginecolog am programare abia peste o saptamana si pana atunci "mor" daca nu aflu daca e ok....stiu ca leucocitele frecvente=infectie...de aceea stau ca pe jar!
Mergi la inceput

rhoneea



1490 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite rhoneea un Mesaj Privat  Reply with Quote
Cautand pe net...am gasit un site care mi s-a parut foarte util.
Pun si linkul aici http://www.pravaliata.ro/analizemedicale.htm





Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien





age

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*



***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!








Editat de - rhoneea on 23/02/2009 00:25:34
Mergi la inceput
mayaione
mayaione



1801 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mayaione un Mesaj Privat  Reply with Quote
kristinuta13 s-ar putea sa ai candida, flora gr II eu stiu ca indica un proces inflamator, cauzele pot fi multe, vezi ce spune si doctorul. Oricum nu cred ca e ceva ingrijorator, in general, se rezolva cu tratament adecvat.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

Mergi la inceput
mayaione
mayaione



1801 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mayaione un Mesaj Privat  Reply with Quote
Geo cum e bb, ai repetat analizele? E mica hemoglobina, e anemie severa, plus leucocitele mi se par mari, adik stiu ca la copilasi intervalul e mai mic, acum depinde si de laboratorul unde le efectuezi. Si am mai obs. eozinofilele, mi se par marite ceea ce ar putea indica prezenta unor paraziti intestinali. Uneori parazitii duc la anemie, deci neaparat coproparazitar efectuat. Sper sa fiti ok, multa sanatate.
Didiloo ar fi bine sa treci si valorile normale, pt ca difera de la laborator la laborator. Asa mi se pare marit DHEAS, numai stiu f sigur valorile, dar poti compara si tu. Daca si testosteronul e peste limita, suferi de sindromul PCOS, cum ai zis si de menstruatie ca e neregulata, cam asta ar fi. Eu am avut, dar am rezolvat cu tratament homeopat timp de 1 an. Multa sanatate!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

Mergi la inceput
Bubulin
Bubulin



24 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiBubulin Adauga semn de carte la raspuns Trimite Bubulin un Mesaj Privat  Reply with Quote
Citat:
citat din mesajul lui Bubulin

Buna seara.Sper sa nu fi facut vreo gresala si sa fi postat gresit mesajul meu, sunt noua.
Zilele trecute mi-am facut un set de analize si unele din ele mi-au iesit incercuite,semn ca nu erau in limite normale. as vrea sa stiu care e situatia, daca e cazul sa ma ingrijorez. O sa scriu valorie incercuite, peste limitele normale:

Sideremie=148.68 microg/dl (145)

Urina-biochimie
hematii=50 (negativ era normal)
densitate=1020 (1015-1025)
ph=7 (4.8-7.4)
proteine=<10 (<10)
nitriti,leucocite,glucoza,corpi cetonici, urobilinogen,bilirubine - sunt bune

Urina-sediment
frecv.celule epiteliale scuamoase
rare leucocite
relativ frecvente hematii
frecv. fosfat amorf.

Mentionez ca la urmatoarele sunt la mimita:
Calciu ionic=3.9 (3.82-4.82)
Calciu seric=9.5 (8.6-10.2)
Proteine totale serice=8 (6.6-8.7)

TGO=12 (<32)
TGP=10 (<31)
Creatinina serica=0.62 (0.5-0.9)
VSH=4 (<25)

Hemoleucograma, este buna:
leucocite=7.65 (4-10)
eritrocite=5.03 (3.8-5.1)
hemoglobina=14.9 (11.7-15.5)
hematocrit=43.8 (35-45)
VEM=87.1 (81-100)
HEM=29.6 (27-34)
conc.medie Hb/eritrocit=34 (32-36)
largimea distr.eritrocitare=12.5 (11.6-14.8)
trombocite=268 (150-450)
VTM=9.7 (7.4-13)
larg.distr.trombocitare=11.7 (8-16.5)
neutrofil=49.9% (45-80)
neutrofil=3.81 (2-8)
limfocit=39.3% (20-55)
limfocit=3.01 (1-4)
monocit=9.5% (<15)
monocit=0.73 (<1)
eozinofil=1% (<7)
eozinofil=0.08 (<0.7)
bazofil=0.3% (<2)
bazofil=0.02 (<0.2)

Astea ar fi analizele mele.Mentionez ca nu am nimic, pur si simplu am facut un control de rutina, am 40 ani.
Singura 'problema' care am observat-o, (la echo mi-a zis si dr.) ar fi cu rinichii(cand mananc mai sarat a doua zi am umflate mainile-degetele), nisip, iar fierea e lenesa, cu ceva mal.
Sper sa ma puteti ajuta si pe mine.
Va multumesc.






Nu am primit raspunsul la intrebarea mea, poate par insistenta, dar am fost la dr.fam. si mi-a zis sa stau linistita, mi-a dat niste Ca si asta a fost tot. Pe mine ma ingrijoreaza Sideremia, care este peste limitele normale, oare ce poate fi ??? Apoi si la urina nu e tocmai bine ... mi-a zis ca poate am eliminat o pietricica si de aia apar hematiile acolo - sa beau ceauri, apa multa.
Care e parerea dvs? Sa repet oare analizele, sau macar urina?


Claudia

Mama de Ingeras
Mergi la inceput
Bubulin
Bubulin



24 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiBubulin Adauga semn de carte la raspuns Trimite Bubulin un Mesaj Privat  Reply with Quote
Sau poate o urocultura ???
Va multumesc si astept ...

Claudia

Mama de Ingeras
Mergi la inceput
mayaione
mayaione



1801 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite mayaione un Mesaj Privat  Reply with Quote
Bubulin mie una mi se par bune analizele, la urina mi-a iesit la fel ca la tine dar mi-a zis si dr de familie si dr ginecolog din bucuresti ca e ok, sa stau linistita. Eu o sa fac totusi o urocultura pt linistea mea. Sideremie e f putin peste limita de sus, deci nu cred ca e o problema, ai rezerva buna de fier. Eu zic sa faci urocultura si cam atat, sunt bune.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/ana" target="_blank">poze Ana

Mergi la inceput
Bubulin
Bubulin



24 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiBubulin Adauga semn de carte la raspuns Trimite Bubulin un Mesaj Privat  Reply with Quote
Multumesc mult mayaione ... si eu cred ca o sa fac o urocultura.Simtome de infectie urinara nu as avea, dar poti sa stii ...

Numai bine,

Claudia

Mama de Ingeras & Roxi (17.11.1991)
Mergi la inceput
ramo81
ramo81



2 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luiramo81 Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Buna tuturor,
Sunt noua pe acest forum si adevarul este ca panica ma impins sa m-a inscriu aici.M-am decis sa fac un bebel insa inainte am spus sa fac toate analizele posibile ca sa fiu sigura ca nu este nici-o problema,marea mea ruga minte ar fi daca puteti sa-mi spuneti daca sunt ok sau nu analizele.
Setul 1
Anti Citomegalovirus IgG 23.71 UL/ml
Anti Toxoplasma 3.2 UL/ml
Lysteria negativ


Setul 2
FSH 8.90 mUl/mL
Progesteron 0.17 ng/mL
Estradiol 26.00 pg/mL
prolactina 12.65 ng/mL

Astept raspunsul vostru cat mai repede va rog din suflet, sunt cam speriata ptr ca imi doresc foarte tare un bebelus, iar aceste analize vor fi citite tocmai la sfarsitul saptamanii si nu mai am rabdare :((.
Mergi la inceput
Pag. din 6 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)



DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate - 20 | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com