copil schilodit la nastere
Povestea nasterii pe scurt: copil brutalizat la nastere in urma careia a survenit paralizia bilaterala de plex brahial (ambele manute paralizate complet)...
vezi articolul aparut intr-un ziar local:
www.argeseanul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=597&Itemid=26" target="_blank">http://www.argeseanul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=597&Itemid=26
Stie cineva unde am putea face ergoterapie mai serios?
Povestea (urata) a nasterii si dupa
Raspunsuri
stefania_97 spune:
Mamecitta_C din pacate nu cunosc raspunsul la intrebarea ta dar dupa ce am citit articolul de mai sus nu pot sa nu iti spun ce rau imi pare ca a trebuit sa nasti intr-un asemenea spital.
Juramatul pe care medicii il depun e doar o insiruire de vorbe in vant.
Mult curaj, noroc si multa sanatate micutului Daniel iar voua multa putere sa il puteti ajuta si sa treceti cu bine de operatie. Recuperare totala si rapida
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Mamecitta_C spune:
multumesc de urari si incurajare... operatia a fost in ianuarie... recuperarea este lenta si de lunga durata... dar noi suntem optimisti... iar dani dovedit ca este foarte rezistent si isi croieste singur drumul...
Povestea nasterii lui Dani relatata de presa:
http://www.argeseanul.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=597&Itemid=26
olim spune:
am citit povestea voastra, va doresc multa sanatate si recuperare cat mai rapida a micutului Daniel.Sunt sigura ca DD este alturi de voi si o sa va ajute sa treceti cu bine aceste momentesper sa gasesti cat mai repede o solutie la aceasta problema
suntem alaturi de voi
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Mamecitta_C spune:
multumim frumos, olim, pentru gandurile bune... am incercat sa gandim pozitiv de la inceput... si vad ca functioneaza...
Vlad: 12 ani (clasa a VI-a) si Dani: 1 an si 9 luni
raly spune:
Carmen,
Sunt neagra de furie! Astia nu sunt medici, cretina aia trebuie data pe mana justitiei. Faceti tot ce puteti sa fie pedepsita. Auzi dormea si a fost deranjata! Trebuie data afara si suspendat dreptul de practica.
Sper ca micutul Dani sa se recupereze complet iar toate astea sa fie uitate, sa fie doar un vis urat! Mult succes
Mamecitta_C spune:
raly, reactia ta este normala... mai toti oamenii care au aflat ce s-a intamplat in noaptea aia au reactionat asa... noi, in prima instanta, n-am avut ca scopt decat sa-l facem bine pe dani... si ca atare toate eforturile (emotional, fizic, psihic, financiar si de toate felurile) ni le-am concentrat pe recuperarea cat mai buna a manutelor lui... si in mare masura am reusit... restul ramane doar o amintire urata... groaznica...
Andrea_S spune:
Carmen,
e foarte dureroasa povestea lui Daniel. Dumnezeu sa va ajute in continuare si sa va dea putere!
Intrebare: paralizia e in urma unei leziuni cerebrale sau nu?
- Andrea -
Atitudinea naste altitudinea!
Mamecitta_C spune:
nu e cerebrala, multumim lui dumnezeu... doar nervii care pleaca din coloana spre maini, fiindca a fost foarte tare tras, s-au intins si s-au incalcit... in plus, si tesuturile moi din zona au fost afectate, s-au produs niste hematoame mari care cand s-au vindecat au prins nervii si i-au "cimentat" asa cum s-a nimerit... si asta nu da drumul la impulsul nervos spre muschi...
adelyna spune:
waw incredibil ....nu am cuvinte,cat despre furie nu mai spun .
Dragii de voi o sa treceti peste asta ,copilul se va reface(chiar daca nu 100 %)dar va fi ok va spun asta cu incredre.Nu sunt medic dar am vazut multe,am un copil cu probleme.Cat despre ergoterapie ,in bucuresti se face sigur dar despre pitesti nu stiu nimic.daca vreti mai multe detalii pt bucuresti va dau cu placere.
Incercati si voi sa faceti acasa (desi sunt convinsa ca lucrati cu copilul).cumparati tot felul de jucarii cu mecanisme diferite ,cele care se imbina,cu care se construieste,sa roteasca ,etc.Si cu ajutorul mainii voastre ii aratati ce trebuie sa fac.Este ff mult de munca dar o sa reusiti.
Mult curaj in continuare,bravo toata energia pt copil,nu pentru nemernici(viata are grija si de tanti doctora).
Sarbatori fericite!!
adelyna si piticii
Mamecitta_C spune:
mai mult acasa lucram... la centrul unde mergem nu prea face nimic... ori n-are tanti aia metoda, ori e el prea incapatanat, dar nu vrea sa faca nimic... doar tipa, se zbate sa scape din scaunel si sa iasa de-acolo... nici acasa nu e prea cooperant, dar cate putin tot face... ne mai prostim in jurul lui, il luam mai pe departe... nu prea apuca cu degetele de la dreapta, nu poate deschide... mai avem mult de munca...