fiv la cluj 2

fiv la cluj 2 | Autor: brunadria

Link direct la acest mesaj

buna fetelor , va invit la un nou capitol.
sa fie plin de reusite.
succes tuturor fiv oaselor si gravidutelor sarcina usoara si la termen.
sunt cu voi , va anunt cand vin la cluj .
mara special pt tine mult noroc , ai nevoie acuma, iti tin pumnii , sa ti ajute d zeu sa fie bine.
celelalte fete sunteti bine?
a fost super la felix, sant la casuca mea am ajuns .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!
brunadria-sa ai gura aurita!!!
mara-sa ai parte de 2 bebici superbi!!!sa se prinda!!
jovanna-scuze ca nu am mai dat pe forum.. dar m-a lasat netul.. deci, ce-ti mai face piticutul?
enni,campionii tai ce fac? care din ei a castigat turneul?acum cred ca se bat ptr pozitia 1!!-sa stie din timp care iese primul,care e mai mare!!!
acum insa sa trecem la noutatile survenite in cazul meu...
deci..joi, examen-picat!!!asta e! oricum nu ma puteam concentra-nu am invatat nimic..am picat cu 20 de puncte.. dar aveam sotul cu temperatura 39 acasa, asa a tinut-o toata saptamana-a fost racit cobza..plus de asta..ma gandeam doar la ziua de vineri!!!il iau data viitoare cu siguranta!dau pe 3 noiembrie!
dar.. ca prin minune sotul si-a revenit subit vineri (asa zice el..insa tot se simtea ff rau-se vedea,dar a vrut el sa vina cu mine..).deci fusem la cluj..fff aglomerat!!!in rest ok.. am gasit clinica..mie una mi-a placut chiar daca nu e lux, e super ok.. trecand insa la subiect.. am ramas masca cand l-am intalnit pe dr MICU,care e ..MARE!!!insa am trecut repede peste si i-am spus povestioara mea!! mi-a zis ca ar fi indicat totusi sa fac toate cele in brasov-laparoscopie-fiv, dar l-am lamurit ca nu exista dr ptr asa ceva aici in brasov si nici in bucuresti!! mi-a respectat pctul de vedere, s-a uitat pe filmul cu trompitele mele, a zis ca sunt jalnice si a zis-laparoscopie!!! mi-a prezentat cele 2 variante-la stat(mai ieftin si dureaza mai mult ptr programare ptr ca se lucreaza ca pe banda) si la privat(1200 eur,dar ma programeaza imediat..). am optat ptr varianta nr 2, m-am bosumflat ptr ca mi-a zis sa mai astept o luna ptr ca mie trebuiau sa-mi vina bramburicii in ziua urmatoare-sambata, ceea ce s-a si intamplat!dupa care a vazut ca nu o scoate la capat cu mine.. mi-a dat de facut analizele dupa ce imi trec bramburicii si daca imi ies ok,sa il sun sa ma programeze!!asa ca, tineti-mi pumnii sa imi iasa analizele ok!! stau numai in casa sa nu racesc sa nu am surprize la analize.. ptr ca vreau laparoscopie urgent!!! am mai stat un pic de vb cu dr.. e de nota 10..nu se compara cu medicii din brasov sau bucuresti..e un finut!!i-am zis sa imi scoata tot ce vrea din mine la laparoscopie daca crede de cuviinta-numai sa obtin rezultatul scontat-!!a zambit..mi-a zis ca o sa vedem ce gaseste la laparoscopie- mi-a facut o ecografie..a zis ca se vad niste aderente chiar si la ecografie.. se pare ca uterul meu e prins de ceva.. si mi-a gasit si un chistulet mic mic, care a zis ca s-ar putea sa dispara dupa ce imi trec bramburicii-eu niciodata nu am avut asa ceva!!! dar m-a linistit repede!!
asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa-mi iasa analizele ok!!ptr ca nu vreau sa mai astept!! pe vineri merg sa imi fac analizele.. sper sa imi dea rezultatul repede..dupa care ma programez la laparoscopie!!
sa fie pentru toate intr-un ceas bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

brunadria Bine ai venit la casuta ta te asteptam la cj mara72 Ce faci nu ai mai dat nici o veste cred ca azi iti face ET ma rog sa iti ajute dzeu sa se prinda doamne ajuta Ennni tu ce mai faci esti bine bebei tot asa jucausi si al meu a inceput de imi da sa il simt cite o ora da tot a 2 seara in rest mai linistit . uratica nu nea mai dat nici o veste cum a fost la dr . VA PUPACESC PE TOATE JOVANA 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

uratica Eu scriam in timp ce trimiteai tu sa dea Dumnezeu sa fie intrun ceas bun ai sa vezi totul o sa fie bine si o sa fi si tu curind mamica Doamne ajuta [ruga sa vie intrun ceas bun jovana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

brunadria multumim pt noul capitol, sa fie intr-un ceas bun, sa dea DD sa se umple de gravidute.

jovana bebeii mei sunt foarte jucausi, ii simt aproape tot timpul, uneori misca amandoi deodata, alteori pe cand termina unul , incepe celalalt . Imi place la nebunie .

uratica abia am asteptat sa ne dai vesti. Pt. examen sa nu te necajesti, lasa ca iei data viitoare. Ma bucur ca dr. Micu ti-a facut impresie buna si ai iesit multumita de la el. Tinem pumnii sa iasa bine analizele si sa poti trece cat mai urgent la laparoscopie. Dupa care desigur . Sa ai mare grija de tine si foarte important nu te stresa, totul o sa fie bine, vei vedea.

Eni 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

mara72 cum te mai simti? ai avut azi ET sau doar maine? Asteptam vesti si de la tine.

Eni 19+ [baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

nu mi-a iesit semnatura, e ceva cu netul asta, ma cam enerveaza

Eni 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica, nu te necaji pt examen o sa l iei data viitoare,
sa dea d zeu sa ti iasa analizele bine si sa faci laparoscopia sa te apuci de treaba .
jovana , eni
mara te asteptam cu povestioara ET cati embrioni ai avut ,cati ai tranferat? doamne da sa se prinda si sa faci bebei sanatosi si frumosi.cred ca esti in pat acuma, noi toate ne gandim la tine si ne rugam sa reusesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Fetelor, va pup si va multumesc pentru ca va ginditi la mine si va rugati ca totul sa fie ok.
Deci, ET a avut loc ieri am transferat 2 embrioni pentru ca atit am avut.Dar sa speram ca sunt cei norocosi si vor ramine acolo unde trebuie vreo 9 luni. Initial m-am necajit putin, simbata din cele 6 ovocite se fertilizasera 2 apoi duminica unul se dividea iar celalalt ba.Luni dimineata, inainte de ET se pornise putin si puturosul, avea 4 celule si stela m-a incurajat, e posibil ca in mediul natural sa aiba o evolutie buna.Asa ca mi-am revenit din starea de disperare noroc ca asa sunt eu, optimista din fire, cad dar ma ridic repede, am incredere in Dumnezeu ca el stie ce mi-a rezervat si ce e mai bine pentru mine.
Echipa de aici e minunata, incepind cu doctorul micu, continuind cu stela si pina la infirmierele care m-au dus cu targa in salon asa ca nu am cuvinte sa le multumesc, am simtit ca sunt alaturi de mine si asta conteaza mult.
Acum stau acasa linistita, maninc, ma uit la tv si astept sa treaca timpul.Testul peste 2 sapt. Stiu ca va rugati si voi sa fie bine asa ca va multumesc pentru asta
Brunadria multumim pentru noul capitol si bine ai venit acasa, sa te simti bine, sa te odihnesti si sa incepi cit mai repede fiv-ul norocos. pentru ca de data asta va fi bine cu siguranta si pentru tine
Enni pupici sportivilor. Cred ca e o senzatie super sa ii simti in fiecare zi cum se bat la tine in burtica O sa fie doi nastrusnici dupa ce ii nasti
Jovana m-am gindit mult la tine zilele astea, cind am vazut ca am doi embrioni. Nu vreau sa il supar pe Dumnezeu si sa fiu nemultumita, stiu ca tu ai reusit cu unul singur asa ca esti dovada vie ca se poate. Si faptul ca tu ai reusit m-a imbarbatat si pe mine.
uritica,da-l incolo de examen, las ca il iei tu. Marea majoritate a soferilor talentati au ratat examenul de prima data as aca nu te necaji . Ma bucur ca ti-a placut dr. micu si ca ati pus la cale un plan de bataie.La cit esti tu de hotarita in curind te vad graviduta. Imi place de tine, esti perseverenta si tare tare hotarita.
Estrelita, am vazut ca ai scris la primul capitol, te asteptam aici, la cel de-al doilea care va fi unul plin de gravidute.
Si....colega mea de fiv, cu care am trecut prin punctie si ET te asteptam aici
Hai fetelor ca nu ma mai pot opri, sunt nevorbita rau ca n-am mai scris de citeva zile asa ca, o sa fac un efort si o sa ma opresc aici. Ma duc in pat sa am grija de puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:



mara72 felicitari pt embrionasi, sa fie intr-un ceas bun, sa dea DD sa fie cat mai lipiciosi si sa stea la tine in burtica pana la 9 luni. Sunt multe fete care au reusit cu un singur embrion asa ca fi optimista, tu ai sanse duble fata de ele, deci si tu vei reusi. Nu stiu ce ti-a zis dr. sa faci in aceste 2 saptamani (mie de ex. mi-a spus ca dupa 1 - 2 zile de stat mai mult in pat pot sa-mi reiau activitatile normale, doar sa evit efortul fizic) dar sfatul meu este sa stai cat mai mult intinsa in pat, sa te odinesti mult, fara stres, fara efort fizic. Eu cel putin asa am facut, mi-am luat concediu medical si am stat 80% din timp in pat. Mergeam doar la baie si la bucatarie sa-mi pun de mancare (dar nu am gatit). Sigur ca la mine aparand si hiperstimularea, aveam dureri mari de burtica si chiar daca as fi vrut sa fac cate ceva prin casa nu eram in stare. Tu chiar daca te simti bine, sa stai cumintica pana la test si-apoi inca 8 luni.

Eni 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Enni aceleasi recomandari le-am primit si eu. mi-au spus sa stau linistita citeva zile dar nu imobilizata la pat apoi sa-mi reiau programul obisnuit.Acum bineinteles ca nu ii voi asculta si data trecuta am stat in pat pina la test si voi proceda la fel si acum. Vreau sa ma asigur ca am facut tot ce am putut si tot ce a tinut de mine ca lucrurile sa iasa bine. N-o sa ma stresez, o sa stau linistita. Deja sunt linistita si sper sa ramin tot asa, Dumnezeu va avea grija sa aranjeze lucrurile cit mai bine.te pup si pe tine si pe voinici, sper sa ne mutam toate cu tine si cu jovana la odisee

Mergi la inceput