Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otiliav la sporturi extreme [asa se mai numeste mai nou curatenia la mine] este condamnat sotul...deh saracu numai zice nimic ia aspiratorul si mopul in primire si pana nu termina nu zice pss...dupa ce termina vine la mine 'iti place ' acu mai are de tras ceva luni pana se face bine ursobalena si apoi imi primesc indatoririle.....ah si inca ceva mopul ii va apartie tot timpul..eu cu aspiratorul el cu mopul...ca deh nu murdaresc numai eu
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

ce bine ca dandusa e ok.ne-a cam speriat.
fetelor ce haioase suntetide felul cum dormiti.eu pun doar sosete.

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai adevarul este ca noi ne pregatim de alt sport extrem: mersul pe holurile spitalului cu tamponul urias si fara chilotei .

Ce faza cu ardeii. Mi-am adus aminte ca mai demult am facut si eu un borcan cu ardei iuti si cum am terminat de tocat cum mi s-au umflat mainile si au inceput sa ma manance. Degeaba s-a dus sotul la farmacie ca nu a gasit nimic pentru asa ceva, am stat toata ziua cu mainile in apa rece, in prosop ud. De atunci nu ma mai risc, poate cu manusi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie cat aveti voi tensiunea? Acum mi-am luat-o iar si este 11,8 cu 7. Stiu ca e ok, insa eu mereu o aveam 10 cu 6 maxim cand mergeam la dr. Nu prea inteleg...asa fluctuanta este la toata lumea sau...?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

eu de la inceputul sarcinii o am 10 cu 6.si inainte sa raman gravi era la fel

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Seara buna fetelor,
Sunteti tare simpatice cu tinuta de noapte. Eu n-am putut sa dorm niciodata cu sosete, caciula, maieu sau alte accesorii si cel mai bine ma simt in camasa de noapte. Acum insa, nu prea mai reusesc sa stau invelita asa ca fac un efor si ma imbrac in pijama ca sa nu imbolnavesc bebita.
Mitha ai PM! Multumesc mult pt detalii!
Diana, multumim pentru vestile despre Dandusha.uf ce sperietura am tras! Daca mai vorbesti cu ea transmite-i multa sanatate din partea noastra si sa stea cuminte pana la 37 de saptamani!
BraveGirl este foarte dragut montajul de la nunta. La multi ani, sa fiti sanatosi si impreuna pana la adanci batraneti, sa va iubiti mult si sa fiti bericiti, iar bb sa va umple viata si sa fie sanatos!
Eu ma pregatesc deja de culcare, desi voi trage probabil cu urechea la meci. Ma simt din ce in ce mai obosita, iar dupa orele de program am impresia ca parca muncesc de cand lumea. Ce-i drept n-am trecut inca la program de 6 ore si uneori mai stau si peste.
Noapte buna tuturor burticilor!

Iulia 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buan fetelor!

Veniram si noi de la eco si vestile sunt bune si nu prea. Adica am un bebe mic are 1,600 gr mai este cineva care la eco de 32 de sapt sa aiba un bebe asa mic? Dr a zis ca e bine, ca sunt eu slabuta...dar vroiam si eu un bebe grasunel. In rest sunt toate bine dezvoltate, e intors cu capul in jos...sughita la eco bebe si sugea degetelul. Si alta veste naspa e ca placenta are calcefieri (parca asa a zis dr) si are gradul de maturare 2 si mi-a zis sa beau mai multe lichide, sa ma odihnesc mai mult si sa am grija cu tensiunea si picioarele umflate.
Stie careva care-i treaba cu placenta cu calcefieri?????

Multumesc tuturor IuliaCospy, Miky_ea, Otilia, Simona, Carmendu, Elilov, Mirtha, Ramo, Diana, BraveGirl, Cherie, Cata_miky pt majorete si tobosari si toata galeria facuta.

BraveGirl foarte frumos filmuletul vostru. Cred si eu ca te-a apucat nostalgia. Pe mine m-a luat dorul si mai mult de al meu sot.

Mirtha felicitari pt rezultatul bune de la analize .

Cata_miky bine ca nu a fost mai grav...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce sperietura ai trecut...

Va pupic dulce pe toate.

Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Mav acum am citit! imi pare rau pentru mama ta. multa sanatate !!
Diana nu te panica degeaba ca nu e bine; poate ai mancat mai sarat sau ai baut mai multe lichide..nu-ti fa probleme, diferentele dintre valori nu sunt mari!
am recuperat de citit cu sufletul la gura in ceea ce priveste vestile despre Dandusa. ma bucur ca e ok !
ma duc si eu sa ma intind ca iarasi m-au luat durerile de burta de vreo ora; am bagat un no-spa si vad ca nu ma lasa deloc
n-as mai vrea sa iau iarasi gynipral!!!

31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Fetelor, spuneti-mi si mie cat aveti voi tensiunea? Acum mi-am luat-o iar si este 11,8 cu 7. Stiu ca e ok, insa eu mereu o aveam 10 cu 6 maxim cand mergeam la dr. Nu prea inteleg...asa fluctuanta este la toata lumea sau...?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 33+

Asa creste bebe

alaltaieri aveam 12 cu 7 (dupa gynipral)
ieri 10 cu 6
21.05 11/5
14.07 10/5

33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana, eu in luna a doua cand renuntasem la cafea aveam 10/5 sau 10/6. Ultima data 12/6 dar este ok.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre

Mergi la inceput