Dr. Nayel - CF2 (18)

Dr. Nayel - CF2 (18) | Autor: ursuleata

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Haideti ca m-am trezit si eu!

Mirelus si Carmina , sa va traiasca minunile! Sa fie sanatosi, norocosi si sa aiba parte de tot binele din lume! Va asteptam cu poze si povesti!

Am intrat si eu pe ultima suta de metri. Mai am un pic, un piculet si emotii, cat cuprinde!

Pupici apasati!

34+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Hai Codruta, hai cu Vlad

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hello!

In sfarsit mi-am facut timp sa intru!Vreau sa va multumesc tuturor pentru galerie si pentru gandurile bune!
Stiti deja ca am nascut in aceiasi zi cu Carmina!

Noi suntem bine,cam plangaciosi din cauza colicilor dar sper sa scapam cat mai repede de ei!In rest,bebe e un scump,nu ma satur sa-l privesc si in fiecare zi ii multumesc lui DD pentru minunea pe care ne-a dat-o!In sfarsit,visul nostru cel mai de pret s-a implinit!
Am sa incerc sa pun cateva pozici!

Carmina,nu ai mai intrat nici tu!Ce face Irina?

Codruta, ce putin mai ai!Iti doresc sa ai parte de o nastere cat mai usoara si un bebelus sanatos!Recuperare cat mai rapida si mult laptic!
Sa ne anunti cand incepem galeria!

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, felicitari!!!
Ma bucur pt voi si pt minunea voastra, sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, am avut probleme cu netul si am intrat intr-un suflet sa vad pozele cu Mihnea Robert, dar nu-s... Mirelus, nu ne mai tine pe jar!!!
Pana atunci, va anunt cu drag ca baiatul meu a implinit un anisor. Iata dovada:
http://good-times.webshots.com/photo/2188719450101620375PCAAbf

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Yannis, sa traiesti o mie de ani! Sa fii sanatos, norocos , fericit si sa umpli de bucurie viata fericitilor tai parinti!

La Multi si Fericiti Ani, pui mic!

36+ Vlad
Bebe mic

Camera Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Mirela, cand ai timp te asteptam cu poze! Cred ca e un scump bb-le..imi imaginez ce fericiti sunteti

Mergi la inceput

Multumim frumos de urari, Codruta! Tu cum te simti? Ai emotii? Oooo, sa vezi ce frumos o sa fie! Priveste cu incredere in viitor! O sa ai o nastere usora si un bebe super dulce!
Unde vei naste? Parca nu mai esti pacienta lui nea Nayel, nu? Ai gasit un doctor bun? O sa fie cezariana sau naturel? Scuze daca ai mai povestit, eu am fost pe alta planeta o buna perioada, fara net... Pupici!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Hello!
Martha, multumesc frumos!
Nu ai mai intrat de multa vreme!Ce mai faci,ce face baietelul?

Annisia, La Multi Ani pentru Yannis,sa fie sanatos,norocos si numai bucurii sa va aduca!
Ce trece timpul!!!Parca mai ieri nasteai!

Ieri am facut si noi o lunita!

Am pus pozici http://community.webshots.com/user/mirelaionitza2006

Mergi la inceput

Wow cat de dulcic este, mai Mirelus!!!! Superb e bebe al tau! Mi-a placut si mesajul de pe body cu tata munceste, mama cheltuieste... Hihihihih... Ma asteptam sa fie mai blondut puiul, dar se pare ca seamana cu tati. Si cu tine, nu-i bai!
Mirelus, mataluta stai in Rahova City? Intr-o poza vazui masina socrilor mei, deci salasluiesti prin zona. Si nu ne vedem noi la o barfa, mai femeie?!

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput