Psihoterapeut - Piatra Neamt

Psihoterapeut - Piatra Neamt | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Poate cineva sa recomande un psihoterapeut bun in Piatra Neamt?
Cam cat ar costa o sedinta de psihoterapie?

Multumiri!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am trimis linkul unei prietene din PN, sper sa ne poata ajuta! Denizel, intreab-o direct pe pm pe Principesa, daca stie vreun coleg in PN.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Am trimis eu deja un pm principesei.
Bonus: evrika, celalat psiholog Karmen e din PN! O sa ii expediaz un pm acum.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Daca este vorba despre ce cred eu ca este vorba vreau si eu contribui.
Va rog pm cu modalitate de trimitere a banilor.
Denizel ca intotdeauna

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

cam in 2 zile o sa am si eu un raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multu, Fluturas!

Sorana, ! Pai stai ca inca nu s-a stabilit ceva. Doar stim ca Mirela e de acord cu campania s-a declansat actiunea de cautare a unui psiholog si persoana care sa fie legatura cu psihologul :-).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Principesa spune:

Eu cunosc un terapeut care vine frecvent in Iasi. Poate persoana se poate deplasa. Daca e ok, pot da si datele de contact

Cheia vindecarii este in relatie

Mergi la inceput

Principesa, multumesc!

M-am uitat acum pe o harta si distanta intre Piatra Neamt si Iasi este de 135 km deci, drumul dus-intors ar dura cam 5 ore. Mi se pare multisor parca.
Acum, ca fetita este in vacanta, poate nu ar fi un efort prea mare (chiar i-ar prinde bine sa se mai plimbe putin :-) dar, cand va incepe scoala, probabil ca va fi dificil sa faca acest drum saptamanal, poate chiar de 2 ori pe saptamana.

A, am uitat sa precizez in prima postare: psihologul ar trebui sa aiba experienta in 'lucrul' cu copiii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Da, vreau sa ajut aceasta fetita sa-si revina. Imi pare rau ca am raspuns cu intarziere, sunt implicata in multe proiecte.Am experienta cu copiii, am lucrat la Directia pentru Protectia Copilului.
Vreau detalii ce trebuie sa fac, cum o pot ajuta concret. M-a impresionat extrem cazul si sunt la curent cu povestea ei.

Mergi la inceput

Karmeeen, Kaarmeeen, cat ma bucur ca ai aparut!!!!
Nu am nici cea mai mica idee despre cum ar trebui inceput. Daca vizitezi topicul de la Generale, vei vedea ca deja s-a initiat o campanie de strangere de fonduri atat pentru calatoria fetitei in UK, cat si pentru inceperea psihoterapiei.
Presupun ca, dupa ce se va intoarce din UK, Protectia Copilului va relua contactul cu familia si va recomanda fetitei sedinte de psihoterapie. Mai departe, nu stiu care ar putea fi procedurile :-).
Daca tu te vei ocupa de fetita ar fi minunat pentru ca te cunoastem si pentru ca ne-ai tine permanent la curent cu evolutia ei.

Eu te invit sa vii pe topicul de la Generale si sa incercam sa facem un mic plan acolo :-).

Mergi la inceput