Salajence la APEELL!![47]

Salajence la APEELL!![47] | Autor: Bimilit

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELOR

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

claudiasabou- mami de

silvana_salajan - mami de si

giulia_71 - mami de

mihaela_specht - mami de

olim - mami de

MAMICIcu 2 BB-ici

mihaela_s - mami de

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

DarkBendis

Prietene

aileene

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

si spor la scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana , sa te intareasca DD sa poti merge mai departe si sa fii fericita si sanatoasa alaturi de Luka cel cuminte ! Sper sa ai puterea de a merge mai departe si sa dai dovada de multa putere ca si pana acum !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Olim , cam asta e si ideea , ca daca nu a fi sa fie si a fi tot un IAD pe aici , voi cauta in continuare alte oportunitati .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata si de la mine, desi e cam tarziu..
Sunt cam cu kuru in sus azi ca ma suparai de dimineata aici la serviciu.
Si dupa ce ca nu imi place ce fac la jobu asta, asta fu cireasa de pe tort.
Ma bate gandu sa ma duk in alta parte, dar unde doamne iarta-ma si imi e ca dupa o sa-mi para rau ca nu voi mai avea continuitate in sanatate. Off!

Ioana, cuvintele sunt greu de gasit, nu pot sa iti spun decat ca trebuie sa fi tare si sa mergi mai departe pentru puiul tau!
Sunt convinsa ca sotul tau vegheaza asupra voastra si e foarte multumit de tine:).

Bia, acu despre fecioru mare ca e toba de carte, pai daca e asa atunci musai tre sa urmeze un liceu bun?!
Inca mai sunt si inca se mai face carte, cumnata mea e profa la un liceu foarte bun din Pitesti si imi spune ca are copii care sunt excelenti la invatatura, la toate materiile.
Io, desi am terminat pe vremea dinozaurilor, am terminat 8 clase la o scoala foarte slaba de la mine din comuna .
Ei, n-am realizat asta decat dupa ce am dat admiterea la un liceu beton si unde am picat cu brio la mate-fizica, am intrat la mecanica.
Apoi abia am reusit sa trec primul trimestru cu medii de 5!!!
Sa nu radeti de mine...
Apoi a urmat "iluminarea" cam pe la sfarsitul clasei a 9-a cand mi-am dat sdeama ca am treapta a doua si din nr total de clase de mecanica vor ramane un sfert.
Si m-am pus cu burta pe carte...
Am terminat cu bine liceul si am intrat la facultate cu media peste 8, la mate am avut 9.55.
Pentru mine , liceul bun a fost un mare avantaj, sansa vietii mele, pot spune. Acolo am realizat ca sunt slaba la carte si ca daca vreau sa fac ceva in viata..trebuie sa muncesc pe bune!
gata ca ma intinsai ca o placinta si imi pusai si cv pe DC
sper sa te ajute...experienta mea

Mergi la inceput

mi-a luat 10 fecioru la geografie.of doamne da sa mearga tot asa si la ro si mate.of, ca deja au iesit frunzele morcovi ptr vineri.

adriana, fa cum crezi ca o sa-ti fie tie mai bine.auzi da daca curge miere ii bai ca apar imediat viespile care cam impung.

mihaela io-s cu pumnii stransi.bafta.

edit: am mai descoperit o, zalauanca, plecata pe alte meleaguri ieuropene.

Mergi la inceput

deci da, tata lumea are baiuri la servici.ia va rog sa va ganditi de ce?io zic asa ca frustratele se simt in pericol in preajma competetelor si atunci ce fac? ataca prin prostie.da baiu-i ca si cine pleaca urechea la ceea ce spun frustratele nu-i mai breaz.asta-i tara noastara.ce putem face?"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul".
giulia de di se vrei tu musai sanatate? crezi ca ti-or face statuie cand ii iesi la pensie?

mai io-s ptr scoala clar.amu nu poci zice ca-i toba de carte [e un copil normal, nu geniu], da coptilu are potential, care musai trebuie valorificat.oricum nu depune mare efort ca sa invete.are o memorie fantastica si vine cu lectia in procent de 85% stiuta din clasa, de la predare.deci un minim de efort depune el acasa.deci clar liceu bun o sa faca.

va tzucda mai viu.....

Mergi la inceput

Bia , felicitari pentru Tudor !
Musai trebuie recompensat copilul pt. nota de 10 obtinuta la geografie .
Doamne-ajuta sa fie la fel si pe mai departe !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua buna fetelor!

Biaaaaa, felicitari pentru fecior!!!! Ai sa vezi ca va lua note bune si la mate si ro. Uite ca o treime din coditza de morcov a dsiparut! Mai ma innebunesti cu gravidutzele...cum le "mirosi" asa? Noa acuma sa caut din nou...

Ioana, stiu...cuvintele nu inseamna nimic pe langa ce ai trait tu acum un an...iti doresc multa putere mai departe, stiu din proprie experienta cat de greu trec zielele astea din preajma evenimentului, cum an de an ti se perinda prin fata ochilor "filmul" si cum te gandesti ca ar fi putut fi altfel. Te pup si sunt alaturi de tine, cu gandul macar daca altfel nu e posibil.

adriana, daca esti tare si poti trece peste ceea ce spune Bia, in cazul in care treburile sunt aranjate(si eu inclin sa cred asta) si vrei doar sa fie o lectie si o experienta pentru tine, nu ai ce pierde. Iti tin pumnii!

giulia, aceeasi intrebare o am si eu: ce are perioada lucrata in sanatate? Daca iti gasesti de lucru in alta parte, nu inteleg ce te impiedica...

Otilia, culoarea mov e la moda! Asa ca fetele din clasa ta sa fie multumite ca au o profa moderna si pot fi si ele alturi de tine Deci bb e bine, ma bucur! Indiferent ce o fi, sanatos sa fie!

olim, sa ne spui ce ai luat de la piata, daca te-ai incumetat sa mergi!

Noa io am terminat examenele, acum ma pot relaxa...marti primim rezultatele, dar vom fi plecati in excursie asa ca poate numai miercuri am sa stiu. Dupa parerea mea am stiut cat sa-l trec, am si gresit, ca au fost si cuvinte pe care nu le stiam si nu stiu daca am dedus bine ce inseamna...dar in mare am inteles si sper ca a fost OK. O sa vad...

Asa ca va pup, intru mai pe seara de acasa, sau mai tarziu...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacezara

Bia , felicitari pentru Tudor !
Musai trebuie recompensat copilul pt. nota de 10 obtinuta la geografie .
Doamne-ajuta sa fie la fel si pe mai departe !

" Carpe diem ! "

recompensam baiatul, cum sa nu.
cum stai cu moralul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s

Ziua buna fetelor!

Biaaaaa, felicitari pentru fecior!!!! Ai sa vezi ca va lua note bune si la mate si ro. Uite ca o treime din coditza de morcov a dsiparut! Mai ma innebunesti cu gravidutzele...cum le "mirosi" asa? Noa acuma sa caut din nou...

Noa io am terminat examenele, acum ma pot relaxa...marti primim rezultatele, dar vom fi plecati in excursie asa ca poate numai miercuri am sa stiu. Dupa parerea mea am stiut cat sa-l trec, am si gresit, ca au fost si cuvinte pe care nu le stiam si nu stiu daca am dedus bine ce inseamna...dar in mare am inteles si sper ca a fost OK. O sa vad...

Asa ca va pup, intru mai pe seara de acasa, sau mai tarziu...

multumim de felicitari.
ioi ca am neste emotii pe vineri .ca-l cunosc io cine-i .e cam repezit si greseste la banalitati .de multe ori la el 2+3=6.sper sa se concentreze si sa nu mai gafeze.
este ca am simtul mirosului bine dezvoltat?
bine ca ai scapat de examene.chiar ca meriti o rlaxare.auzi da unde va excursionati? fetele-s in vacanta deja?

va tzuc da mai vin.....

Mergi la inceput