Piatra Neamt, Perla Moldovei (48)

Piatra Neamt, Perla Moldovei (48) | Autor: Laura25

Link direct la acest mesaj

Poftiti la povestit!
Capitolul 47

Poze cu noi, fetele magnifice din Piatra Neamt!

• aeperju (15.08.1978)Emma de Andrei(21.09.2007)

• Adriana_78(10.09.1978)-Adriana de Lara(22.06.2005) sila purtator

• allexa06(27.10.1979)-AlexadeRazvan Ioan(29.03.2006)
  • ana1980(09.06.1980)-Ana de Casandra(27.06.2005)
  • si Ecaterina-Maria
  • andreicorina (29.07.1980)Corina de Nicolas(18.01.2007)

• andreutza_23
  • - viitoare (08.12.1979)
  • crissandrada(15.02.1980)-Cristina ElenadeAndrada Ana Maria (12.09.2002)siAlessia Ioana (13.01.2008)
  • carmenstefi(04.11.1974)-CarmendeStefi(30.10.2005)

• Eftimie C.-CarmendeEduard-Costin(28.02.2003)

• ellinia(22.01.1979)-Cristina GabrieladeStefan Costin(25.02.2005)

• geba2001 (09.10.1973)

• ianusca(06.12.1974)-Dana deIan(13.10.2005)

• ionella3003(03.07.1977)-Ionela deAlex(21.09.2004)

• iully(08.06.1981)-Iuliana de Cristian (16.07.2004)
  • si Toni(15.12.2007)
  • Laura25(23.09.1978)-Laura de Rares Mihai si Bianca Andreea(13.06.2005)

• LoraG76(03.06.1976)-Laura de Iustina(31.10.2004)

• lunna27(10.02.1978)-Dana dePaul Marian(08.09.2000)siAna Maria(06.09.2004)

• mandita-Catalina de Claudia

• marani(05.12.1983)-Mirabela de Ana Maria(02.12.2006)

• mariaanna(16.03.1979)-Mariana de Petronel-Alexandru (28.06.2002)

• mira_m- de (6.05.2004)

• nastasacarmen(11.10.1978)-CarmendeAres(17.12.2004)

• pisicuta si matei(02.01.1983)-CatalinadeMatei Tudor(22.04.2005)

• raresionut-Alina de Rares

• sunt mamica-Andreea de Ilinca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura am vrut sa ma bag sa deschid eu capitol nou,dar m-am simtit naspa,pt ca eu nu mai intru asa de des ...Buna dimineataaaa,ti-ai baut cafeaua?Am auzit ca ieri te-ai distrat super

Mariana uite ca am uitat sa-ti raspund,cum spunea cineva mai sus,nu ne cunoatem toate,ne-am mai intalnit de cateva ori,unele dintre noi chiar ne stim binisor,daca o sa mai scrii,probabil ca o sa intrii si tu in ritmul asta si o sa ajungi sa vb cu noi multe si nevruteDe ex pt mine e f greu,inainte eram f des pe forum,acum intru,dar mai rar,si mi-e tare greu sa raspund la fiecare cand vad ca s-a scris asa de mult cat am lipsit,cand ajung la pagina actuala nici nu mai stiu ce si cum,care cu cine

Asa ca fetelor,mai usor cu barfele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Laura am vrut sa ma bag sa deschid eu capitol nou,dar m-am simtit naspa,pt ca eu nu mai intru asa de des ...Buna dimineataaaa,ti-ai baut cafeaua?Am auzit ca ieri te-ai distrat super

Mariana uite ca am uitat sa-ti raspund,cum spunea cineva mai sus,nu ne cunoatem toate,ne-am mai intalnit de cateva ori,unele dintre noi chiar ne stim binisor,daca o sa mai scrii,probabil ca o sa intrii si tu in ritmul asta si o sa ajungi sa vb cu noi multe si nevruteDe ex pt mine e f greu,inainte eram f des pe forum,acum intru,dar mai rar,si mi-e tare greu sa raspund la fiecare cand vad ca s-a scris asa de mult cat am lipsit,cand ajung la pagina actuala nici nu mai stiu ce si cum,care cu cine

Asa ca fetelor,mai usor cu barfele

Si eu la fel...De pe 1 aprilie reincep serviciul si-mi va fi mai greu, probabil sa intru pe Dc.In plus, ma asteapta o perioada grea, cu examene, licenta, lucru la casa noua, incercarea de a mai avea inca un copil, etc...Pe deasupra, sunt cam singura pe lume, doar cu sotul si baiatul...Restul e impotriva noastra.Dar, ne vom descurca, sper...Intotdeauna am fost pe picioarele noastre!
Va pup pe toate si "Paste fericit", pentru cine-l are duminica!
Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!!
nu v-ati trezit inca????ei naaa,haideti la cafeaaa!!!
ma bucur ff mult pt intalnirea de aseara,sincer abia astept sa ne mai vedem,pupici la bebei de aseara si la cei lipsa....mai revin ca abia am facut ochi si nu bag bine aici literele(adica nici nu m-am spalat)nu radeti!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

da' n-a fost fum acolo? (la 66)
data viitoare sigur ne vedem :)

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Neatza fetili! poftitzi la eu am baut-o la 7.30....bubamara a dat trezirea la 7 dimineata, atat de agitata a mai fost azi-noapte...de la 3-5 foiala continua si scancete...mititica de ea si mititica de mine...

E urat afara, nici nu stiu pe unde sa mergem la plimbare...Emma, fost-am in separeul unde nu se fumeaza, pare-se ca copiii nu au fost afectatzi, acasa am remarcat ca hainele bubamarei miroseau o tzara a tigara...
Printeso, maine mergi in strand? pe la ce ora? poate ma incumet si vin si eu. Luni punem poze, pana atunci dorim vichend placut si celor ce serbeaza Pastele dorim un "Paste fericit"

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna ziua mamicutze

Imi pare bine ca v-ati intalnit aseara....Super

Care a baut si pt noi?

Pastrav la harzob stiu ca se manca si la Calul Troian.

Noi suntem deja mai bine. Casandra incepe sa fie ok.Ecaterina doarme destul de mult zilele astea...mai crest un pic. Ma asteptam sa miroase tot Darmanestiul la ce pofta aveai....

Laura pai de aiai nu mi-am dat seama cand ai ajuns acasa...nu mirosea a peste deloc.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana ma bucur ca e mai bine Casandra,acus face si Ecaterina 7 luni,nu??Ce a mai trecut timpul...

Marani cred ca e de la dinti foiala,nu??

Mariana nu esti singura pe lume,ai un sot si un copil minunat,restul mai putin conteaza,te cred ca e greu,mai ales ca e vorba de parintii tai,si pe mine ma doare ca au zis ca ma ajuta cu copii si acum cam dau inapoi,si uite asa imi provoaca certuri in casa,sa vad acuma ce vom face

eu nush daca mai apuc sa intru,va doresc WE placut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata!
Scriu abia acum, pt ca m-a chinuit talentul si la sugestia super a lui Carmen, am deschis un cont de poze pe webshots. O sa fie albumul nostru comun in care o sapunem poze de la intalniri, si cate un album cu 4-5 poze cu fiecare ( e nr limitat de poze si cum majoritate au albume personale, in asta sa punem doar 2-3 poze in care apare fiecare +copil/copii). O sa pun link-ul in primul mesaj, cel cu listutza, sa fie permanent acolo. O sa va dau la fiecare pe PM (nu chiar acum, ca ma grabesc sa-mi iau gasca de la soacra) contul si parola, sa va faceti fiecare albumul cu pozele proprii.
Asa... Intalneala, 21.03.2008
Sa va uitati si sub poze ca am pus si mici comenarii la unele.

Fug acum la treburi, dar revin mai dupa amiaza

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

O zi buna, va dorim si noi.
Azi am lenevit mai mult in pat si acum inca ne bem
Am intrat repede, ca Edi vrea pozele.I-am explicat ca nu sunt si insista sa verific din 2 in 2 minute, ca sa-i arate lui tati prietenii lui.
Mariana nu-ti dau dreptate.Eu am fost ieri la prima intalnire si m-am simtit SUPER.Cand am ajuns mi se parea ca stiu fetele de ceva ani, nu ca abia le-am cunoscut.Incet-incet ai sa te integrezi si poate ne onorezi si cu prezenta la o viitoare intalnire.Cat despre intratul mai rar de la 1aprilie, don't worry.
Uite, Dana acum intra mai rar, dar tot de-a noastra e
Aseara a venit si Andreutza care nu mai scrie pe forum, dar ne citeste si e alaturi de noi.Important e sa ne scrii din cand in cand sa ne spui cum mai sunteti

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

salutare fete cucuiete!
eu nu am mai intrat de mult pe aici ca nu prea am avut timp!
in schimb asa cum ati aflat am fost aseara la intalneala, convinsa fiind de Lora.
am intarziat si eu vreo jum de ora dar m-am intalnit cu marani si dupa ce am sunat-o pe Lora de cateva mii de ori a raspuns, excat cand eram pe punctul sa plecam.
a fost pana la urma o seara reusita. piticii vostri sunt extraodinari, iar bubamara a facut senzatie.
ma bucur ca v-am cunoscut carmen E, alexa si marani iar restul fetelor ca intotdeuna, sunteti the best.
Laura, arati grozav, chiar ai slabit!
dana, ana, ianusca ne-ati lipsit!
ma apuc si eu de treaba ca sunt la servici si trebuie sa mai ajung si acasa unde ma asteapta o gramada de treaba.
va pup si astept pozele de aseara.

http://tt.lilypie.com/VknLp2.png

Mergi la inceput